Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustMa sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustkeegi oskab soovitada jaanuari transferide seisuga db-d?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas avfc Vaata postitustno ma olen viimase 5 minutiga ka 2:0 eduseisust pähe saanud nii et päris viimased väravad tulid mingi 91' ja 94' siis oli küll tunne et antke sein kuhu peaga taguda
Kommentaar
-
Alustasin uut mängu, proovin Nottingham Foresti EPLi saada. Esimene hooaeg on läbi ja tuli ka oodatud promotion. Meeskond oli League One võiduks piisavalt hea, tõin sisse ainult mõned täiendused. Suvel liitus Djamel Belmadi. Mängib paremal äärel ja ka keskel. Southampton teenis tema pealt £ 375k. Kaitsva poolkaitsja koha peale laenasin Newcastlest Edgar Davidi. Mängis vähe kuid lõi päris mitu olulist väravat. Ajaxist sain varuväravavahi, Kenneth Vermeeri, ka laenuks. Kuna ääred vajasid veel tugevdust tõin laenule veel Ray Jonesi Q.P.Rist. Tema osutus hooaja põhitegijaks. Lõi 39 mängu peale 9 väravat ja andis 4 väravasöötu. Kuna sain Chelsea endale parent clubiks siis sain sealt laenule Michael Mancienne.
Liigas rebisin kohe alguses edu sisse, seda käest ei antudki ja promotion teeniti 11 punktise eduga.
League Cupis langesin välja teises ringis, FA cupis langesin välja kolmandas ringis ja Johnstone's Paint Trophys jõudsime veerandfinaali.
Uus hooaeg tuleb põnev. Sihiks on 10-15 koht. Kümne sisse tulemine oleks juba suur eneseületus.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Uskumatu, kuid tõsi.
Kaks punast kaarti ja ühe vigastuse sain ma muide teist mängu järjest...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar