Algselt postitas Lahekutt
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustLiikusin minagi IV läänest III idasse. See on jällegi asi, mida on vast suhteliselt võimatu korda saada.
Sa võiksid mulle oma mängu faili saata, ma võin kõik ära teha
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustMa siiski arvan, et see ei aita, kuna ma ise mängin klubiga, kellel on oma kodustaadion kodukülas, mis asub Läänemaal. Siis ei tohiks ju idasse sattuda?
Loodan et ei seletanud liiga keeruliselt
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustNonii, lendasin nüüd sellise toreda asjaga orki, et kasutasin ainult ühte savegame'i ning nüüd on karistus käes. Viskas crash dumpi ette ja seda mängu enam loadida ei lase.
On mingi võimalus olemas, et seda seivgeimi veel tööle saada või võin minna patja nutma?Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
On ju ka varem siin kirjutatud, et peab mitut seivi kasutama. Loll ei suuda isegi teiste vigadest õppida. Kusjuures pool tundi enne seda saatuslikku hetke ma veel mõtlesin ka teine seiv teha, kuid siis tuli mäng peale ja sinna ta jäi
Mängisin sõbraga online mängu, veel on proovimata variant kus tema oma seivi mulle saadab, kuid arvan et see ei tööta, kuna ise olin host. Kui ta kunagi aega saab, siis proovib nii. Siis tulen jagan oma rõõmu teiega, mu kallid kaasfoorumlased
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustFAKK JAAA, jumal on olemas!
Täis peaga olin mingi x nime all salvestanud ka mängu ära mõned päevad tagasi. Ütle veel, et täis peaga inimesed ei mõtle.
Õnnitlused saata mulle meilile või siis smsinaMa sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ekuu Vaata postitustKuidas ma saaks panna fmi "windowed" ? ta ei lase mängus seda varjanti panna ..
Algselt postitas Rain91 Vaata postitustShortcutil parem klõps.
Properties.
Targetisse kirjuta lõppu juurde see: --small_screen --windowed" (ees on tühik)
või mängus lähed Preferences ja seal kindlasse kasti linnuke.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar