Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

hull meistrite liiga finaal... aga lõpuks tuli võit koju
    mu mehed said kokku 10 (!) kollast kaarti

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
      hull meistrite liiga finaal... aga lõpuks tuli võit koju
      mu mehed said kokku 10 (!) kollast kaarti

ikke juhtub vahest
      Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

uus patch on väljas!

Kommentaar

kui oma silmadega ei näeks siis ei usuks...
          üllatus oli juba see kui Aston Villa selle Eesti poisiga lepingu tegi...

ja siin tema hetke profiil

Kommentaar

keegi oskab soovitada jaanuari transferide seisuga db-d?

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
              keegi oskab soovitada jaanuari transferide seisuga db-d?
              Kõige uuem patch?
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Keegi oskab öelda kust FM2007 preagu osta saaks Tallinnas?

Kommentaar

see ikka nii haige kui mängid võõrsil suurte tiimidega
                  ole nii palju üle kui tahes nende väravavaht teeb imetõrjeid minu oma aga laseb 2 kaks ära lüüa
                  ja siis enamvähem ongi nii et saad 2-1 koguaeg pähe

Kommentaar

no ma olen viimase 5 minutiga ka 2:0 eduseisust pähe saanud nii et päris viimased väravad tulid mingi 91' ja 94' siis oli küll tunne et antke sein kuhu peaga taguda
                    Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

Algselt postitas avfc Vaata postitust
                      no ma olen viimase 5 minutiga ka 2:0 eduseisust pähe saanud nii et päris viimased väravad tulid mingi 91' ja 94' siis oli küll tunne et antke sein kuhu peaga taguda
                      Ära sa märgi. Enda hiilgemängu tegin täna Palermoga Parma vastu. Külalised (Parma) jäid juba 14. minutil arvulisse vähemusse, kuid skoorisid 86. minutil. Enne seda (75.) oli muidugi ka minu Serginho duši alla jõudnud minna.

Kommentaar

Alustasin uut mängu, proovin Nottingham Foresti EPLi saada. Esimene hooaeg on läbi ja tuli ka oodatud promotion. Meeskond oli League One võiduks piisavalt hea, tõin sisse ainult mõned täiendused. Suvel liitus Djamel Belmadi. Mängib paremal äärel ja ka keskel. Southampton teenis tema pealt £ 375k. Kaitsva poolkaitsja koha peale laenasin Newcastlest Edgar Davidi. Mängis vähe kuid lõi päris mitu olulist väravat. Ajaxist sain varuväravavahi, Kenneth Vermeeri, ka laenuks. Kuna ääred vajasid veel tugevdust tõin laenule veel Ray Jonesi Q.P.Rist. Tema osutus hooaja põhitegijaks. Lõi 39 mängu peale 9 väravat ja andis 4 väravasöötu. Kuna sain Chelsea endale parent clubiks siis sain sealt laenule Michael Mancienne.
                        Liigas rebisin kohe alguses edu sisse, seda käest ei antudki ja promotion teeniti 11 punktise eduga.
                        League Cupis langesin välja teises ringis, FA cupis langesin välja kolmandas ringis ja Johnstone's Paint Trophys jõudsime veerandfinaali.
                        Uus hooaeg tuleb põnev. Sihiks on 10-15 koht. Kümne sisse tulemine oleks juba suur eneseületus.
                        Algselt postitas JT8055
                        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Uskumatu, kuid tõsi.

Kaks punast kaarti ja ühe vigastuse sain ma muide teist mängu järjest...

Kommentaar

täiesti debiil mäng
                            mingi vennad taovad 1-1 ära mul on kuradi 20 võimalust ning 14 värava peale ja ei midagi
                            väravahid on alati vastastel nagu supermanid
                            täiesti munn mäng ikka

Kommentaar

Jumala eest, ära mängi siis!

Suht naljakas on ikka lugeda, kuidas kõik siin oma viimastel minutitel kaotatud mänge kirja panevad ja halavad.

Kommentaar

need jäävad ju hästi meelde
                                Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

Working...
                                X