Kreeka liiga pidi sees olema aga ei tea midagi Ukraina liigast. see aasta pidi olema 33 liigat.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 11
Collapse
X
-
Seal mängib ju Zenjov ja Kreekas PuriAlgselt postitas Black Magic Vaata postitustMis võlu peitub Ukraina liigas?
Kommentaar
-
Tugev on ta küll, aga ma ei usu, et paljud hakkaksid mängima mingit liigat Sergei Zenjovi või paari tugeva klubi pärast.Algselt postitas Mask Vaata postitustSergei Zenjov, UEFA cupi viimane võitja ahtar Donetsk, Kiievi Dynamo ja üldiselt päris tugev liiga?
Kommentaar
-
Miks? Fifa 10-s mängisin ma küll hea meelega väiksemaid liigas. Mida rohkem liigasi seda põnevam. Valik on suurem.Algselt postitas Black Magic Vaata postitustTugev on ta küll, aga ma ei usu, et paljud hakkaksid mängima mingit liigat Sergei Zenjovi või paari tugeva klubi pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMiks? Fifa 10-s mängisin ma küll hea meelega väiksemaid liigas. Mida rohkem liigasi seda põnevam. Valik on suurem.
Kõige väiksem klubi ja liiga mille mina olen ette võtnud oli Taani liiga ja Brondby. Kaks hooaega tegid, mõlemas jäin kolmandaks, rohkem pole motivatsiooni olnud. teen tavaliselt Chelseaga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar