Ja muidugi, penaltiseeriad, täpselt ei mäleta aga 6-7 on neid olnud ja ma pole ühtegi võitnud, väga tüüpiline on see et vennad löövad vaid keskele kellel on 15+ penalty taking - vastaste 10sed löövad täiesti tuimalt alla nurka kõik . Praegu just kaotasin 3-0 seeria, mu mehed lõid absull kõik keskele.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustJa muidugi, penaltiseeriad, täpselt ei mäleta aga 6-7 on neid olnud ja ma pole ühtegi võitnud, väga tüüpiline on see et vennad löövad vaid keskele kellel on 15+ penalty taking - vastaste 10sed löövad täiesti tuimalt alla nurka kõik . Praegu just kaotasin 3-0 seeria, mu mehed lõid absull kõik keskele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust6-7Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustJaa aga 6-7 seeriat, erinevate Barclay liiga tippudega ja keskmistega on liig ja kui sa mängid ala Arsenaliga siis pole väga vaja vaadata neid teisi skille kui nendel velledel see arvatavasti olemas on...
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMitmes hooaeg sul juba käimas, et seeriaid nii palju kogunenud?a ma ei mägni väga korralikult, sessuhtes et nii kiiresti kui võimalik, pressiga ei räägi ja skautimisega ei tegele ega midagi
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustInglismaa liigat 6s, hispaaniat mängisin 4, itaaliat 2, hollandit ka 1, korralikult on saanud mängidaa ma ei mägni väga korralikult, sessuhtes et nii kiiresti kui võimalik, pressiga ei räägi ja skautimisega ei tegele ega midagi
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas futpoller Vaata postitustkust ma saan muuta seda, et mu assistant vms ei muudaks ise lambist reservi line upi ?
loll küsimus vbl, aga pole FMi varem mängind ja tra ei leia kusagilt :/The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustInglismaa liigat 6s, hispaaniat mängisin 4, itaaliat 2, hollandit ka 1, korralikult on saanud mängidaa ma ei mägni väga korralikult, sessuhtes et nii kiiresti kui võimalik, pressiga ei räägi ja skautimisega ei tegele ega midagi
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Ma hakkasin siis Atletico Madridiga pelama.
Hooaeg algas CL kolmanda eelringiga Panathinaikose vastu. Võõrsil 2:0 võit, kodus 0:0 ja pääs alagrupile käes.
Alagrupp ise aga... Liverpool, Atletico, Juventus, Wolfsburg
Liigas alustasin kodus 1:2 kaotusega Valladolidile, kuid järgmises mängus võitsin seevastu Camp Noul Barcat 2:1.
Nende emotsioonide pealt läksin Olimpicole Juvega madistama ja lahkusin sealt 0:3 kaotusega. Diego, Del Piero ja Trezeguet olid seekord liiga head.
Liigas tuli edasi 2:1 võit üle Mallorca ja 2:2 viik Zaragozaga. Seejärel võõral 6:1 võit Deportivo üle, kusjuures Forlan lõi neli väravat, milledest esimese 13. sekundil, mis ka uus klubisisene rekord.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
niih, mul mure. nimelt installisin fm 2010 kenasti ära aga viskab ette teadet:
the program can't start because saAudit2005MT.dll is missing from you computer. try reinstalling the prgram to fix this problem
on kellelgi sarnast muret olnud ning kuidas seda parandada ?
ise kasutan win7 64bit
EDIT: just vaatasin et antud fail on mul kenasti kaustas olemas. seal samas kus on exe failgi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar