Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kus jalka on? Miks sipelgad on?
    Sa ju ise rääkisid, et ERR näitab seda, mis publikule rohkem peale läheb.
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
      Sa ju ise rääkisid, et ERR näitab seda, mis publikule rohkem peale läheb.
      No pigem läks "ükskõik kes, aga mitte aet" ja toodigi sipelgad.

Kommentaar

Hoopis taktikalaua peale läks nii palju pappi, et uusi lambipirne ei saanud osta.

Kommentaar

Kas Prinsi esitus taktikalaua taga oli ajaloo halvim? 😂
          Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
            Kas Prinsi esitus taktikalaua taga oli ajaloo halvim? 😂
            Ää, oot, ee, ää, ma, eee, oot, ää, et, noh, miks?

Kommentaar

T. Tiisler pmst tunnistas, et ta ei saa aru mida kohtuniku kätemärgid tähendavad. Alles publiku reaktsioonist sai aru, et värav loeti ära.

Kommentaar

Mis komme see on käimasolevaid mänge maha teha... Mu arust Itaalia Austria mäng väga pingeline ja põnev olnud ja isegi üsna okei tempoga playoffi kohta. Aga nii kommentaatorid kui stuudio väidavad, et "tuim" ja igav mäng... Tuim on olnud seepärast, et Austria on väga hästi Itaalia mängust välja lülitanud ja see on üllatav ja taktikaliselt põnev... aga vb see minu kiiks, et ma seda põnevaks pean. Aga vb ei meeldi teile jalgpall lihtsalt nii palju?

Kommentaar

Ausalt öeldes ma ei kujuta ette, et mõnes muus riigis hakkaks (põhi)kommentaator alates kümnendast minutist halama, et "mäng on igav", "tribüünid on tuimad", "platsil midagi ei toimu", "tempot pole" jne jne. Miskipärast on see Eestis üsna tavapärane. Kamoon, puldis oleva inimese asi on mäng huvitavaks teha, mitte halada, et võiks põnevam olla. Eriti suurturniiri sõelmängudes.

-e- näedsa, žurnalist jõudis ette.

Kommentaar

Kohtunikuna häirib mind tohutult, kuidas ei suudeta lihtsaid kohtuniku signaale ära õppida - no et kas abikohtunikul on lipp või väljakukohtunikul käsi püsti või külje peale.

Selle asemel üritatakse kahekesi jalgratast leiutada, et mis see otsus siis nüüd ikkagi on ja kui pilt pärast kolme kordust nelja erineva nurga alt taas laivi jõuab, tõdetakse, et ahah, seekord otsustati sedapsi või tulistatakse puusalt päris mööda (kohtunik näitab edu signaali, aga tehakse järeldus, et kohtunik siin olukorras viga ei näinud).

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Ausalt öeldes ma ei kujuta ette, et mõnes muus riigis hakkaks (põhi)kommentaator alates kümnendast minutist halama, et "mäng on igav", "tribüünid on tuimad", "platsil midagi ei toimu", "tempot pole" jne jne. Miskipärast on see Eestis üsna tavapärane. Kamoon, puldis oleva inimese asi on mäng huvitavaks teha, mitte halada, et võiks põnevam olla. Eriti suurturniiri sõelmängudes.

-e- näedsa, žurnalist jõudis ette.
                      Mis kuradi uus värdsõna see sõelmäng on? Ma mõtlesin et see mingi järjekordne Järvela üritus võimalikult suur snoob olla, aga tundub set see levib.
                      Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                        Mis kuradi uus värdsõna see sõelmäng on? Ma mõtlesin et see mingi järjekordne Järvela üritus võimalikult suur snoob olla, aga tundub set see levib.
                        no vaata see on nagu see "kambapaugutamine" või kuidas see oligi.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                          T. Tiisler pmst tunnistas, et ta ei saa aru mida kohtuniku kätemärgid tähendavad. Alles publiku reaktsioonist sai aru, et värav loeti ära.

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                          Kohtunikuna häirib mind tohutult, kuidas ei suudeta lihtsaid kohtuniku signaale ära õppida - no et kas abikohtunikul on lipp või väljakukohtunikul käsi püsti või külje peale.

Selle asemel üritatakse kahekesi jalgratast leiutada, et mis see otsus siis nüüd ikkagi on ja kui pilt pärast kolme kordust nelja erineva nurga alt taas laivi jõuab, tõdetakse, et ahah, seekord otsustati sedapsi või tulistatakse puusalt päris mööda (kohtunik näitab edu signaali, aga tehakse järeldus, et kohtunik siin olukorras viga ei näinud).
                          Nüüd võib ka noorema Tiisleri siia punti lisada. Küll arvab, et mäng läheb edasi kui kohtunik on arsti väljakule kutsunud ja siis ei saa üldse aru mida kohtuniku otse üles tõstetud käsi küll tähendab....

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
                            no vaata see on nagu see "kambapaugutamine" või kuidas see oligi.
                            Mina pole sõelmänguga seotud.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                              Mina pole sõelmänguga seotud.
                              kahju, kambapauk võrrelduna sõelmänguga on päris okei mugandus.

Kommentaar

" Ronaldo pole enam selles eas ,et mänge otsustada " .Ütleb kes ? Arte jalgpalliklassi juht ja noorte eest vastutaja . Tra ,me ei jõua elus ees kuhugi ,kui mingid voolaiud treenereid koolitavad ja huieelovid noori treenivad .Masendav ..

Kommentaar

Working...
                                X