Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Endal esimesed 2 hooaega Levadiaga möödas. Põhitiimiga võitsin mõlemal hooajal nii Meistriliiga, Eesti Karikas kui Superkarikas. Reservid panid mõlemal korral Esiliiga kinni. Vaid noored jäid esimesel hooajal karikafinaalis Florale alla, muidu nemadki ülejäänud asjad võitnud. Kogu selle aja jooksul saanud põhitiimiga 7 viiki ja 1 kaotuse liigas. Karikas on kõik võidud. CL'is sain mõlemal korral teise ringi. Nüüd sai paar välismaalast ka ostetud ja loodan, et see hooaeg saab vähemalt kolmandasse ringi. Enamus Eesti noortekoondisest on ka enda võistkonda kokku ostetud, samas kui vanemad kuhugi välismaale pagevad.
Suhteliselt üksluine mäng tundub, paned hooaja alguses formatsiooni ära, vigastuste korral teed väikeseid vahetusi, siis veel uuendad lepinguid ja kõik. Või on siis Levadia nii overrated võrreldes teiste Eesti võistkondadega?
selline mure, et kas keegi oskab öelda kuidas luua network game'i. kas tuleb teha new game "run as server"ina või veel midagi??? proovisin aga ei saanud hakkama:S
Sai siis 16 aastaselt üles korjatud sihuke isend.
See FM06 noortesüsteem on üks tore asi.
Kui see FM07 skautimissüsteem veel ka asjalik oleks - siis mingi 6-7 hooajaga saab ju suht odavalt kõva meeskonna üles ehitada.
selline mure, et kas keegi oskab öelda kuidas luua network game'i. kas tuleb teha new game "run as server"ina või veel midagi??? proovisin aga ei saanud hakkama:S
Suhtelsiselt oluline on kaa see, et millist internetiühendust omad.
manuga neljas hooaeg sai läbi ja juhtus ka üks huvitav asi, nimelt panin märtsi lõpus vahetusest sisse noore sean evansi, vend sai 5 minti sees oldud kui võttis omapoolelt palli, triblas portsmouthi värava alla ja skooris. Tõsine üllatus tabas mind alles hooaja lõpus kui see värav valiti hooaja parimaks!!!
1h?
Mingi pisiprojekt?
Äkki täpsemad tingimused - mis liiga, mis meeskonnad, kas ühekordne projekt või soovidki hommikuti 6-7ni onlainitada?
1h - parasjagu jõuab meeskonna üle vaadata...
Ahh, mis ma halan, ma nkn olen liiga aeglase mängustiiliga teiste jaoks...
mul on selline küsimus, et kas mängu ajal on võimalik kuidagi väravavaht nurgalöögi või karistuslöögi ajaks vastaste värava alla tuua?kui on võimaliks, siis kuidas?
I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.
Väga tegija ost oleks vasakkaitse At.Madridist A.Lopez väga hästi mängib
Muidu mängisin hooaja At.Madridiga jäin liigas teiseks Barca järel väravatevahega . Karika võitsin . Nüüd hakkan mängima FM2007 .
Kommentaar