Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustOota, kas kaaskommentaatoritele makstakse selle eest? Või mõtlesid ETV poisse?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSellisel juhul ma arvan, et päris paljud oleks nõus.
Imo on üks parimaid nö. spetskommentaatoreid härra asdf ehk Uiboleht. Pohlak mulle endiselt ei istu, aga Uibs on tore. Lemsalu meeldis ka, ses mõttes kahju, et ta ainult spets nüüd on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa siit teine küsimus, et kui paljud inimesed on sellised, kes ei tõmba eetris end kohe errorisse? Ehk ma olen enda 9 aasta kommenteerimiskogemusega näinud küllalt neid olukordi, kus igati normaalsed, vaimukad ja jutukad inimesed tõmbuvad täielikult eetris lukku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, leia inimest, kes suvel on valmis kuu aega järjest mingi 60 euro eest mängu eest kohal käima.
Edasise teemaarenduse vastuseks: ei ole ju puudust inimestest. ERR-il on turniiri peale kirja pandud 15 erinevat abikommentaatorit, täiesti pädev hulk, sh kommenteerivad Zelinski, Lemsalu. Miks nad praegu stuudios istuvad ja Pärnpuu teeb 19/64 mänge?
Lisaks on mitmeid puudujaid, kes varasemalt kommenteerinud, näiteks Teever. Üks huvitav tähelepanek nimekirjast veel: Karl Palatul on kaks mängu, veerandfinaal ja pronksimäng. Üsna omapärane.
See list on tegelikult üsna Flora (Henn, Indermitte, stuudios oleme näinud juba Kamsi ja Liivakut) ja EJL-i keskne, et ma pole üldse kindel, kas selle murega tuleks vaadata ERR-i või EJL-i otsa. Mihkel äkki oskab valgustada, milline liidu panus oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustMida kuradit see Aet korduvalt seda Eesti 1:8 kaotust rõhutama pidi. Kivisild annab varsti talle kerge slapi, kui nii edasi läheb.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMuidugi makstakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustSain ka esimese naeru stuudiost, unustasin mute peale panna.
Poom: "Inglise liiga on maailma tugevaim"
Aet: "kas see on halb või hea, et kõik inglise koondislased mängivad inglise liigas?"
Päris hea joomismängu saaks.
Poom on kuidagi kiitsakaks jäänud, või on lihtsalt pintsak suur?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustETV's korralikud premmfaced koos. Täna päeval reklaamiti õhtust mängu kui eksmaailmameister vs Tuneesia.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar