Kalju on Eesti liigas nõrgaks tehtud. nad mul tabeli all otsas
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustKalju on Eesti liigas nõrgaks tehtud. nad mul tabeli all otsasMa sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Hooaja lõpp viimaks käes ja või rahule jääda, liiga võit tuli kindalt, väga kindlat, balti liiga ka ei valmistanud probleeme kuigi finaalis võitsin Transi aint 0-1super karika levaadia vasta sain ka aga eesti karikas suutsin veerand finaalis tammekale kaotada 0-1 häbi häbi häbi.
Tabeli lõppseisu kohta veel et Lootus worst season ever vist aint 10 punkti ja eelviimasest jäi ka 20 punkti lahutama
Meeskondasse on lisandunud palju huvitavaid mängijaid , Iraanist, Honduurast, Nigeeriast, nii mõngi argentiinlane (ise hankisin ka 2 tükki mõlemad super täiendused) brasiilased, austerlased ( Jurgen Macho minu põhi värava vaht ja supper täiendus) , sakslased, hispaanlased, venezueela, slovakid, portugaalased, elevandiluu rannikust jne tõeline rahvaste paabel
Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
[QUOTE=phljuh;1133959]Hooaja lõpp viimaks käes ja või rahule jääda, liiga võit tuli kindalt, väga kindlat, balti liiga ka ei valmistanud probleeme kuigi finaalis võitsin Transi aint 0-1super karika levaadia vasta sain ka aga eesti karikas suutsin veerand finaalis tammekale kaotada 0-1 häbi häbi häbi.
Tabeli lõppseisu kohta veel et Lootus worst season ever vist aint 10 punkti ja eelviimasest jäi ka 20 punkti lahutama
Meeskondasse on lisandunud palju huvitavaid mängijaid , Iraanist, Honduurast, Nigeeriast, nii mõngi argentiinlane (ise hankisin ka 2 tükki mõlemad super täiendused) brasiilased, austerlased ( Jurgen Macho minu põhi värava vaht ja supper täiendus) , sakslased, hispaanlased, venezueela, slovakid, portugaalased, elevandiluu rannikust jne tõeline rahvaste paabel
mul osteti ka palju mängijaid mingitest x maadest
Kommentaar
-
Algselt postitas foorumid Vaata postitustkumb Eesti liiga on parem, kas mikusiku oma või blue oma ?
aga ega blue omal ka midagi viga pole, (teine hooaega pooleli ja fun on)Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas indahell Vaata postitustno mul ikka utoopiline.
olen tammekaga ja juhin liigat.
12 mängu tehtud ja trans 7 punktiga viimane :S
paide on neljas ja just tagus levadiat 4:1 :S
vahepeal ikka väga imelikud seisud
Kommentaar
-
No minu esimese hooaja järjestus:
Levadia
Flora
Tulevik
Sillamäe
Trans
Tallinna Kalev
Kalju
Tammeka
Kuressaare
Paide
Tuleviku, Kalju ja Kalevi kohad veits ebareaalsed, aga enam-vähem okei.
See järjestus oleneb nii paljudest asjadest ja mu mitmete testide jooksul on enamasti esimese hooaja võitnud Levadia siiski.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar