Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Football Manager 2010

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • phljuh
    Dr. Phljuh
    • Mar 2006
    • 316

Algselt postitanud kasutaja foorumid poolt
    kui ma ei eksi, siis see peaks ju tähendama, et saad neid liigasid ainult jälgida ja klublisid sealt võtta ei saa vist.
    nii see on, ise olen tavaliselt suuremate maade liigad (saksamaa, inglismaa, itaalia, hispaania) valinud et saab nende klubidega mängida ülejäänd maad/liigad view only
    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

• Nugisemees
      Professionaal
      • Mar 2008
      • 463

Aga phljuh, kui sa suuremad maad mängitavaks paned siis mis see juurde annab?

See ka et krt, kui ma player searchis nagu otsin mängijaid, siis seal on krdi mingi 90% britid mul

Kommentaar

• phljuh
        Dr. Phljuh
        • Mar 2006
        • 316

Algselt postitanud kasutaja Nugisemees poolt
        Aga phljuh, kui sa suuremad maad mängitavaks paned siis mis see juurde annab?

See ka et krt, kui ma player searchis nagu otsin mängijaid, siis seal on krdi mingi 90% britid mul
        mängijaid annab juurde, mängijad arenenavad kiiremini/paremini ja kui kopp ette viskab eestist siis saada minna kuhugi mujale klubisse

Kommentaar

• Hogweed
          Eesti koondislane
          • Jun 2006
          • 1256

Ok, kui nt mängin Eesti liigas, siis valisin suht kõik teised maad ka, aga need panin selleks read-onlyks või mis see seal on..
          need maad, mis on view-only, seal on halli kirjaga suvaliste nimedega mängijad, väljaarvatud koondislased.

Kommentaar

• Nugisemees
            Professionaal
            • Mar 2008
            • 463

Selge, tänud.

Muidu, oskab keegi soovitada kedagi kvaliteetset keda Levadiasse tuua odavalt? Tra nad selle transfer budgeti nii väikseks seavad hooaja algul.

Kommentaar

• foorumid
              Professionaal
              • Jan 2009
              • 554

Selge, tänud.

Muidu, oskab keegi soovitada kedagi kvaliteetset keda Levadiasse tuua odavalt? Tra nad selle transfer budgeti nii väikseks seavad hooaja algul.
              ma olen oma kahes mängus mida teen (Tammeka ja Flora) toonud laenule mingist poole klubist ühe peruulase kelle nimi on Anderson Cueto vms. ta andis floraga mängides esimesel hooajal u 20 assisti.

Kommentaar

• eika
                analrapist
                • Mar 2004
                • 13080

Mul on selline probleem: Üleminekuaken on kinni ja ma pean registreerima 25 mängijat Euro Cupile, sealhulgas 4 mängijat, kes on Homegrown elik 4(?) aastat nooruses klubis treeninud. Mul on selliseid mehi koosseis ainult 3. kas ja Mida ma teha saaksin?

Kommentaar

• Lahekutt
                  Reservmängija
                  • Jul 2007
                  • 168

Kui tõesti ei ole midagi siis on võimalus et registreeri need 3 mängijat kes sul on ja kokkuvõttes registreeri 1 mängija vähem, ehk 24, kui jätad vaba koha siis see peaks kompenseerima puuduse.

Kommentaar

• phljuh
                    Dr. Phljuh
                    • Mar 2006
                    • 316

Algselt postitanud kasutaja eika poolt
                    Mul on selline probleem: Üleminekuaken on kinni ja ma pean registreerima 25 mängijat Euro Cupile, sealhulgas 4 mängijat, kes on Homegrown elik 4(?) aastat nooruses klubis treeninud. Mul on selliseid mehi koosseis ainult 3. kas ja Mida ma teha saaksin?
                    Sul under 18/19 meeskonda pole? kui on siis saad sealt võtta

Kommentaar

• Jose
                      Foorumi Jõuluvana
                      • Apr 2009
                      • 1888

Algselt postitanud kasutaja eika poolt
                      Mine puhukusele üheks päevaks.

Kommentaar

• rooney
                        Wonderkid
                        • Nov 2004
                        • 247

Huvitav, kas kellegil teisel on ka nõnda juhtunud. Olen mängunud paljude erinevate klubidega, kuid igas FM-is olen kindlasti mänginud ka Manchester Unitediga vähemalt paar hooaega. Juhtus nõnda, et terve esimese hooaja ülemineku akende ajal üritasid mitmed klubid endale meelitada Nani-t, ees otsas Real Madridiga. Oli koguaeg vihane, et keeldusin pakkumisest, mis polnud just eriti suured tema eest. Samas ei tahtnud ka müüa, kuna mängis hästi ja pidevalt. Teises hooaja jooksul otsustas, et vajab uut väljakutset ning mõne aja pärast hakkas sama soovima ka Ben Foster, kes oli teisel hooajal tõusnud esiväravavahiks. Teisel hooajal tulid ära ka kõik suuremad tiitlid. Sama olin ikka sunnitud müüma maha nii Nani, kui ka Fosteri, kuna uue väljakutse sooviga kaasnes ka ebastabiilsed esinemised. Lisaks ei olnud nad nõus ka lepingut uuendama, mida soovitas assistant manager. Tulemus oli aga see, et fännid olid vihased kuna müüsin nad maha, sest nende esitlused oli tähtsad tiitlite võitmiseks. Sai muidugi ostetud võrdväärilised asendajad. Kuidas oleksite teie käitunud muidu sellises olukorras?

Kommentaar

• WeThePeople
                          Sügispall
                          • Aug 2005
                          • 1859

esimese vingumise peale saadan mängija minema
                          Algselt postitanud kasutaja JT8055 poolt
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

• phljuh
                            Dr. Phljuh
                            • Mar 2006
                            • 316

Algselt postitanud kasutaja WeThePeople poolt
                            esimese vingumise peale saadan mängija minema
                            üldjuhul üritan ka kohe mehest lahti saada ja mõned kopikad teenida

Kommentaar

• ShatAp
                              Professionaal
                              • Jan 2009
                              • 513

Raporteerin
                              Portsmouthiga ülla-ülla premieris esimesel kohal praegu.
                              21 punkti mul ja 18punktiga on ManCity taga.
                              Kuidagi kahtlane on sellepärast, et suurtematest inglise klubidest on suuremad tegijad lahkunud ja noorem põlvkond peale tulnud. Aasta on 2014/15 hetkel.
                              League Cup'is just tegin Port Vale'le 5-0 ära ja nüüd Quarter Final'is olen ManCity vastu. Loodan parimat.
                              Euro Cup'il kohe Genoa vastu mäng(2nd leg). Esimese võitsin kodus.
                              FA Cup'is samuti edasi saanud vahepeal ja nii see elu veereb
                              Sain ka Premier Divisioni Manager of the month auhinna,
                              eks raporteerin veel vahepeal

Kommentaar

• phljuh
                                Dr. Phljuh
                                • Mar 2006
                                • 316

keegi aprilli nalja sai FM 2010 -nes?
                                Mulle Pohlak pakkus 575 miljonit, ei tahtnud üldse vastu võtta

Kommentaar

Töötlen...