Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Noh, leia inimest, kes suvel on valmis kuu aega järjest mingi 60 euro eest mängu eest kohal käima.
    Oota, kas kaaskommentaatoritele makstakse selle eest? Või mõtlesid ETV poisse?
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
      Oota, kas kaaskommentaatoritele makstakse selle eest? Või mõtlesid ETV poisse?
      Muidugi makstakse.

Kommentaar

Sellisel juhul ma arvan, et päris paljud oleks nõus.
        Instagram

Twitter

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
          Sellisel juhul ma arvan, et päris paljud oleks nõus.
          Ja siit teine küsimus, et kui paljud inimesed on sellised, kes ei tõmba eetris end kohe errorisse? Ehk ma olen enda 9 aasta kommenteerimiskogemusega näinud küllalt neid olukordi, kus igati normaalsed, vaimukad ja jutukad inimesed tõmbuvad täielikult eetris lukku.

Imo on üks parimaid nö. spetskommentaatoreid härra asdf ehk Uiboleht. Pohlak mulle endiselt ei istu, aga Uibs on tore. Lemsalu meeldis ka, ses mõttes kahju, et ta ainult spets nüüd on.

Kommentaar

Ja siit teine küsimus, et kui paljud inimesed on sellised, kes ei tõmba eetris end kohe errorisse? Ehk ma olen enda 9 aasta kommenteerimiskogemusega näinud küllalt neid olukordi, kus igati normaalsed, vaimukad ja jutukad inimesed tõmbuvad täielikult eetris lukku.
            No see on teine asi loomulikult. Kommenteerimine on kahtlemata omaette kunst ja kahtlemata pole ka lihtne kunst. Eriti omaette kunst on see ilmselt ERRis MMi ajal, kus suht paljud sind ikkagi kuulavad. Aga ma olen üsna kindel, et piisavalt edevaid inimesi on olemas küll. Teine asi, et kuidas need inimesed ERR-ga kokku viia.
            Instagram

Twitter

Kommentaar

Noh, leia inimest, kes suvel on valmis kuu aega järjest mingi 60 euro eest mängu eest kohal käima.
              Vastupidi - et ei peaks üks inimene kuu aega järjest käima. Kogemuse pealt tundub, et kaks päeva järjest võiks olla ühe inimese maksimum.

Edasise teemaarenduse vastuseks: ei ole ju puudust inimestest. ERR-il on turniiri peale kirja pandud 15 erinevat abikommentaatorit, täiesti pädev hulk, sh kommenteerivad Zelinski, Lemsalu. Miks nad praegu stuudios istuvad ja Pärnpuu teeb 19/64 mänge?

Lisaks on mitmeid puudujaid, kes varasemalt kommenteerinud, näiteks Teever. Üks huvitav tähelepanek nimekirjast veel: Karl Palatul on kaks mängu, veerandfinaal ja pronksimäng. Üsna omapärane.

See list on tegelikult üsna Flora (Henn, Indermitte, stuudios oleme näinud juba Kamsi ja Liivakut) ja EJL-i keskne, et ma pole üldse kindel, kas selle murega tuleks vaadata ERR-i või EJL-i otsa. Mihkel äkki oskab valgustada, milline liidu panus oli.

Kommentaar

Mida kuradit see Aet korduvalt seda Eesti 1:8 kaotust rõhutama pidi. Kivisild annab varsti talle kerge slapi, kui nii edasi läheb.

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
                  Mida kuradit see Aet korduvalt seda Eesti 1:8 kaotust rõhutama pidi. Kivisild annab varsti talle kerge slapi, kui nii edasi läheb.
                  Reim tahtis ka slappi anda talle selle peale.
                  FC Flora

Kommentaar

Muidugi makstakse.
                    Kui see 60 eurost cashi peab paika, siis Pärnpuul üsnagi korralik teenistus 19 mängu peale. 1140 eurot. Räägi aga, et teile seal VSB makstakse rohkem.

Kommentaar

Sain ka esimese naeru stuudiost, unustasin mute peale panna.
                      Poom: "Inglise liiga on maailma tugevaim"
                      Aet: "kas see on halb või hea, et kõik inglise koondislased mängivad inglise liigas?"

Päris hea joomismängu saaks.

Poom on kuidagi kiitsakaks jäänud, või on lihtsalt pintsak suur?

Kommentaar

Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
                        Sain ka esimese naeru stuudiost, unustasin mute peale panna.
                        Aet: "kas see on halb või hea, et kõik inglise koondislased mängivad inglise liigas?"

Päris hea joomismängu saaks.

Poom on kuidagi kiitsakaks jäänud, või on lihtsalt pintsak suur?
                        Poomil on vist pohmakas.

Kommentaar

Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

ETV's korralikud premmfaced koos. Täna päeval reklaamiti õhtust mängu kui eksmaailmameister vs Tuneesia.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

Kommentaar

Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
                              ETV's korralikud premmfaced koos. Täna päeval reklaamiti õhtust mängu kui eksmaailmameister vs Tuneesia.
                              Nüüd ütles Alvar ka, et maailma parim liiga.

Kommentaar

Alvar ajas sassi Sterlingu Alliga ja Walkeri Trippieriga. Ikka juhtub

Kommentaar

Working...
                                X