Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Uskumatu musketäride duell Paire’i ja Herberti vahel. Habemega vend sai võidu, aga millise võitluse järel. Lähenes juba viiele tunnile.
-
need noored "nimetud" venelannad on pahatihti väga ohtlikud. Kanepi võitis teda aprillis Charlestoni turniiri avaringis kahes tasavägises setis, aga Kontaveit on samale mängijale kaks korda kaotanud.
Leave a comment:
-
Täna oli Kaia otsustavatel punktidel meeldivalt enesekindel. Tabeli järgi ootab nüüd nimetu venelanna Kudermetova, ränking 68. Samas võitis see noor daam esimeses ringi Wozniacki.
Leave a comment:
-
Kaia Kanepil olid sellised kollapsid üsna tavapärased, seega olin positiivselt üllatunud, et mängus Görgese vastu just viimane ära vajus ja Kaial seda enesekindlust lõpuni jagus. Muidugi oli õnnel päris hea osa ja eks see hoidis hästi emotsiooni üleval
Görgese esimesed servid olid muidugi eriti õnnetud.
Leave a comment:
-
Ma arvan, et see ei ole mitte ainult Anetti eripära, vaid ikka üleüldine naiste tennise standard. Tuletaks meelde, et Kanepi kohta räägiti pidevalt sama juttu. Ilmselt räägitakse mujal ka kohalike naistennisistide kohta. Viimase aja ainuke erand ilmselt ongi olnud Williams, aga ta oli lihtsalt tasemelt teistest nii palju üle, et totaalselt kohutava mänguga oli ka enamasti võimeline võitma. Ja noh, on ka temal olnud neid kaotusi, mis on üsna wtf tasemel olnud.
Leave a comment:
-
Anetti peamine probleem on olnud alati mentaalsed mängud peas. Iga kord, kui ta kaotab oma surve vastasele ja hakkab laskma vastasele oma mängu mängima hakata, ei ole tal teist käiku võtta. Ma ei tea, kas asi on tahtejõus, aga Muchova sõi ta ära peaga, mitte mänguga.
Leave a comment:
-
Ivo Karlovic ja Fernando Verdasco peavad juba 40 täis olema ometi? Karlovic ongi, aga Verdasco alles 35. Üksikmängus on väga vähestel nii pikki karjääre.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAnett oli täiesti liimist lahti. Pole teda nii tujutult mängimas näinudki.
Leave a comment:
-
Anett oli täiesti liimist lahti. Pole teda nii tujutult mängimas näinudki.
Leave a comment:
-
Pariisis on tänavu tänu tuntud rõivatootjale meeste täpipükste maania. Aga täna oli kena üle paljude aastate vaadata Rootsi meesmängija võitu suure slämmi turniiril. Sellega sai hakkama läbi kvalifikatsiooni põhisse jõudnud Mikael Ymer.
Hetkel Anett väljakul.
Leave a comment:
-
Tõsisem matškohtumine Herberti ja Medvedevi vahel. Musketär tuli 0:2 seisust välja ja viies oli eepiline. Publik juubeldab.
Leave a comment:
-
Jürgen Zoppi Franska Öppna juba läbi. Esimeses valikringis kindel kaotus kellelegi sakslasele. Denis Istomin ja Donald Young ka juba mängust väljas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustMa mõtlesin, et see mäng on läbi, kui Azarenka seti ja breigiga ees oli ja ka matši võidu eest servida sai
ja alles hiljem vaatasin tulemust
Leave a comment:
-
Ma mõtlesin, et see mäng on läbi, kui Azarenka seti ja breigiga ees oli ja ka matši võidu eest servida sai
ja alles hiljem vaatasin tulemust
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: