Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Sellisel juhul ma arvan, et päris paljud oleks nõus.Kommentaar
-
Ja siit teine küsimus, et kui paljud inimesed on sellised, kes ei tõmba eetris end kohe errorisse? Ehk ma olen enda 9 aasta kommenteerimiskogemusega näinud küllalt neid olukordi, kus igati normaalsed, vaimukad ja jutukad inimesed tõmbuvad täielikult eetris lukku.
Imo on üks parimaid nö. spetskommentaatoreid härra asdf ehk Uiboleht. Pohlak mulle endiselt ei istu, aga Uibs on tore. Lemsalu meeldis ka, ses mõttes kahju, et ta ainult spets nüüd on.Kommentaar
-
No see on teine asi loomulikult. Kommenteerimine on kahtlemata omaette kunst ja kahtlemata pole ka lihtne kunst. Eriti omaette kunst on see ilmselt ERRis MMi ajal, kus suht paljud sind ikkagi kuulavad. Aga ma olen üsna kindel, et piisavalt edevaid inimesi on olemas küll. Teine asi, et kuidas need inimesed ERR-ga kokku viia.Ja siit teine küsimus, et kui paljud inimesed on sellised, kes ei tõmba eetris end kohe errorisse? Ehk ma olen enda 9 aasta kommenteerimiskogemusega näinud küllalt neid olukordi, kus igati normaalsed, vaimukad ja jutukad inimesed tõmbuvad täielikult eetris lukku.Kommentaar
-
Vastupidi - et ei peaks üks inimene kuu aega järjest käima. Kogemuse pealt tundub, et kaks päeva järjest võiks olla ühe inimese maksimum.
Edasise teemaarenduse vastuseks: ei ole ju puudust inimestest. ERR-il on turniiri peale kirja pandud 15 erinevat abikommentaatorit, täiesti pädev hulk, sh kommenteerivad Zelinski, Lemsalu. Miks nad praegu stuudios istuvad ja Pärnpuu teeb 19/64 mänge?
Lisaks on mitmeid puudujaid, kes varasemalt kommenteerinud, näiteks Teever. Üks huvitav tähelepanek nimekirjast veel: Karl Palatul on kaks mängu, veerandfinaal ja pronksimäng. Üsna omapärane.
See list on tegelikult üsna Flora (Henn, Indermitte, stuudios oleme näinud juba Kamsi ja Liivakut) ja EJL-i keskne, et ma pole üldse kindel, kas selle murega tuleks vaadata ERR-i või EJL-i otsa. Mihkel äkki oskab valgustada, milline liidu panus oli.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sain ka esimese naeru stuudiost, unustasin mute peale panna.
Poom: "Inglise liiga on maailma tugevaim"
Aet: "kas see on halb või hea, et kõik inglise koondislased mängivad inglise liigas?"
Päris hea joomismängu saaks.
Poom on kuidagi kiitsakaks jäänud, või on lihtsalt pintsak suur?Kommentaar
-
Poomil on vist pohmakas.Sain ka esimese naeru stuudiost, unustasin mute peale panna.
Poom: "Inglise liiga on maailma tugevaim"
Aet: "kas see on halb või hea, et kõik inglise koondislased mängivad inglise liigas?"
Päris hea joomismängu saaks.
Poom on kuidagi kiitsakaks jäänud, või on lihtsalt pintsak suur?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar