Algselt postitas phljuh
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Installisin uuesti mängu ära ja kõik timmis.aga kui mängu kinni panen ja ikoonist uuesti käima tahan panna siis tuleb ette kiri-the program cant start because saAuditMT.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix problemMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustInstallisin uuesti mängu ära ja kõik timmis.aga kui mängu kinni panen ja ikoonist uuesti käima tahan panna siis tuleb ette kiri-the program cant start because saAuditMT.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix problem
could not process group settings in gleer-pc/c:/users/public/documents/sportsinteractive/football manager 2010/editor data/england-to-level10_super-bladesman-build 049.xml.xml english fa cup-too many teams(21) requested from english northen premier league premier division(20 teams)
nagu aru saan siis üks meeskond rohkem aga kuidas ma selle asja parandada saan?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustselle asja sain korda aga üritasin nüüd panna peale selle inglise liiga süsteemi kus kogu asi sees aga kui panen mängu käima siis selline tekst ees.
could not process group settings in gleer-pc/c:/users/public/documents/sportsinteractive/football manager 2010/editor data/england-to-level10_super-bladesman-build 049.xml.xml english fa cup-too many teams(21) requested from english northen premier league premier division(20 teams)
nagu aru saan siis üks meeskond rohkem aga kuidas ma selle asja parandada saan?
Kommentaar
-
Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
-
Portsmouthist siis räägin, olen jätkuvalt seal, Coca-Cola Championshipis olen 5-ndal kohal, kohe langen sellelt kohalt arvatavasti. Parim positsioon on 3. koht olnud, aga loodan see hooaeg Premier Leaguesse saada ja siis ootan parema klubi pakkumist
Sain Eesti Aasta Treeneri auhinna, ja Detsembri kuu manageri auhinna, aga viimased viis mängu on olnud: WWWLL nii, et vorm kisub hetkel alla ja just Cardiffi vastu mäng, nad on esimesed. Mul vaja head ründajat(odavalt) aga ei leia kedagi, sest Kanu on Tommy Smithi kõrval, aga Kanu koguaeg paneb s*tta seal, pole tükk aega väravat löönud jne.
Soovitate head odavat ründajat äkki ?
Kommentaar
-
Algselt postitas ShatAp Vaata postitustPortsmouthist siis räägin, olen jätkuvalt seal, Coca-Cola Championshipis olen 5-ndal kohal, kohe langen sellelt kohalt arvatavasti. Parim positsioon on 3. koht olnud, aga loodan see hooaeg Premier Leaguesse saada ja siis ootan parema klubi pakkumist
Sain Eesti Aasta Treeneri auhinna, ja Detsembri kuu manageri auhinna, aga viimased viis mängu on olnud: WWWLL nii, et vorm kisub hetkel alla ja just Cardiffi vastu mäng, nad on esimesed. Mul vaja head ründajat(odavalt) aga ei leia kedagi, sest Kanu on Tommy Smithi kõrval, aga Kanu koguaeg paneb s*tta seal, pole tükk aega väravat löönud jne.
Soovitate head odavat ründajat äkki ?Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar