Soovitage mõnda head nurgalöögi taktikat kuidas sealt rohkem väravaid saada, pidevalt liigas kõige vähem, ehkki pikkust ja headingut nagu on.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustSoovitage mõnda head nurgalöögi taktikat kuidas sealt rohkem väravaid saada, pidevalt liigas kõige vähem, ehkki pikkust ja headingut nagu on.
Kommentaar
-
Imo on 3-e head venda vaja: parim Challenge GK, teine/kolmas vahet pole, near post flick on ja teine stand on far post, siis mingi vell GO forward ja 1 attack ball from deep, attack near post võib ka olla. Ja üks kutt lurk outside of area. Üle mängu toimub. Ja cornerid Mixed. ja neid keda alla ei taha nende Stay back if needed, et kui neil ees vähe kutte siis tulevad ka kuhugi alla tšillima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMul on probleem patch 10.2 peale panemisega, ma tõmban alla selle ja see on mul mingis imelikus formaadis.Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMul on probleem patch 10.2 peale panemisega, ma tõmban alla selle ja see on mul mingis imelikus formaadis.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMul oli ka, aga siis kirjutasin failinime järgi .exe ja läks tööle.
Kommentaar
-
On tekkinud probleem, varem sain mängu ilusti tööle, mingeid probleeme pole olnud varem.Kuid mingi kolm-neli päeva tagasi käivitasin fmi, tõi neid reklaame ette jne ja siis viskas mulle errori ette: fm 10 is too dangerous low virtual memory vms ja enam ei saa mängida, 1.5 GB Ram on mul, kõvaketas on 160 gb, kus on mingi 20 gb vaba.Mäng ei ole küll originaalne,kuid ennem läks mul tööle, mis on kõige naljakam.Milles probleem, kas mingi viirus?
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustEi tohiks viirus olla, mu vanal kastil ei läinud ka tööle, RAMi oli vähe. Ostsin uue arvuti problat poldn
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar