Algselt postitas Toomperep
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMis see parim liiga siis on?
Kommentaar
-
Algselt postitas peeter i Vaata postitustsee ensv sari taustal parim praegu etv2 peal.
Kommentaar
-
Natukene naljakas oli eile kuulata noorema Tiisleri ülistamist Inglismaa suunas. Umbes sama keiss, nagu Petersoo oma Bayerniga. Paar korda oli tunne, et panen ära. Piinlik.
Võib-olla olin ma ainus kes seda tundis, sest Inglismaa koondis on ainukene, kellel koju minekut ma ootan juba esimesena.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustNatukene naljakas oli eile kuulata noorema Tiisleri ülistamist Inglismaa suunas. Umbes sama keiss, nagu Petersoo oma Bayerniga. Paar korda oli tunne, et panen ära. Piinlik.
Võib-olla olin ma ainus kes seda tundis, sest Inglismaa koondis on ainukene, kellel koju minekut ma ootan juba esimesena.
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustkuid tulla ja viriseda aastaid juba sama teema kallal, on nagu üsna värdjalik. Kui sa saad tasuta lõuna, siis ära ootagi parimat, sest see on sulle tasuta. Kommenteerimisel on alati vaja ühte parajalt head hullu, näiteks Tiislerite emotsionaalsus ja teist ratsionaalsemat ja analüüsivamat tegelast nagu Pohlak või Sarap näiteks.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTäielikult nõus! Vähem virinat kaaskodanikud. Kui miskit ei meeldi, siis minge appi ja tehke proovi ja siis tulge tagasi. Aga ei, oleme eestlased ja viriseme koguaeg.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Kommentaar
-
Aga üldiselt pole sa ainus, kellele Tiisler väga pro-Inglismaa tundus. Tavaliselt on kommentaatorid selle poolt, et napis kaotusseisus olev meeskond saaks veel lõpuminutitel mõne olukorra. Eilne lõpp läks suht selliseks "Fuckyeah, Inglismaa väravalöök. Inglismaa peab vastu!". Oli naljakas. Jep.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustPaar korda oli tunne, et panen äraСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitustVastupidi - et ei peaks üks inimene kuu aega järjest käima. Kogemuse pealt tundub, et kaks päeva järjest võiks olla ühe inimese maksimum.
Edasise teemaarenduse vastuseks: ei ole ju puudust inimestest. ERR-il on turniiri peale kirja pandud 15 erinevat abikommentaatorit, täiesti pädev hulk, sh kommenteerivad Zelinski, Lemsalu. Miks nad praegu stuudios istuvad ja Pärnpuu teeb 19/64 mänge?
Lisaks on mitmeid puudujaid, kes varasemalt kommenteerinud, näiteks Teever. Üks huvitav tähelepanek nimekirjast veel: Karl Palatul on kaks mängu, veerandfinaal ja pronksimäng. Üsna omapärane.
See list on tegelikult üsna Flora (Henn, Indermitte, stuudios oleme näinud juba Kamsi ja Liivakut) ja EJL-i keskne, et ma pole üldse kindel, kas selle murega tuleks vaadata ERR-i või EJL-i otsa. Mihkel äkki oskab valgustada, milline liidu panus oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitustEi tahaks väga viriseda, sest tegelikult ei tehta ju halba tööd. Aga
1) Mis säästupoliitika see on, et ERR ajab turniiri läbi kolme põhikommentaatoriga? Sh nelja mänguga päevadel. Kuu aega järjest ja sisuliselt iga päev muutub vaimselt raskeks nii vaatajatele kui kommentaatoritele. Ja kannatab kvaliteet.
2) Miks nii palju Pärnpuud? 19 mängu - 13x alagrupp, 3x kaheksandik, 1x veerand, 1x pool, finaal. Eile oli ta kolmandat päeva järjest ja juba tekkis teatav tõrge, täna on sama tunne Leloviga, kes ka kolmandat päeva. Lelov nüüd saab puhata, aga Pärnpuul tuleb neli-viis-kuus veel otsa. Vaimselt raske on sama inimest kuulata päevast päeva.
Inimesi ju on. Ma ei ütle, et näiteks Jürgenson nüüd midagi hiilgavat oli, aga teda oli vähemalt värskendav kuulata ja minugi poolest võiks veel.
Tuues võrdluse ITV seekordsest koosseisust MMil - nende eksperdid on:
1. Gary Neville
2. Patrice Evra
3. Roy Keane
4. Ryan Giggs
5. Henrik Larsson
6. Ian Wright
7. Lee Dixon
8. Eni Aluko
9. Mark Clattenburg
10. Slaven Bilic
11. Martin O’Neill
Mark Pougatch and Jacqui Oatley will present the coverage of the tournament.
BBC puhul kommentaatoritega olukord selline:
Commentary for games on the BBC will be brought to viewers through the familiar voices of Guy Mowbray, Jonathan Pearce, Steve Wilson, Steve Bower and Simon Brotherton, with Vicki Sparks becoming the first woman to commentate on the World Cup on British TV.
Those individuals will be assisted in their duties by former Republic of Ireland internationals Kevin Kilbane and Mark Lawrenson, who are regular voices on BBC's match coverage.
Arvestada tuleb, et BBC ja ITV toodavad oluliselt rohkem materjali MMilt kui ainult ülekanded (pikad stuudiod, analüüsid, lülitused staadionilt enne mängu ja ka puhkepäevadel) ja nende tiimist suur osa (või isegi kõik) on kohapeal. Rääkimata sellest, et inglaste koondis osaleb finaalturniiril ja tegemist on rahaliselt teisel tasemel olevate telekanalitega.
Kommentaar
-
Miks me eestlased oleme veidi jobud?
Maaslamavale(loe Aetile) pannakse täiega verbaalselt jalaga makku ja kannaga näkku. Ise nägin teda mõned esimesed päevad ja ei saaks küll öelda, et ta hakkama ei saanud. Jah, Priit Kuusk oleks võimaluse korral ka minu enda esmane valik.
Aga kiita me ju ei oska. On keegi mõne hea sõna Schwede ajaloonurga kohta öelnud? Vist mitte.
#SolvujateVabariikJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
Ma siis kiidan!
Aet on märgatavalt paremaks muutunud turniiri käigus ja räägib juba päris vabalt. Varasema krampis oleku asemel. On postiivne. Tegelikult ka. Taktikanurk on positiivne. Võiks isegi pikemalt seda teha, kuigi seal on ilmselgelt inimesi, kes oskavad rääkida (Janno Kivisild on antud kontekstis totaalne maailmaklass) ja on ilmselgelt inimesi, kes täpselt ei tea, millest nad räägivad.
See on ka super, et nüüd on stuudiosse kaasatud mingite suvalise kohalike uruguailaste ja võõrmaalaste asemel spetsialiste. Jumal tänatud, et Premmiliigas see paus on ja jalgpalluritel vaba aega on! (öhöh) Üldiselt on mida kuulata enne ja peale mängu ning vaheajal. Selles osas on stuudio parim, mis jalgpallisuurturniiride ajal on olnud. (võinoh, äkki üleüldse Eesti spordiülekannete ajaloos). Lisaks meeldib ka, et stuudiole on korralikult aega antud, et asjadest rääkida. Sestnoh, parem ikka kui mingit Õnne kordust enne mängu näidata.
Loodetavasti on jaksu asja terve kuu üleval hoida, sest on oht, et hakatakse ennast kordama.
Schwede ajaloonurk on selline...Schwedelik, kus jalgpallile tekitatakse mingid müstilised tähtsused juurde. Aga miks mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustMiks me eestlased oleme veidi jobud?
Maaslamavale(loe Aetile) pannakse täiega verbaalselt jalaga makku ja kannaga näkku. Ise nägin teda mõned esimesed päevad ja ei saaks küll öelda, et ta hakkama ei saanud. Jah, Priit Kuusk oleks võimaluse korral ka minu enda esmane valik.
Aga kiita me ju ei oska. On keegi mõne hea sõna Schwede ajaloonurga kohta öelnud? Vist mitte.
#SolvujateVabariik
Ja absoluutselt nõustun sinuga, vähem sappi härrased ja rohkem arusaamasi ja mõistmist.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar