Mida fakki see Your assistant manager believes that we could do a lot worse than signing ..... (Player Name) tähendab?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Nüüd tulemas 11-päeva jooksul neli mängu. Algab Levadiaga, siis eurosarjas iirlaste Derry City, peale mida mäng Floraga ning lõpuks jälle Derry City. Loodaks oma Tammekaga EML saada vähemalt 4 punkti ning Euroopas rahludab ainult edasipääs. Meeskond pole eriti kogenud. Vanim mängija Kams, 26, peale teda tulevad kõik 23 ja alla.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Totti Vaata postitustMida fakki see Your assistant manager believes that we could do a lot worse than signing ..... (Player Name) tähendab?
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustpalun öelge, kust saaks downloadida logo ja kit packi, mida te ise kasutate
Sealt saab täitsa toredasti neid asju kätte ning enamasti on õpetused ka juurde lisatud
Kommentaar
-
Esimene hooaeg IV liigas lõpes Metropooliga, aasta algul liitusid meiga umbes 15 uut mängijat, enamus said ka koha põhivõistkonnas.
Tulemused olid sellised - Liiga võit, 22st mängust 21võitu ja 1viik, väravatevahe 91-3. Madalamate Liigade Karikas tuli karika võit, väravatevahega 29-3, Eesti Karikas tuli samuti karika VÕIT, väravatevahega 26-2. Eesti Superkarika võitsin ka ära, finaalis olin 1-0 parem Florast. Et pole just halvad tulemused esimese hooaja ja IV liiga võistkonna kohta.Nüüd loodan et saaks Euro CUPis vähemalt ühe võidu.
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustma suht üllatusin Eesti u19 koondises, sest nad on 3 aastaga saanud saanud kahte u19 qualifyng( vms) secound roundi, aga seal on alati tugevad ees ja siis on kehva , aga see eest on nt Saksamaaga 3-0 ja 2-2 mängitud
( Olen võtnud EL palju noori , kes suht omavad.)
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMärgin ära, mina ei mängi nende eest. Lihtsalt paljud minu meeskonnast on sinna kaasatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar