Nuppe saab sättida fifaconfig.exe või siis kohe Settinguid valida. Ainus jura on see, et kui sa enne pole puldiga mänginud, siis peab katse-eksitus meetodil nuppe panema. Mina tegin nii, et vaatasin mis klahv mida teeb (sööt, löök, volley jne), siis kirjutasin need üles ja läksin settingutesse ja panin nupud nii paika kuidas harjunud olen.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 11
Collapse
X
-
Mul oli sama pask, kuid sain kordaAlgselt postitas Hugg Vaata postitustNuppe saab sättida fifaconfig.exe või siis kohe Settinguid valida. Ainus jura on see, et kui sa enne pole puldiga mänginud, siis peab katse-eksitus meetodil nuppe panema. Mina tegin nii, et vaatasin mis klahv mida teeb (sööt, löök, volley jne), siis kirjutasin need üles ja läksin settingutesse ja panin nupud nii paika kuidas harjunud olen.
"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Pead ei anna, aga peaks olema. Xboxil ja PS3'el igaljuhul on.Algselt postitas sherf Vaata postitustKas PC peal ka ?Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Pead ei anna, aga peaks olema. Xboxil ja PS3'el igaljuhul on.Algselt postitas sherf Vaata postitustKas PC peal ka ?Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Kommentaar
-
duubeldan.Algselt postitas Mister Vaata postitustExhibition matchi mängides laggis mul ikka päris kõvasti. Reetail detail oli isegi pandud vist very low'i peale
Kahtlane.
Kommentaar
-
duubeldanAlgselt postitas Mister Vaata postitustExhibition matchi mängides laggis mul ikka päris kõvasti. Reetail detail oli isegi pandud vist very low'i peale
Kahtlane.Algselt postitas Blue MoonKingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.
Kommentaar
-
Sai ka demot proovitud ja eelmise aasta versiooniga on muidugi edasiminek märgatav (näod, muru, mängijate liikumine jne), kuid ka kahjuks mul lagis kohati väga kõvasti ja arvutis ei tohiks asi olla. Mängijate nägudega on rohkem vaeva nähtud ja isegi mõnedele reservmängijatele on reaalsed näod tehtud (näitena Yannis Tafer).
Kas PC demo peal saab ka Arsenali ja Emiratesi staadionit avada ja kuidas? Xboxi peal pidavalt kuuldavasti saama.
Kommentaar
-
Päris hea kui need liigad sees oleksAlgselt postitas Iceman Vaata postitustusu või ära usu, aga seekord wikipedia ei aita. fifa leht ka eriti ei aita. tahaks teada kas ukraina ja kreeka liigad on sees.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar