Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Sai Bayerniga hea hooaeg läbi. Bundesliga võit tuli kindlalt. Sain võitude kõrvale ainult kaks kaotust ja kolm viiki. Hooaja teisel poolel langesid konkurendid ära, ning lõpuks edestasin teist kohta HSV-d juba 17 punniga. Ka kesise CL-i alguse järel jõudsin poolfinaali, kusjuures märkimisväärt on minu veerandfinaal tulemus võõrsil ManU vastu. Võitsin mängu 6:1. Teisel poolajal tuli Claudio Pizarro asemel sisse Santa Cruz ja lõi teise poolajaga neli kolli. Kaks veel Makaayilt.. Võitsin ka siis kaks Saksa sisest karikat. Kuid nüüd läksin ära Chelsea troonile, sest üritan klubist teha maailma valitsevat noorte klubi.
    Chelsea karjäär:
    Kuna meeskonnas polnud just kõik noored pidin ka hakkama hoogsalt meeskonda häid noormängijaid muretsema.
    in:
    E.Eboué- from Arsenal £8 mil.
    M.Carrick- from Spurs £11 mil.
    S.Kalou- from Feyenoord £9 mil.
    L.Podolski- from Köln £23 mil.
    J.Defoe- from Spurs £38 mil.
    out:
    C.Cudicini- to Ajax £2,8 mil.
    R.Carvalho- to Bayern £7,25 mil.
    D.Drogba- to Bayern £8,5 mil.
    D.Duff- to Liverpool £8,75 mil.
    W.Gallas- to ManUtd £5,25 mil.
    Geremi- to Newcastle £2,5 mil.
    Enne mängust väljumist tegin pakkumised ka veel Paul Robinsonile(£20 mil.) ja Rafael van der Vaartile(£ 24 mil.)
    Mängisin Community Shieldi ning kaotasin Arsenalile 3:5. Arse läks poolajaks 3:0 juhtima. Tegin küll Gudjohnseni, Lampardi ja Carlton Cole\' väravatest tasa, kuid edasi rünnates jäi kaitse auklikuks ja sutsati kaks korda valusalt vastu.
    Praegu on veel kavas maha müüa Crespo, Makelele.
    koosseis:
    .............................Cech................. ..................
    ..................Huth...............Terry(C)..... ...............
    .Eboué............................................ ....del Horno
    ............................Carrick............... ...................
    .J.Cole..................Lampard.................. Robben...
    ..................Podolski...........Defoé........ ...............
    põhivarumehedidgeley, SWP, Gudjohnsen, Kalou, Essien, Diarra, ferreira

Kommentaar

Masendav, et ma ei suuda ühe meeskonnaga üle ühe hooaja teha. Nüüd siis ohvriks Newcastle. Album jutustab teile siis.

Meeskond:

Liiga:

Liiga kollihundid:

UEFA Cupi finaal:

Transferid:

Paar sõna ise ka. Liiga kapid ja Carlingud läksid perse, neid ei hakanud pildistama. Üldiselt täitsa tore meeskond. Eriti hea on vasakul äärel Albert Luque. Minu silmis hooaja parim mängija meeskonnas. Kehvalt esines äärekaitsja Stephen Carr, kes nii mõnelgi korral suutis head mängud perse keerata. Väravavahid, kes pärast Shay Giveni lahkumist number ühe eest võitlesid olid väga head, eriti muidugi Steve Harper. Täiendused on kõik vajalikud. Shearer lõpetab karjääri, tema suurtesse saabastesse astub Tevfik Köse. Carr on faking ebakindel, teda tuleb asendama Fritz ning kuna Given lahkus on uus number üks Sebastien Frey. Kui hästi läheb sebiks ühe vasakkaitsja ka veel.

Kommentaar

Niipaljupennusid pole mina enne näinud Taust ei ole oluline.

Kommentaar

Algselt postitas 17

Niipaljupennusid pole mina enne näinud Taust ei ole oluline.
          mul oli kord nii, et terve ring sai täis... aa kuna mul oli 10 meest platsile jäänud, siis see kes lõi esimesena lõi uuesti 11ndana ja tõi võidu. kahju, et ei pildistanud

Kommentaar

Ma saan kohe endale samuti täisversioni, aga praegu mängin demot. Mul on demoga nii et kui ma tõmban fm2006 gold demo kus on ainult kaks liigat siis ma saan korralikult mängida, aga kui ma tõmban selle strawberry variandi ja hakkan mängima siis tuleb ette ainult must pilt ja mitte midagi muud. Oskab keegi aidata?
            Koondise põhimängija

Kommentaar

miks on nii et peale uut aastat mängus kaob mitmel mitmel mängijal nende histroy ära ehk carrer statsid siis?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

miks on nii et peale uut aastat mängus kaob mitmel mitmel mängijal nende histroy ära ehk carrer statsid siis?
                Ma arvan, et meie ei tea, aga küsi Si-st.

Kommentaar

Krt mul sai villand sellest Chelsea noorte tiimist ja jätsin mängu katki. Alustasin täitsa algusest Newcastle treenerina ja seni on mul väga vastakad tunded. Kui mul on tavaliselt nii, et meistrivõistlustel mängib tiim hästi ning eurosarjad on nigelad, siis Magpiesiga on lood hoopis teised. Euro VASE veerandfinaalis alistasin AA Genti, poolfinaalis Charleroi ja finaalis Marseille\'. See teeb ainult rõõmu. Kuid kui Premieris on peetud kolm vooru olen ühe hädise punktiga alles 18. Punkt avamängus Portsmouthi vastu. Siis hävisin Spursi vastu 1:5, ja kaotasin Evertonile 1:2. Kusjuures eriti närvi ajas see, et kahes viimati mainitus kohtumises läksin mina 1:0 juhtima nig siis hakkas Scott Parker paska panema Tema enam eriti väljakule ei saa. Eriti oma prohmakate pärast. Aga tegin ka kaks päeva enne transfer window lõppu ostu. Klubiga liitus Michael Carrick Spursist. Summa £7,75 mil. pluss veel Michael Chopra.
                  in:
                  M.Carrick- from Spurs, £7,75 mil. plus M.Chopra
                  out:
                  M.Chopra- to Spurs, player exchange
                  A.Faye- to ManCity, £2 mil.
                  C.N\'Zogbia- to Charlton, £3,2 mil.
                  L.Bowyer- to Crystal Palace, £2,5 mil.
                  koosseis:
                  .............................Given................ ..................
                  ................Boumsong........Moore............. ...........
                  Dyer.............................................. ......Babayaro
                  ...................Emre............Carrick........ ................
                  Solano............................................ .........Luque
                  ..................Owen............Shearer......... ..............
                  praegu Shearer vigastatud tema asemel Ameobi. Senine topskoorer Luque 6 tabamusega, nendest 3 penaltist(ühe ka eksis Charleroi vastu), talle järgneb Owen 5 tabamusega. Märkimist vajab et Luque tegi oma debüüdis AA Genti vastu kodus hat-tricki.

Kommentaar

Algselt postitas eriklt

Ma saan kohe endale samuti täisversioni, aga praegu mängin demot. Mul on demoga nii et kui ma tõmban fm2006 gold demo kus on ainult kaks liigat siis ma saan korralikult mängida, aga kui ma tõmban selle strawberry variandi ja hakkan mängima siis tuleb ette ainult must pilt ja mitte midagi muud. Oskab keegi aidata?
                    Gold Demot ma mängisin ka hästi alguses, kui too just välja anti. Ja seal saab ju ka paljusid liigasid mängida. nt. Saksa, Prantsuse, Hispaania, Itaalia jne. Pane alguses Load Quick Start ja sealt pane selle maa lühend, mis maa liigat sa tahad mängida. nt. valid ita-saad võtta kõik Serie A, B ja vist isegi C klubisid.

Kommentaar

Algselt postitas mart44

Algselt postitas eriklt

Gold Demot ma mängisin ka hästi alguses, kui too just välja anti. Ja seal saab ju ka paljusid liigasid mängida. nt. Saksa, Prantsuse, Hispaania, Itaalia jne. Pane alguses Load Quick Start ja sealt pane selle maa lühend, mis maa liigat sa tahad mängida. nt. valid ita-saad võtta kõik Serie A, B ja vist isegi C klubisid.
                      jah aga selles ongi asi et siis kui peaks tulema load quik start, load game ja load last game siis need ei tule. Ainult mingi must pilt. Esimene kord kui seda mängisin sisi sain aga vahepeal kustutasin ära ja nyyd tõmbasin uuesti 2 korda aga ei saa millegi pärast.
                      Koondise põhimängija

Kommentaar

Kust sa täisversiooni saad, tahan kah!

Kommentaar

Poest ikka

Kommentaar

palju mölised annan peksa :P

Kommentaar

Kuradi Inter!

Jõudsin täna nende vastu U Cluj\'ga finaali, kuid 3-3 lõppenud normaalaja järel ei tehtud lisaajal midagi ning penaltid kaotasin pärast kuuendad pennalt 2-3.

Ehk jõuab järgmine aasta (2013) jälle finaali.
                              sigpic

Kommentaar

Omad vitsad peksavad?

Kommentaar

Working...
                                X