Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Jahmatav tulemus Monte Carlost: Fognini - Nadal 6:4, 6:2. Rafa on muidugi seal varemgi kaotanud, aga alates 2005. aastast ainult mingi kolm korda. Eelmised kolm karikat võitis taas järjepanu. Fognini ja Lajovic finaalis - üllatust kui palju.
-
Ohoh vana korra järgi saaks Anett juba slämmis asetuse. Vägev värk. Viimasel hetkel tuli see mingi telia laiv meelde ja võidupunkt sai ära nähtud.
Leave a comment:
-
Hetkel siis 14. kohale tõusmas, mis oleks 1 koht kõrgemal kui Kanepi karjääri parim koht. Muidugi hiinlanna võib poolfinaali pääsemise korral veel mööda tõusta.
Leave a comment:
-
Anett Anett Anett mida sa teeed???? Miami Openi poolfinalist. Milline mäng!!!!! Huh...Vägev.
50unforced errorit vastase 20e vastu ja ikka suutis võidu ära võtta. Milline comeback 3. setis!
Leave a comment:
-
Samal ajal, kui Andreescu Indian Wellsis kõik vastased järjest kotti pani ja tenniseuudistes laineid lööb, on Hlavackova pikemale pausile siirdunud
Leave a comment:
-
Maailma peal teeb ilma 18-aastane Bianca Andreescu, keda ma veel isegi mängimas pole näinud. Viimati purustas Mugureza. Loodetavasti suvistel suurturniiridel satub vaatevälja.
Leave a comment:
-
Anett tubli. Delfis ka artikkel vist sellest kuidas Anett üritas ka Kanepit ümber veenda aga ei miskit. Tahaks näha kas ta nüüd osaleb ka mingil turniiril, mis praegu algab.
Ma ei usu, et nii suurelt võidan. Ma võin ka kaotada 6:0, 6:0… siis pean ka sõbranna edasi olema.
Kunagi oli Tallinnas üks 15 000 turniir ja võitsin 6:0, 6:0. See tüdruk elas minu majas, vanemate juures. Pidime hiljem paarismängu mängima. Aga pärast seda läks ta koju ja paarismängu me ei mänginud
Leave a comment:
-
Djoko nägu oli päris hea, kui tenniseliidu mutt ütles, et Raffa sa oled rahvalemmik niikuinii.
Leave a comment:
-
See oli ka hea huumor, kui Jayne Hrdlicka pärast mängu lõputseremoonial ütles Nadalile, et bad luck tonight. 6-3,6-2,6-3 + 0 breaki ja üldse 1 murdevõimalus on tõesti täpselt ainult halb õnn.
Leave a comment:
-
Djoko on täiesti ületamatu, uskumatu kindlus oma servil. Ilmselt oma karjääri parimas vormis. Nadal pole üldse nii kehva kui skoor näitab, aga vastas on ilmselt ajaloo parim.
Leave a comment:
-
Osaka choke ja sellest taastumine oli tõeliselt respekteeritav indeed. 90% WTA mängijatest oleks selles olukorras foldinud. Paistab, et siit on WTA uus superstaar sündimas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmcnamara, mis arvad kes homse meeste finaali võidab?
Naiste finaal oli just see, mida lootsin. Osaka kolm järjestikust mahamängitud matshpalli ja seejärel setikaotus on midagi, mida iga päev ei näe. Aga uhkelt kosus sellest ja oli lõpuks palju stabiilsem.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: