Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

iPodi skinn on tegelikult kõige parem...

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL

iPodi skinn on tegelikult kõige parem...
      Valged skinnid jätavad mulle mulje nagu ma surfaks netis ringi ning mängiks mingit fantasy footiet. :P
      sigpic

Kommentaar

kust seda ipod-i skinni saab siis
        ja mingi imelik värk on et ma ei saa endale seda turnstyle o6 üldse peale panna ses t mäng hakkab segast peksma... ytleb et midagi on puudu
        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Loed ehk readme läbi?

Kommentaar

Eile õhtul avastasin, et koolivaheaeg on lõpuks alanud (vähemalt minu jaoks) ning otsustasin, et lõpetan ära hooaja, mida ma alustasin AS Romaga. Kuna üllatavalt pole ma väljaspool Inglise liigat ühegi võistkonnaga mänginud, siis otsustasingi Itaalia kasuks. Aga nüüd mu käekäigust Romaga peatreenerina:

Hooaeg algas nagu tavaliselt sõpruskohtumistega, mille raames ma otsustasin sõita ka turneele Taani. Kõikides sõpruskohtumistes suutsin ma oma paremuse maksma panna (mitte et sel mingit vahet oleks) ning hakkasin valmistuma oma esimeseks liigamänguks Cagliariga. Mängu võitsin ma kergelt 2:0, väravad Tottilt ja Mancinilt. Halb uudis oli aga see, et mängus sai vigastada Simone Perrota. Järgmine mäng oli Interiga, kelle ma suutsin 3:1 kotti panna. Enne uue aasta algust leidsin ma end 4.-6. koha vahel pendeldamas. Hooaja teine pool ei läinud enam nii hästi. Kõige pealt sai vigastada mu suurim väravakütt Shabani Nonda (kes selleks ajaks oli löönud ~20 väravat). Teda asendama ostsin ma talendika Mikael Dahlbergi. Klubiga liitusid veel kaks noorukit - Nik Besagno ning Pawel Zuk, kellest viimane suutis end murda põhikoosseisu, peale seda, kui olin maha müünud Chivu finantsraskuste tõttu. Hooaja lõpetasin 6. kohal, mis võis olla veidike pettumuseks. Itaalia karikafinaalis jäin kahe mängu kokkuvõttes 1:3 alla Milanile. Liiga võitis Juventus.

Järgmiseks hooajaks on ostud tehtud. Vasakusse äärde kaitsjaks on toodud Fabio Santos, veel tõin vahetusse nooruki Anthony Vanden Borre. Tasuta napsasin Michael Chopra. Veel ostsin ma Palermolt ära ülejäänud 50% Cesare Bovo mängijaõigustest.

Board ja fännid loodavad liigavõitu. Raske saab see olema, aga eks ma üritan .

EDIT: Seda ka et ma tahtsin oma wage budgeti korda saada ning müüsin Panucci maha. Kuffour lahkus ka.

Kommentaar

Tere. Sedakest et, kas keegi võiks Eesti liiga update\'i uuesti netti üles panna tõmbamiseks? Vaatasin siia jutuajamisse natuke hilja.

Kommentaar

Algselt postitas Kanouté

Tere. Sedakest et, kas keegi võiks Eesti liiga update\'i uuesti netti üles panna tõmbamiseks? Vaatasin siia jutuajamisse natuke hilja.
                11 posti otse üles.

Kommentaar

Andestust. Ei lugenud enne tollelt lehelt, et download acceleratorid peavad olema maha keeratud. Tavalise IE downloadina hakkas tulema.

Pole tõesti vaja enam vaeva näha.

Kommentaar

No hooaeg sai Chelseaga läbi. Normisti läks. CL finalistid(kaotus Realile) ja Premier ja FA kapi võitjad. Põhikoosseis järgmine:
                    --------------------Canizares(Cech)------------------------------
                    -------------Carvalho(Huth)-------Terry-------------------------
                    -Geremi(Ferreira)------------------------Del Horno(Bridge)-----
                    ----------------------Juninho(Makelele)-------------------------
                    --Giuly(W-Phillips)----Lampard(j.Cole)----Robben(Duff)------
                    ---------Recoba(Crespo)------Drogba(Tsiartas)----------------

Kommentaar

Algselt postitas Maekas

Ja käes ongi tähtis päev. Eesti koondis kvalifitseerus suurturniirile, milleks on Taanis toimuv EM 2012.

Taani sõitev koondis on järgmine:

Seoses jõudmisega finaalturniirile on Eesti teinud ka võimsa hüppe maailma reitingutabelis.

kes on Aleksandr Stepanov?
                      andrei ei peaks olema?

Kommentaar

Algselt postitas zipo

Algselt postitas Maekas

andrei ei peaks olema?
                        Aruvti poolt genereeritud mängija?

Kommentaar

Kui keegi tahab omale head väravakütti või ründava orjentatsiooniga VV-d siis need kaks peaksid sobima

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas zipo

Algselt postitas Maekas

andrei ei peaks olema?
                            Aruvti poolt genereeritud mängija?
                            Jap, nii ta on. Andrei oli vist umbes kaks aastat juba koondisest väljas.
                            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

kus juures minu mängus tekkis ka Aleksandr Stepanov hooajal 2007/2008
                              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Millal tuleb välja patch, kus saab kohtunikele altkäemaksu anda?

Kommentaar

Working...
                                X