Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mis mängijaid te ostate kui klubi pole just Man Utd kaliibriline vaid hoopis mõni veits võiksem- Helsingborg vms.

ehk oskate soovitada mängijaid?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
      mis mängijaid te ostate kui klubi pole just Man Utd kaliibriline vaid hoopis mõni veits võiksem- Helsingborg vms.
      Aafrikast otsin ja ostan noori tavaliselt ja kui on non-Eu mängijate piirang, siis kahe kodakondusesega Brasse ka. Samuti kammiks sinu asemel Põhjamaade erinevaid U-19 tiime läbi, sealt võib pärleid leida.

Kommentaar

nimesid paluks nimesid, fm gurud!!!

Kommentaar

Mina ostsin Helsingborgi Chinedu Ogbuke. Lynist. Lõi kaks hooaega vingelt väravaid. Stefan Ishizaki Elfsborgist. Rohkem ei mäleta. Ega sinna Helsingborgi keegi ei taha tulla ka eriti.
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

http://thedugout.tv/community/showthread.php?t=36877, ei viitsi ise loetleda, kuna fm2007 algus meelest läinud .

Kommentaar

Tehke järgi:

Lisaks sellele on juba pool meeskonda mängukeeldude all või vigastatud. Tuleb hea hooaja lõpp. (Y)

Kommentaar

Hakkasin ka mängima ja tegin uue mängu ja selle useri, aga nüüd kui tahan jätkata mängu ei oska ma jätkata. Mu meeskonna see tactics ja squad ja news ja asjad seda riba pole ja ütleb või näitab et user pole connectitud.See Kus see wolrd ja manager ja options riba on see mangeri koht on hall.
                Kuidas ma connectida saan`? Kust?

Kommentaar

maitea, ürita vajutada manageri nime epale või siis selle not connected peale. tegid võrgu mängu? ... äkki vajutades space liigub edasi

Kommentaar

ma ei teinud neti mängu.
                    Ma nagu ajas saan edasi minna aga meeskonnas ei saa midagi teha

Kommentaar

äkki lasti vahepeal lahti?

Kommentaar

tõenäolisemalt ei valinud ta kohe alguses meeskonda

Kommentaar

Siin teemas on vist sellest räägitud aga mai leia üless seda kohta kust ma saaksin tirida eesti liigat,palun kas keegi saaks aidata...tänan

Kommentaar

Algselt postitas L00M Vaata postitust
                            tõenäolisemalt ei valinud ta kohe alguses meeskonda
                            sain korda
                            pole vaja muretseda enam
                            Aga ma ei saa aru miks mul mehed koguaeg vigastatud on?
                            Kord oli nii et mul oli kaks vahetust, teised olid vigastatud
                            Kas ma pean oma B meeskonnale ise treeneri otsima?
                            Miks keegi Staff mu meeskonda tulla ei taha?
                            Mis see Profit/loss on?

Kommentaar

"Profit" tähendab rahalist kasu ja "loss" samuti mingit kahjumit.

Kommentaar

aga kust ma saan nt mõele hiinlasele euroopa passi?

Kommentaar

Working...
                                X