Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
    Lõpetasin 4nda lääne liiga, ühtegi kaotust jne, aga kahju on see et 3s liiga IDAs, muidu ülikõva
    Liikusin minagi IV läänest III idasse. See on jällegi asi, mida on vast suhteliselt võimatu korda saada.

Kommentaar

vahet pole ju.
      seal nagunii mängjatel valed nimed alla teiseliiga vms.
      oleks õiged nimed jne siis oleks jah hea mängida et lõunast lõunasse jne aga ei olevahet ikkkagi kõvv (Y)

Kommentaar

kas keegi saaks selle eesti liigade värgi uuesti üles laadida, mul ütleb et see link aegunud

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
          Liikusin minagi IV läänest III idasse. See on jällegi asi, mida on vast suhteliselt võimatu korda saada.
          Kõikidel klubidel peavad olema oma staadionid ja staadionid oma korda peavad olema õigest linnast. Peal selle, peab olema kõike linnad õiges regioonis, aga probleem on see, et eestil regioone pole selles mängus ja neid ei saa teha kah. Sa võid mõnelt teiselt riigilt võtta regioonid ja muuta need eesti omaks ja siis paned linnadele õiged regioonid. Linnadele oleks soovitav panna ka õiged laius kraadid jms. Kuna kõigil klubidel pole alguses oma staadionit ja mitte kõikidel linnadel pole õigeid laius kraade siis on nagu kõik klubid oleks ühest ja samast kohast.

Sa võiksid mulle oma mängu faili saata, ma võin kõik ära teha

Kommentaar

Ma siiski arvan, et see ei aita, kuna ma ise mängin klubiga, kellel on oma kodustaadion kodukülas, mis asub Läänemaal. Siis ei tohiks ju idasse sattuda?

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
              Ma siiski arvan, et see ei aita, kuna ma ise mängin klubiga, kellel on oma kodustaadion kodukülas, mis asub Läänemaal. Siis ei tohiks ju idasse sattuda?
              See mis linnast see klubi on ei mängi rolli, regioon mängib. Kuna ühelgi linnal pole regioone siis nad on ka suva liigades. Kui sa liiga teed siis sa saad juu valida et mis regioonist ühte või teise liigasse klubisid võivad mängida. Eesti liigadel pole neid regioone.

Loodan et ei seletanud liiga keeruliselt

Kommentaar

Siuke jama et editori skin on valget värvi ja ka tekst:S
                nii et mitte kottigi lugeda ei saa - oskab keegi aidata?
                Või öelda mis failid on kellegil editori skin folderis?
                The Gun Is Loaded

Kommentaar

Nonii, lendasin nüüd sellise toreda asjaga orki, et kasutasin ainult ühte savegame'i ning nüüd on karistus käes. Viskas crash dumpi ette ja seda mängu enam loadida ei lase.

On mingi võimalus olemas, et seda seivgeimi veel tööle saada või võin minna patja nutma?

Kommentaar

Imo patja nutma, 3 roll save peab ikka kasutama

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                      Nonii, lendasin nüüd sellise toreda asjaga orki, et kasutasin ainult ühte savegame'i ning nüüd on karistus käes. Viskas crash dumpi ette ja seda mängu enam loadida ei lase.

On mingi võimalus olemas, et seda seivgeimi veel tööle saada või võin minna patja nutma?
                      valus, tean mida sa tunned, nüüd kasutan ka aint 3 roll file save-i
                      Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

On ju ka varem siin kirjutatud, et peab mitut seivi kasutama. Loll ei suuda isegi teiste vigadest õppida. Kusjuures pool tundi enne seda saatuslikku hetke ma veel mõtlesin ka teine seiv teha, kuid siis tuli mäng peale ja sinna ta jäi

Mängisin sõbraga online mängu, veel on proovimata variant kus tema oma seivi mulle saadab, kuid arvan et see ei tööta, kuna ise olin host. Kui ta kunagi aega saab, siis proovib nii. Siis tulen jagan oma rõõmu teiega, mu kallid kaasfoorumlased

Kommentaar

FAKK JAAA, jumal on olemas!
                          Täis peaga olin mingi x nime all salvestanud mängu ära mõned päevad tagasi. Ütle veel, et täis peaga inimesed ei mõtle.
                          Õnnitlused saata mulle meilile või siis smsina

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                            FAKK JAAA, jumal on olemas!
                            Täis peaga olin mingi x nime all salvestanud ka mängu ära mõned päevad tagasi. Ütle veel, et täis peaga inimesed ei mõtle.
                            Õnnitlused saata mulle meilile või siis smsina
                            Jumal hoiab lolle ja joodikuid!!!!
                            Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Kuidas ma saaks panna fmi "windowed" ? ta ei lase mängus seda varjanti panna ..

Kommentaar

Algselt postitas Ekuu Vaata postitust
                                Kuidas ma saaks panna fmi "windowed" ? ta ei lase mängus seda varjanti panna ..
                                Vaat nii...

Algselt postitas Rain91 Vaata postitust
                                Shortcutil parem klõps.
                                Properties.
                                Targetisse kirjuta lõppu juurde see: --small_screen --windowed" (ees on tühik)

või mängus lähed Preferences ja seal kindlasse kasti linnuke.

Kommentaar

Working...
                                X