Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
    kui ma ei eksi, siis see peaks ju tähendama, et saad neid liigasid ainult jälgida ja klublisid sealt võtta ei saa vist.
    nii see on, ise olen tavaliselt suuremate maade liigad (saksamaa, inglismaa, itaalia, hispaania) valinud et saab nende klubidega mängida ülejäänd maad/liigad view only
    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Aga phljuh, kui sa suuremad maad mängitavaks paned siis mis see juurde annab?

See ka et krt, kui ma player searchis nagu otsin mängijaid, siis seal on krdi mingi 90% britid mul

Kommentaar

Algselt postitas Nugisemees Vaata postitust
        Aga phljuh, kui sa suuremad maad mängitavaks paned siis mis see juurde annab?

See ka et krt, kui ma player searchis nagu otsin mängijaid, siis seal on krdi mingi 90% britid mul
        mängijaid annab juurde, mängijad arenenavad kiiremini/paremini ja kui kopp ette viskab eestist siis saada minna kuhugi mujale klubisse

Kommentaar

Ok, kui nt mängin Eesti liigas, siis valisin suht kõik teised maad ka, aga need panin selleks read-onlyks või mis see seal on..
          need maad, mis on view-only, seal on halli kirjaga suvaliste nimedega mängijad, väljaarvatud koondislased.

Kommentaar

Selge, tänud.

Muidu, oskab keegi soovitada kedagi kvaliteetset keda Levadiasse tuua odavalt? Tra nad selle transfer budgeti nii väikseks seavad hooaja algul.

Kommentaar

Selge, tänud.

Muidu, oskab keegi soovitada kedagi kvaliteetset keda Levadiasse tuua odavalt? Tra nad selle transfer budgeti nii väikseks seavad hooaja algul.
              ma olen oma kahes mängus mida teen (Tammeka ja Flora) toonud laenule mingist poole klubist ühe peruulase kelle nimi on Anderson Cueto vms. ta andis floraga mängides esimesel hooajal u 20 assisti.

Kommentaar

Mul on selline probleem: Üleminekuaken on kinni ja ma pean registreerima 25 mängijat Euro Cupile, sealhulgas 4 mängijat, kes on Homegrown elik 4(?) aastat nooruses klubis treeninud. Mul on selliseid mehi koosseis ainult 3. kas ja Mida ma teha saaksin?

Kommentaar

Kui tõesti ei ole midagi siis on võimalus et registreeri need 3 mängijat kes sul on ja kokkuvõttes registreeri 1 mängija vähem, ehk 24, kui jätad vaba koha siis see peaks kompenseerima puuduse.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                    Mul on selline probleem: Üleminekuaken on kinni ja ma pean registreerima 25 mängijat Euro Cupile, sealhulgas 4 mängijat, kes on Homegrown elik 4(?) aastat nooruses klubis treeninud. Mul on selliseid mehi koosseis ainult 3. kas ja Mida ma teha saaksin?
                    Sul under 18/19 meeskonda pole? kui on siis saad sealt võtta

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Mine puhukusele üheks päevaks.

Kommentaar

Huvitav, kas kellegil teisel on ka nõnda juhtunud. Olen mängunud paljude erinevate klubidega, kuid igas FM-is olen kindlasti mänginud ka Manchester Unitediga vähemalt paar hooaega. Juhtus nõnda, et terve esimese hooaja ülemineku akende ajal üritasid mitmed klubid endale meelitada Nani-t, ees otsas Real Madridiga. Oli koguaeg vihane, et keeldusin pakkumisest, mis polnud just eriti suured tema eest. Samas ei tahtnud ka müüa, kuna mängis hästi ja pidevalt. Teises hooaja jooksul otsustas, et vajab uut väljakutset ning mõne aja pärast hakkas sama soovima ka Ben Foster, kes oli teisel hooajal tõusnud esiväravavahiks. Teisel hooajal tulid ära ka kõik suuremad tiitlid. Sama olin ikka sunnitud müüma maha nii Nani, kui ka Fosteri, kuna uue väljakutse sooviga kaasnes ka ebastabiilsed esinemised. Lisaks ei olnud nad nõus ka lepingut uuendama, mida soovitas assistant manager. Tulemus oli aga see, et fännid olid vihased kuna müüsin nad maha, sest nende esitlused oli tähtsad tiitlite võitmiseks. Sai muidugi ostetud võrdväärilised asendajad. Kuidas oleksite teie käitunud muidu sellises olukorras?

Kommentaar

esimese vingumise peale saadan mängija minema
                          Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                            esimese vingumise peale saadan mängija minema
                            üldjuhul üritan ka kohe mehest lahti saada ja mõned kopikad teenida

Kommentaar

Raporteerin
                              Portsmouthiga ülla-ülla premieris esimesel kohal praegu.
                              21 punkti mul ja 18punktiga on ManCity taga.
                              Kuidagi kahtlane on sellepärast, et suurtematest inglise klubidest on suuremad tegijad lahkunud ja noorem põlvkond peale tulnud. Aasta on 2014/15 hetkel.
                              League Cup'is just tegin Port Vale'le 5-0 ära ja nüüd Quarter Final'is olen ManCity vastu. Loodan parimat.
                              Euro Cup'il kohe Genoa vastu mäng(2nd leg). Esimese võitsin kodus.
                              FA Cup'is samuti edasi saanud vahepeal ja nii see elu veereb
                              Sain ka Premier Divisioni Manager of the month auhinna,
                              eks raporteerin veel vahepeal

Kommentaar

keegi aprilli nalja sai FM 2010 -nes?
                                Mulle Pohlak pakkus 575 miljonit, ei tahtnud üldse vastu võtta

Kommentaar

Working...
                                X