Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Peab uuenduse tõmbama, mul vist see eelnev versioon.
    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
      Kus juures teises ringis sain Paide Lm 1-2 kaotuse, kuigi ,ma peaksin oma Flora tiimiga ka une pealt ja 8 mehega paidet võitma
      15. aug 2009
      24. voor Tallinna FC Flora - Paide linnameeskond 0:0 (0:0)

See oli päriselus, imesi juhtub

Kommentaar

kas Eesti liigat saab ka 10.1 vms peal mängida ?

Kommentaar

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
          kas Eesti liigat saab ka 10.1 vms peal mängida ?
          Kuna ma tegin liiga 10.2.0 versiooniga, siis ma arvan et ei saa.

Kommentaar

Alustan Tammekaga, vaatab mis sellest välja kujuneb:P Loodan, et Mikusiku saab ka oma versiooni valmis. Jõudu ja jaksu talle

Kommentaar

Algselt postitas blue88 Vaata postitust
              Uutele mängijatele tulevad nimed nendest nimedest mis kasutusel on juba. Nt. sul on mitu Anier ja Andreev nimelisi siis võib arvata et neid nimesi esineb tulevikus uutel mängijatel tihti. Niiet ma pean lihtsalt uued mängijad tegema nimedega mida mängus veel ei esine, mida rohkem nimesi seda rohkem erinevad nimed kasutusel mida mäng edasi.
              Tegelikult peaks vist lihtsam variant ka olema. Ilma uusi mängijaid tegemata, kuskil editoris. Et nagu ei tee uut mängijat, vaid lihtsalt lisad nimesid. Ühes vanemas CM-is oli vist isegi eraldi fail, kuhu said nimesid toksida.

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                Alustan Tammekaga, vaatab mis sellest välja kujuneb:P Loodan, et Mikusiku saab ka oma versiooni valmis. Jõudu ja jaksu talle
                ma alustasin ka tammekaga. Kui tahad tabeli üleval otsas olla, siis pead meeskonda kõvasti täiendada

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                  Tegelikult peaks vist lihtsam variant ka olema. Ilma uusi mängijaid tegemata, kuskil editoris. Et nagu ei tee uut mängijat, vaid lihtsalt lisad nimesid. Ühes vanemas CM-is oli vist isegi eraldi fail, kuhu said nimesid toksida.
                  Mul on eesti nimede list olemas mida ma kasutasin Fifa Manager'is, seal on see lihtne txt faili sees.
                  Football Manager'is ma ei leia sellist faili ja netis kah sellest kusagil kirjutatud pole :/

Kommentaar

keegi teab, kas FM10s saab mängijatel keelaata koondises mängida? nad lähevad alati kõige tähtsamatel mängudel ära.

Kommentaar

Kui on tegu sõprusmänguga, siis saab küll.

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                        Kui on tegu sõprusmänguga, siis saab küll.
                        aga see ei pruugi mängijale meeldida, võib palju pahandust tulla
                        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

No siis peab läbi ajama meestega, kes pole kutsutud koondisesse.

Kommentaar

kust kohast ma näen kes on vaba agendid? Et ka välismaalased mitte ainult eestlased ?

Kommentaar

pole piisavalt head skaudid arvatavasi, et leida välismaalasi.

Kommentaar

[QUOTE=xrip55;1133806]kust kohast ma näen kes on vaba agendid? Et ka välismaalased mitte ainult eestlased ?[/QUO
                                search all saad ju muuta kriteeriume, paned et contaract expired ja voila olemas
                                Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Working...
                                X