Peab uuenduse tõmbama, mul vist see eelnev versioon.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas phljuh Vaata postitustKus juures teises ringis sain Paide Lm 1-2 kaotuse, kuigi ,ma peaksin oma Flora tiimiga ka une pealt ja 8 mehega paidet võitma
24. voor Tallinna FC Flora - Paide linnameeskond 0:0 (0:0)
See oli päriselus, imesi juhtub
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustkas Eesti liigat saab ka 10.1 vms peal mängida ?
Kommentaar
-
Algselt postitas blue88 Vaata postitustUutele mängijatele tulevad nimed nendest nimedest mis kasutusel on juba. Nt. sul on mitu Anier ja Andreev nimelisi siis võib arvata et neid nimesi esineb tulevikus uutel mängijatel tihti. Niiet ma pean lihtsalt uued mängijad tegema nimedega mida mängus veel ei esine, mida rohkem nimesi seda rohkem erinevad nimed kasutusel mida mäng edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustAlustan Tammekaga, vaatab mis sellest välja kujuneb:P Loodan, et Mikusiku saab ka oma versiooni valmis. Jõudu ja jaksu talle
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustTegelikult peaks vist lihtsam variant ka olema. Ilma uusi mängijaid tegemata, kuskil editoris. Et nagu ei tee uut mängijat, vaid lihtsalt lisad nimesid. Ühes vanemas CM-is oli vist isegi eraldi fail, kuhu said nimesid toksida.
Football Manager'is ma ei leia sellist faili ja netis kah sellest kusagil kirjutatud pole :/
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKui on tegu sõprusmänguga, siis saab küll.Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar