Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied
    BMS! BMS! BMS!

Lausa lust on vaadata tema mängu. Pea 20 volley winnerit! Kohe näha, et duublite ekspert.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    See on uskumatu jah, et legaalselt Wimbledoni vaatamine on Eestis võimatu. Raha eest võid vist osta vaid mingi bettingufirma striimi, mida ma põhimõtteliselt ei tee.
    wimbledoni vaatamisega on juba aastaid jama ja ega ma mingit head striimi ka soovitada oska. vpn-iga saaks ehk BBC taha, aga need teenused ka enamasti tasulised. häda pärast ajab meil Unibet asja ära, kui seal konto olemas. pilt on küll pisike, aga kõik televäljakud striimitud. panustama ei pea, kuid arvel peab vist vähemalt 1 sent olema, et TV käima läheks. mul vanast ajast seetõttu sent sinna peale jäetud ongi.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Leedulane Berankis tegi keskväljakul tõeliselt vinge esituse ja viis Cilici viiendasse setti. Kõik murdepallid jäid tal viiendas aga võtmata ja sinna see üllatus jäi.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Eugenie Bouchard jätkab oma suurepärast seeriat. Keegi võiks selle Chris Everti "Serena" kirja Geniele saata.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Kanepi vist tuli ainult osalustasu see aasta korjama.
    Oli jah selline "saaks juba rutem koju kotile" stiilis esitus.
    See-eest vanamehed Nieminen ja Hewitt võtsid teineteisest mõlema jaoks viimasel Wimbledonil viimast. Soomlane jaksas lõpuks kauem.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Kanepi vist tuli ainult osalustasu see aasta korjama.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Edberg pole endiselt päevagi vananenud. Uskumatu. Ilus vaadata neid väljakuid - muru on veel nii puhtalt roheline, pole veel kümned jalad peal trampinud.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Nagu sa enda poolt tsiteeritavast loed - "legaalselt Wimbledoni vaatamine on Eestis võimatu. Raha eest võid vist osta vaid mingi ... striimi, mida ma põhimõtteliselt ei tee". Kui põhimõte muidugi ainult bettimisega tegleevate saitide peale laienes, mitte sellele, et pead läbi ussi emmi endale illegaalse meetodi leidma, siis muidugi sobib küll.
    Kus kohas minu poolt viidatud skeemis midagi illegaalset oli? Palun näita mulle seda seaduse sätet, mis keelab proxy serveri kasutamise.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Raha eest võid tellida endale UK Proxy teenuse (näiteks http://vpnuk.info/ ) ja vaadata HD kvaliteedis BBC striime 15-lt väljakult: http://www.bbc.co.uk/tennis/
    Nagu sa enda poolt tsiteeritavast loed - "legaalselt Wimbledoni vaatamine on Eestis võimatu. Raha eest võid vist osta vaid mingi ... striimi, mida ma põhimõtteliselt ei tee". Kui põhimõte muidugi ainult bettimisega tegleevate saitide peale laienes, mitte sellele, et pead läbi ussi emmi endale illegaalse meetodi leidma, siis muidugi sobib küll.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    See on uskumatu jah, et legaalselt Wimbledoni vaatamine on Eestis võimatu. Raha eest võid vist osta vaid mingi bettingufirma striimi, mida ma põhimõtteliselt ei tee.
    Raha eest võid tellida endale UK Proxy teenuse (näiteks http://vpnuk.info/ ) ja vaadata HD kvaliteedis BBC striime 15-lt väljakult: http://www.bbc.co.uk/tennis/

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Anett mängiti puhtalt üle paraku. Tal on ilusaid lööke, aga Azarenka oma servi ja täpsusega hetkel veel hoopis teisest klassist.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Tänud. Eks pea proovima.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Kvaliteet on so-so. Palli põrget näeb ja Azarenka karjet kuuleb ka.

Полное расписание прямых онлайн видео трансляций. Весь Tennis в прямом эфире. Расписание на неделю. Можно смотреть онлайн без регистрации.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied

Leave a comment:

Working...
X