Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
--SUPERBOWL--
Collapse
X
-
Jep. Probleem ongi selles, et Elioni DigiTV kava ja kava.ee kohaselt ESPN Americast SuperBowli ei näita, ESPN America Euroopa kava kohaselt aga nagu peaks olema. Siin võib olla see jama, et Elion näitab Eestis mingi "vale" regiooni ESPN Americat.
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKuulub, aga kava.ee'd uskudes nad küll seda ei näita.
võta sa siis kinni...
Leave a comment:
-
Algselt postitas dimaggio Vaata postitustKas Elioni paketti ei peaks mitte kuuluma ESPN America?
Leave a comment:
-
Vabandan oma laiskust a mõtlesin, et ehk keegi oskab mulle kiiresti öelda kas mõnest Elioni paketi telekanalist täna Superbowli näeb?
Leave a comment:
-
Favre'i epöpoa järjekordne peatükk taaskord sai dramaatilise lõpu. Nagu kaks aastat tagasi. Off-seasoniga algab saaga järgmine osa. Formaalselt on tal veel üks aasta lepingut jäänud. Ei tea, mis vahekorras on kihlveokontorites jätkamise/mittejätkamise kõige värskemad kordajad. Stay tuned.
Algselt postitas Kaarel Vaata postitustRevis võtab Wayne'i kinni, mis tähendab, et Clark ja kaks tundmatut WR'd võtavad vastutuse. Manninguga on see hea asi, et ta suudab ka mingeid tavalisi kutte heade püüdjatena näidata.
Kui Jetsi jooksumäng ei toimi ning nad peaks 10 või rohkema punktiga taha jääma, on mäng läbi. Sanchez on täielik liability.
PASS RECEIVING REC YDS AVG LG TD
P.Garcon 15 11 151 13.7 36 1
A.Collie 9 7 123 17.6 46 1
D.Clark 8 4 35 8.8 15 1
R.Wayne 5 3 55 18.3 25 0
RUSHING ATT YDS AVG LG TD
Jets 29 86 3.0 13 0
Leave a comment:
-
Jets oli päris tubli, kuid kui vanake üksi jooksma jäi, siis oli asi selge kah. Noore RB toetust olnuks seal vaja. Muidugi Manningu üks vise Collile (kaotusseisus üle väljaku) oli täiesti uskumatu, sest see võinuks sisuliselt vaheltlõige kah olla ning otsustas mängu edasise käigu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kaarel Vaata postitustKerge on öelda, et tuleb blitzida. Kui see nii lihtne oleks, prooviks kõik vastased Manningut blitzida. Tegelikkuses on seda üsna raske edukalt teha. Pärast Marinot ei ole keegi nii kiiresti pallist lahti saanud, visates selle ka omale mängijale.
Määravaks saavad ilmselt järgmised tegurid.
Revis võtab Wayne'i kinni, mis tähendab, et Clark ja kaks tundmatut WR'd võtavad vastutuse. Manninguga on see hea asi, et ta suudab ka mingeid tavalisi kutte heade püüdjatena näidata.
Kui Jetsi jooksumäng ei toimi ning nad peaks 10 või rohkema punktiga taha jääma, on mäng läbi. Sanchez on täielik liability.
Nagu ma ütlesin on 3-4 kaitse Manningu vastu mängimiseks kõige sobivam! Kohe tuleb meelde 2005. aasta divisioni mäng, kus Joey Porter ning co. lõhkusid Peytoni õlitatud masinavärgi.
Ma tean, et olen võib-olla liialt entusiastlik, kuid mulle väga meeldib, et konkurentsis on kaitsele orienteeritud meeskond...ning nende poolt ma lihtsalt pean olema
Leave a comment:
-
Kerge on öelda, et tuleb blitzida. Kui see nii lihtne oleks, prooviks kõik vastased Manningut blitzida. Tegelikkuses on seda üsna raske edukalt teha. Pärast Marinot ei ole keegi nii kiiresti pallist lahti saanud, visates selle ka omale mängijale.
Määravaks saavad ilmselt järgmised tegurid.
Revis võtab Wayne'i kinni, mis tähendab, et Clark ja kaks tundmatut WR'd võtavad vastutuse. Manninguga on see hea asi, et ta suudab ka mingeid tavalisi kutte heade püüdjatena näidata.
Leave a comment:
-
Ma isegi julgeks Jetsi peale panustada!
Blitzida, blitzida ning veelkord blitzida...see lööb Manningu rütmi korralikult sassi.
Kui ma ei eksi, siis mängib Jets 3-4 kaitset ning läbi aegade on just see Manningule korralikku peavalu valmistanud.
Kui jooksumäng töötab ning seis tasavägine püsib, siis tuleb sellest korralik andmine!
Favre - Manning Super Bowl oleks õudne...kõik meediaahvid läheksid märjaks ning seda lõpmatut ülistamist lihtsalt ei jõuaks kuulata
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustPolnud pahad mängud: Jets tegi rõõmu, LT on saast, Baltimore ja Dallas üllatasid sittusega ning Farve'i kolmas TD oli mõnus jalaga makku käik. Indy oli lihtsalt Indy.
Ahjaa, Kurt Warner on ikka äss, kui ma oleks sellise paugu saanud, siis kolm kuud vist ei kõnniks sirgelt.
NO on nüüd vist koos Jetsiga kõige sümpaatsemad satsid, kuigi teiste vastu pole ka väga midagi. Finaaliks peab kellegi ikkagi valima.
Leave a comment:
-
Polnud pahad mängud: Jets tegi rõõmu, LT on saast, Baltimore ja Dallas üllatasid sittusega ning Farve'i kolmas TD oli mõnus jalaga makku käik. Indy oli lihtsalt Indy.
Ahjaa, Kurt Warner on ikka äss, kui ma oleks sellise paugu saanud, siis kolm kuud vist ei kõnniks sirgelt.
NO on nüüd vist koos Jetsiga kõige sümpaatsemad satsid, kuigi teiste vastu pole ka väga midagi. Finaaliks peab kellegi ikkagi valima.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: