Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Toomperep Vaata postitust
    Nüüd ütles Alvar ka, et maailma parim liiga.
    Mis see parim liiga siis on?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Mis see parim liiga siis on?
      Tšempions liig.
      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Hakkab pihta. Hooaeg ei ole jõudnud lõppeda, kuid te tõmbasite jälle sae käima.
        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

See ENSV sari taustal parim praegu ETV2 peal.

Kommentaar

Algselt postitas peeter i Vaata postitust
            see ensv sari taustal parim praegu etv2 peal.
            hahahaha, mõtlesin misasi see oli, et minu viga, aga ei! Aitäh! :d

Kommentaar

Natukene naljakas oli eile kuulata noorema Tiisleri ülistamist Inglismaa suunas. Umbes sama keiss, nagu Petersoo oma Bayerniga. Paar korda oli tunne, et panen ära. Piinlik.
              Võib-olla olin ma ainus kes seda tundis, sest Inglismaa koondis on ainukene, kellel koju minekut ma ootan juba esimesena.

Kommentaar

Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
                Natukene naljakas oli eile kuulata noorema Tiisleri ülistamist Inglismaa suunas. Umbes sama keiss, nagu Petersoo oma Bayerniga. Paar korda oli tunne, et panen ära. Piinlik.
                Võib-olla olin ma ainus kes seda tundis, sest Inglismaa koondis on ainukene, kellel koju minekut ma ootan juba esimesena.

kuid tulla ja viriseda aastaid juba sama teema kallal, on nagu üsna värdjalik. Kui sa saad tasuta lõuna, siis ära ootagi parimat, sest see on sulle tasuta. Kommenteerimisel on alati vaja ühte parajalt head hullu, näiteks Tiislerite emotsionaalsus ja teist ratsionaalsemat ja analüüsivamat tegelast nagu Pohlak või Sarap näiteks.
                Täielikult nõus! Vähem virinat kaaskodanikud. Kui miskit ei meeldi, siis minge appi ja tehke proovi ja siis tulge tagasi. Aga ei, oleme eestlased ja viriseme koguaeg.
                Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                  Ei pidanud silmas ju kommenteerimist, vaid lihtsalt seda erapooletust. See oli pigem naljakas, mitte häiriv, muud miskit. Mu jaoks on endiselt kõik tipp-topp.

Kommentaar

Aga üldiselt pole sa ainus, kellele Tiisler väga pro-Inglismaa tundus. Tavaliselt on kommentaatorid selle poolt, et napis kaotusseisus olev meeskond saaks veel lõpuminutitel mõne olukorra. Eilne lõpp läks suht selliseks "Fuckyeah, Inglismaa väravalöök. Inglismaa peab vastu!". Oli naljakas. Jep.

Kommentaar

Paar korda oli tunne, et panen ära
                      Kümpi?
                      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitust
                        Vastupidi - et ei peaks üks inimene kuu aega järjest käima. Kogemuse pealt tundub, et kaks päeva järjest võiks olla ühe inimese maksimum.

Edasise teemaarenduse vastuseks: ei ole ju puudust inimestest. ERR-il on turniiri peale kirja pandud 15 erinevat abikommentaatorit, täiesti pädev hulk, sh kommenteerivad Zelinski, Lemsalu. Miks nad praegu stuudios istuvad ja Pärnpuu teeb 19/64 mänge?

Lisaks on mitmeid puudujaid, kes varasemalt kommenteerinud, näiteks Teever. Üks huvitav tähelepanek nimekirjast veel: Karl Palatul on kaks mängu, veerandfinaal ja pronksimäng. Üsna omapärane.

See list on tegelikult üsna Flora (Henn, Indermitte, stuudios oleme näinud juba Kamsi ja Liivakut) ja EJL-i keskne, et ma pole üldse kindel, kas selle murega tuleks vaadata ERR-i või EJL-i otsa. Mihkel äkki oskab valgustada, milline liidu panus oli.
                        Teeverit kuulaks isegi meeleldi.

Kommentaar

Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitust
                          Ei tahaks väga viriseda, sest tegelikult ei tehta ju halba tööd. Aga

1) Mis säästupoliitika see on, et ERR ajab turniiri läbi kolme põhikommentaatoriga? Sh nelja mänguga päevadel. Kuu aega järjest ja sisuliselt iga päev muutub vaimselt raskeks nii vaatajatele kui kommentaatoritele. Ja kannatab kvaliteet.

2) Miks nii palju Pärnpuud? 19 mängu - 13x alagrupp, 3x kaheksandik, 1x veerand, 1x pool, finaal. Eile oli ta kolmandat päeva järjest ja juba tekkis teatav tõrge, täna on sama tunne Leloviga, kes ka kolmandat päeva. Lelov nüüd saab puhata, aga Pärnpuul tuleb neli-viis-kuus veel otsa. Vaimselt raske on sama inimest kuulata päevast päeva.

Inimesi ju on. Ma ei ütle, et näiteks Jürgenson nüüd midagi hiilgavat oli, aga teda oli vähemalt värskendav kuulata ja minugi poolest võiks veel.
                          Minu teada on see teadlik tegevus, mitte säästupoliitika. On eksperdid, kes teevad kaasa suure osa turniirist. Kui vaadata sinna, kuhu tihti ETV-d suunatakse vaatama ehk siis välismaa poole, siis seal on pigem tavaks teatud kindel hulk eksperte nii stuudios kui ka kommenteerimas, kes teevad kaasa terve turniiri.

Tuues võrdluse ITV seekordsest koosseisust MMil - nende eksperdid on:
                          1. Gary Neville
                          2. Patrice Evra
                          3. Roy Keane
                          4. Ryan Giggs
                          5. Henrik Larsson
                          6. Ian Wright
                          7. Lee Dixon
                          8. Eni Aluko
                          9. Mark Clattenburg
                          10. Slaven Bilic
                          11. Martin O’Neill
                          Mark Pougatch and Jacqui Oatley will present the coverage of the tournament.

BBC puhul kommentaatoritega olukord selline:
                          Commentary for games on the BBC will be brought to viewers through the familiar voices of Guy Mowbray, Jonathan Pearce, Steve Wilson, Steve Bower and Simon Brotherton, with Vicki Sparks becoming the first woman to commentate on the World Cup on British TV.
                          Those individuals will be assisted in their duties by former Republic of Ireland internationals Kevin Kilbane and Mark Lawrenson, who are regular voices on BBC's match coverage.

Arvestada tuleb, et BBC ja ITV toodavad oluliselt rohkem materjali MMilt kui ainult ülekanded (pikad stuudiod, analüüsid, lülitused staadionilt enne mängu ja ka puhkepäevadel) ja nende tiimist suur osa (või isegi kõik) on kohapeal. Rääkimata sellest, et inglaste koondis osaleb finaalturniiril ja tegemist on rahaliselt teisel tasemel olevate telekanalitega.

Kommentaar

Miks me eestlased oleme veidi jobud?

Maaslamavale(loe Aetile) pannakse täiega verbaalselt jalaga makku ja kannaga näkku. Ise nägin teda mõned esimesed päevad ja ei saaks küll öelda, et ta hakkama ei saanud. Jah, Priit Kuusk oleks võimaluse korral ka minu enda esmane valik.

Aga kiita me ju ei oska. On keegi mõne hea sõna Schwede ajaloonurga kohta öelnud? Vist mitte.

#SolvujateVabariik
                            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Ma siis kiidan!

Aet on märgatavalt paremaks muutunud turniiri käigus ja räägib juba päris vabalt. Varasema krampis oleku asemel. On postiivne. Tegelikult ka. Taktikanurk on positiivne. Võiks isegi pikemalt seda teha, kuigi seal on ilmselgelt inimesi, kes oskavad rääkida (Janno Kivisild on antud kontekstis totaalne maailmaklass) ja on ilmselgelt inimesi, kes täpselt ei tea, millest nad räägivad.

See on ka super, et nüüd on stuudiosse kaasatud mingite suvalise kohalike uruguailaste ja võõrmaalaste asemel spetsialiste. Jumal tänatud, et Premmiliigas see paus on ja jalgpalluritel vaba aega on! (öhöh) Üldiselt on mida kuulata enne ja peale mängu ning vaheajal. Selles osas on stuudio parim, mis jalgpallisuurturniiride ajal on olnud. (võinoh, äkki üleüldse Eesti spordiülekannete ajaloos). Lisaks meeldib ka, et stuudiole on korralikult aega antud, et asjadest rääkida. Sestnoh, parem ikka kui mingit Õnne kordust enne mängu näidata.

Loodetavasti on jaksu asja terve kuu üleval hoida, sest on oht, et hakatakse ennast kordama.

Schwede ajaloonurk on selline...Schwedelik, kus jalgpallile tekitatakse mingid müstilised tähtsused juurde. Aga miks mitte.

Kommentaar

Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
                                Miks me eestlased oleme veidi jobud?

Maaslamavale(loe Aetile) pannakse täiega verbaalselt jalaga makku ja kannaga näkku. Ise nägin teda mõned esimesed päevad ja ei saaks küll öelda, et ta hakkama ei saanud. Jah, Priit Kuusk oleks võimaluse korral ka minu enda esmane valik.

Aga kiita me ju ei oska. On keegi mõne hea sõna Schwede ajaloonurga kohta öelnud? Vist mitte.

#SolvujateVabariik
                                Sest eestlane on ainult lahke ja armas ja kiiduväärt tegelane, kui on jaanipäev kui on kaks kangemat pitsi viina sees või siis jõulutunneli ajal, siis oleme hirmsad humble tegelased. Vaatasin just sekundid tagasi eilset päeva kokkuvõtet, kõik need juuksuri värgid ja urmas vaino jutt ja teatud mõttes üldse poolnaljaga kokkuvõte sobib imehästi päeva lõppu, mulle meeldib.
                                Ja absoluutselt nõustun sinuga, vähem sappi härrased ja rohkem arusaamasi ja mõistmist.

Kommentaar

Working...
                                X