Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kust seda ipod-i skinni saab siis
ja mingi imelik värk on et ma ei saa endale seda turnstyle o6 üldse peale panna ses t mäng hakkab segast peksma... ytleb et midagi on puudu
Eile õhtul avastasin, et koolivaheaeg on lõpuks alanud (vähemalt minu jaoks) ning otsustasin, et lõpetan ära hooaja, mida ma alustasin AS Romaga. Kuna üllatavalt pole ma väljaspool Inglise liigat ühegi võistkonnaga mänginud, siis otsustasingi Itaalia kasuks. Aga nüüd mu käekäigust Romaga peatreenerina:
Hooaeg algas nagu tavaliselt sõpruskohtumistega, mille raames ma otsustasin sõita ka turneele Taani. Kõikides sõpruskohtumistes suutsin ma oma paremuse maksma panna (mitte et sel mingit vahet oleks) ning hakkasin valmistuma oma esimeseks liigamänguks Cagliariga. Mängu võitsin ma kergelt 2:0, väravad Tottilt ja Mancinilt. Halb uudis oli aga see, et mängus sai vigastada Simone Perrota. Järgmine mäng oli Interiga, kelle ma suutsin 3:1 kotti panna. Enne uue aasta algust leidsin ma end 4.-6. koha vahel pendeldamas. Hooaja teine pool ei läinud enam nii hästi. Kõige pealt sai vigastada mu suurim väravakütt Shabani Nonda (kes selleks ajaks oli löönud ~20 väravat). Teda asendama ostsin ma talendika Mikael Dahlbergi. Klubiga liitusid veel kaks noorukit - Nik Besagno ning Pawel Zuk, kellest viimane suutis end murda põhikoosseisu, peale seda, kui olin maha müünud Chivu finantsraskuste tõttu. Hooaja lõpetasin 6. kohal, mis võis olla veidike pettumuseks. Itaalia karikafinaalis jäin kahe mängu kokkuvõttes 1:3 alla Milanile. Liiga võitis Juventus.
Järgmiseks hooajaks on ostud tehtud. Vasakusse äärde kaitsjaks on toodud Fabio Santos, veel tõin vahetusse nooruki Anthony Vanden Borre. Tasuta napsasin Michael Chopra. Veel ostsin ma Palermolt ära ülejäänud 50% Cesare Bovo mängijaõigustest.
Board ja fännid loodavad liigavõitu. Raske saab see olema, aga eks ma üritan .
EDIT: Seda ka et ma tahtsin oma wage budgeti korda saada ning müüsin Panucci maha. Kuffour lahkus ka.
No hooaeg sai Chelseaga läbi. Normisti läks. CL finalistid(kaotus Realile) ja Premier ja FA kapi võitjad. Põhikoosseis järgmine:
--------------------Canizares(Cech)------------------------------
-------------Carvalho(Huth)-------Terry-------------------------
-Geremi(Ferreira)------------------------Del Horno(Bridge)-----
----------------------Juninho(Makelele)-------------------------
--Giuly(W-Phillips)----Lampard(j.Cole)----Robben(Duff)------
---------Recoba(Crespo)------Drogba(Tsiartas)----------------
Kommentaar