Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Algselt postitas Cule Vaata postitustTundub, et täna jääb müts ellu
Leave a comment:
-
OMFG. Pole mitte midagi muud öelda. jõuluvana jära isuga, see on seda väärt. Eepiline.
Leave a comment:
-
Läbi aegade kuues kord ja US Openil esimene kord, kui maailma esireket esimeses ringis välja lükati. Pole paha.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKanepi chokeb teises setis. Söön oma mütsi kui ei choke!Algselt postitas Cule Vaata postitustTundub, et täna jääb müts elluAlgselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustTundub, et ikka tuleb sööma hakata!
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEurosport2 kannab üle Halep-Kanepi mängu.
PS Uhh ja tagantkäsi pole halvem.
Leave a comment:
-
Wimbledon juba telekanalite ülekandeaegadega ei arvesta. Meeste poolfinaal 6 tundi ja 35 minutit, viies sett 26:24, samal ajal poiste poolfinaal üle nelja ja poole tunni, kolmas sett 19:17. Vau!
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa olin tööl, siis tegin söögi, sii mängisin fifat, siis käisin ujumas, siis käisin spas. Mida te olete jõudnud teha niikaua kuni Isner - Andetsoni mäng kestnud on?
Leave a comment:
-
Ma olin tööl, siis tegin söögi, sii mängisin fifat, siis käisin ujumas, siis käisin spas. Mida te olete jõudnud teha niikaua kuni Isner - Andetsoni mäng kestnud on?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: