Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Soovitage mõnda head nurgalöögi taktikat kuidas sealt rohkem väravaid saada, pidevalt liigas kõige vähem, ehkki pikkust ja headingut nagu on.
    Algselt postitas Maekas
    Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
      Soovitage mõnda head nurgalöögi taktikat kuidas sealt rohkem väravaid saada, pidevalt liigas kõige vähem, ehkki pikkust ja headingut nagu on.
      Pane mõni pikk koll "Near Post Flick On" ning nurgalöökidel "Near Post" või "6 yard box"

Kommentaar

Või parim peaga mängija attack far post, paremuselt teine väravavahti katma. Need, kes veel enamvähem peaga oskavad mängida attack near post, keegi siis flick on ka, ülejäänud kastist välja ja voila.

Kommentaar

Imo on 3-e head venda vaja: parim Challenge GK, teine/kolmas vahet pole, near post flick on ja teine stand on far post, siis mingi vell GO forward ja 1 attack ball from deep, attack near post võib ka olla. Ja üks kutt lurk outside of area. Üle mängu toimub. Ja cornerid Mixed. ja neid keda alla ei taha nende Stay back if needed, et kui neil ees vähe kutte siis tulevad ka kuhugi alla tšillima.

Kommentaar

Eesti patch

Tere , kas keegi saaks need Eesti patchid uuesti üles uploadida , sest seal need enam ei tööta.

Kommentaar

Vaata Eesti Liiga teemat Mikusikult. Esimese posti link täitsa funkab.
              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Mul on probleem patch 10.2 peale panemisega, ma tõmban alla selle ja see on mul mingis imelikus formaadis.

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
                  Mul on probleem patch 10.2 peale panemisega, ma tõmban alla selle ja see on mul mingis imelikus formaadis.
                  mis imelik see formaat on? peaks kas self extractor või exe olema
                  Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
                    Mul oli ka, aga siis kirjutasin failinime järgi .exe ja läks tööle.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                      Mul oli ka, aga siis kirjutasin failinime järgi .exe ja läks tööle.
                      Suured tänud!

Kommentaar

On tekkinud probleem, varem sain mängu ilusti tööle, mingeid probleeme pole olnud varem.Kuid mingi kolm-neli päeva tagasi käivitasin fmi, tõi neid reklaame ette jne ja siis viskas mulle errori ette: fm 10 is too dangerous low virtual memory vms ja enam ei saa mängida, 1.5 GB Ram on mul, kõvaketas on 160 gb, kus on mingi 20 gb vaba.Mäng ei ole küll originaalne,kuid ennem läks mul tööle, mis on kõige naljakam.Milles probleem, kas mingi viirus?

Kommentaar

Ei tohiks viirus olla, mu vanal kastil ei läinud ka tööle, RAMi oli vähe. Ostsin uue arvuti problat poldn

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                            Ei tohiks viirus olla, mu vanal kastil ei läinud ka tööle, RAMi oli vähe. Ostsin uue arvuti problat poldn
                            Asja point ongi selles, et 1.5GB Ram on piisav selle mängule, mäng läks ennem mul käima.

Kommentaar

How to Increase Virtual Memory? You can easily increase virtual memory by following the steps below. Your virtual memory is important but before you alter your settings it’s best to...

voibla aitab

Kommentaar

Näh ei aidanud!

Kommentaar

Working...
                                X