bengalsi one-and-done oli tore näha, a krt eagles-ilt ootasin enamat. cowboysid oleksid võinud edasi kannatada aga mis seal ikka. jerry jones jah värd, eelmine aasta ntx valis ravensi vana staadioni viimaseks vastaseks, arvates et teevad kenasti ära. haha
väike meeldetuletus:
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
--SUPERBOWL--
Collapse
X
-
Algselt postitas olll Vaata postitustja lihtne Texase kauboi W Bush oli ka kohal , loozhis Jerry Jonesi kõrval aukohal , mehed lõid isegi patsi
Leave a comment:
-
pikalt üleval oldud , kaks mängu nähtud - ei mingit elamust
too Bengalsi field goal´i lööja on ikka hunnik õnnetust
viitsigi Cowboysi lõpuni vaadata , loodetavasti pakuvad pühapäevased mängud rohkem intriigi
ja lihtne Texase kauboi W Bush oli ka kohal , loozhis Jerry Jonesi kõrval aukohal , mehed lõid isegi patsi
Leave a comment:
-
Aulsalt öeldes, ma vaatasin oma võistkonda ja ma ei kujuta ette kuidas ma ei võida. go fc monitor, go brees, go manning, go welker, go boldin go go
Leave a comment:
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustNu fäntasigurud. Teete mingi playoff challenge'i ka?
Play ESPN fantasy games. Create or join a fantasy league. Use the ESPN Draft kit, read fantasy blogs, watch video, or listen to ESPN fantasy podcasts.
Edit. parool on eestinfl
Leave a comment:
-
Algselt postitas dimaggio Vaata postitustÕnnitlused, riven
Pitt oli selles ise süüdi!
Leave a comment:
-
okidoki ja ongi putsis. nbetfair pakub küll 370-1 steelersi SB aga tsipa raske.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustdamarcusrusselonvistkõigiaegadehalvimqbnfliajaloos .
kuskilt lugesin, et tema eelmise aasta qb raiting oli halvem kui vennal kes oli visanud 1 incomplete passi. täitsa putsis.
Leave a comment:
-
damarcusrusselonvistkõigiaegadehalvimqbnfliajaloos .
kuskilt lugesin, et tema eelmise aasta qb raiting oli halvem kui vennal kes oli visanud 1 incomplete passi. täitsa putsis.
Leave a comment:
-
go kc, go raiders, go cinny
P.S. jube raske. kui nad edasi saavad siis on sb kindel
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: