Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

--SUPERBOWL--

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vandersell
    replied
    Sõber soovib teada, mis kanalite pealt Eestis oleks võimalik Superbowli jälgida. Ja kui ei õnnestu kodus, siis ehk mõni (Tallinna) pubi teeb öise eriürituse?

Ette tänades.

edit: kiire pilk Nimeta kodukale- nemad näitavad. Seega kodune variant huvitaks kõige rohkem.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    üleeilne eksaitment ei taha veel kuhugi kaduda!

TIME FOR THE SIX PACK!!!

HERE WE GO, STEELERS, HERE WE GO!
    PITTSBURGH'S GOING TO THE SUPER BOWL!!!

Leave a comment:

• riven1
    replied
    go Cardinals ! :P

Leave a comment:

• RoboTchiken
    replied
    Nojah... kumbhi tiim eriti mulle ei meeldi aga hoian pöialt Steelersile
    Packers 4 ever !!

Leave a comment:

• vello99
    replied
    vähemalt
    see
    kord
    on
    kellegi
    poolt
    olla
    ...

hingega
    ....

andke
    minna
    kardinalid!!!!!

P.S. Fantasy tähenduses oli mingi hetk fun, kui Celek oli 2 TD teinud ja paistis, et philakad lähevad läbi u.m. läbi, olin raisa just väja tõstnud....

Leave a comment:

• Jürvi-Hool
    replied
    seven

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Üle pika aja suutsin silmad lahti hoida ka teise mängu ajal. Steelers mängis vahepeal nii lollisti, et neid võinuks juba selle eest karistada mingi paari TDga või midagi.

Aga põnevust jagus ning loodetavasti Willisega kõik korras. Võrdlemisi ränk mats oli.
    Steelers oleks jah peaaegu endale jalga tulistanud.
    Sweed vana kivikäsi puterdas kindla TD, nii ka Holmes.
    Kemo ajas samuti oma personal fouliga, millele järgnes suurepärane punt return, närvi.
    Vahepeal oli tunne, et ravens haarab initsatiivi...kuid...Troy!!
    Lihtsalt uskumatu mängija
    Loodan samuti, et mcgaheega on kõik korras, kuna seda lööki oli isegi siia tunda!

Samuti hakkame nüüd meediast kuulma Tomlin vs Whiz vastaseisust!

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Üle pika aja suutsin silmad lahti hoida ka teise mängu ajal. Steelers mängis vahepeal nii lollisti, et neid võinuks juba selle eest karistada mingi paari TDga või midagi.

Aga põnevust jagus ning loodetavasti Willisega kõik korras. Võrdlemisi ränk mats oli.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
    Super, lihtsalt super!!
    Troy for MVP!!!
    Yeah!

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Einoh. POLE PAHA.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Ilus tasakaalustatud rünnak Cardinalsilt esimene poolaeg!
    Jooksumäng on ilusasti käima saadud..
    ning minu fantasy äss Fitz on Tegija!!
    edu igatahes

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Arizona

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    hehe..peace brother
    Eks tõesti oma mätta otsast vaadates ole asjad ikka teist moodi!
    Mul endal samamoodi närvid viimseni pingul ning ootan kannatamatult juba homset! Viimati, kui steelers 05/06 triumfeeris olin ise sõjaväes ning jäi terve see play-off run otseülekandes nägemata..super bowl kaasaarvatud
    Seepärast ka niivõrd ägedalt häälestatud :P

Kuid Ward on jah selline mängija keda teised vihkavad ning omad armastavad.
    Kuid just tema on viinud WR-i positsiooni täiesti uuele tasandile. Paljud ei suuda sellega harjuda, et kõhna WR lausa otsib suuri LB-sid, kelle kallal oma jõudu näidata.

Palmeri teemal on väga palju diskuteeritud ning kõigil on sellest oma arusaam.
    Mina isiklikult ei näinud tõesti selles midagi tahtlikku...kahju, et nii läks, kuna vigastust ei soovi kellelegi.

Eks peabki põnevusega homset jääma ootama

Leave a comment:

• riven1
    replied
    Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
    cheap shot artist my ass
    seda nimetatakse blokeerimiseks, härra! Kas ründemängijaid hoiatakse, kui kaitsja neile küljelt peale tormab?
    Kaua võivad ravensi mängijad vinguda ühe ja sama asja kallal?
    Pealegi kas polnud selles mängus Hinesi peale mingi pearaha välja pandud?! Ole nii mees ning ära tõmbu siis kerra, vaid ole oma suurte sõnade vääriline!

Palmer sai tõesti põlve, kuid kas Kemo tegi seda tahtlikult? Kas ta hooples ja ülbitsen enne või pärast mängu sellega?

Ning anna mulle andeks, kui ma su tundeid solvasin nimetades ravensit Ratstainsiks...loodan, et pulmadeks paraneb haav ära!
    tema blokeerimised tulevad alati kui teine mängija seda ei oota ja siis tuleb jõuga peale, jube tough guy. ja siis teeb oma lolli irvet.

Being a Steeler's fan, I still might have to say that he does get some cheap shots in. But, he does play the role of a WR and part of that role is to block, whether it's hitting somebody in the mouth or not, he brings it 100 percent every time that's whats so impressive about Hines Ward. The defense has really nothing to do with it, he does it for that purpose because they're in the play and he knows that they can't defend themselves. In a way it's dirty, but in the end, it's football!

- point on selles, et need hit'id võivad ju clean olla, aga pole vaja tuua sellist üleliigset jõudu nendesse, samal ajal kui vastas mängija ei vaata ka. see pole vajalik lihtsalt. eks me näeme neid asju erinevat moodi ja vaevalt see ka muutub, aga see pole ainult mingi ravensi fännide jutt, ma olen seda igal pool lugenud, teiste tiimide foorumites jne . ta on mängija keda vastased ei salli aga kui ta sinu tiimis on siis on ta nö. 'parim'. eks see on loomulik et sa kaitsed oma tiimi mängijat, ma ise ju teen/teeks sama.

ja no see mis juhtus Palmeriga : pmst pall oli ammu läinud ta käest, steelersi mängija vb seda jah ei teadnud, aga QB-d ei võeta sedasi maha. vigastus on pmst alati kindel, vaata kuidas Carsoni jalg kukkudes väändus.

muide see pearaha teema oli pigem mõeldud naljana. Suggs tuli sellega mu arust, mitte Scott ja Suggs on ravensis teada tuntud naljamees. tihti peale ütleb selliseid asju täiesti külma näoga, mille tõttu tiimi välised inimesed naljast aru ei saa, inside teema pmst . aga no se oli küll suht rumal, tulla sellise jutuga. oleks võinud jätta kohe kindla mulje, et ei mõtle nii. NFL ju lausa asus uurima seda. ma ise ei võtnud seda üldse tõsiselt, eeldasin kohe et pole nii hull nagu ta lasi välja paista.

pmst ei tahtnud ma nii ärrituda, vabandan sellepärast. kuid on on olnud pikk nädal ja närvid pingul homse mängu pärast. eks ma muidugi arvan et Baltimore'il homme võimalust on, arvestades et kaks eelmist mängu olid väga tasavägised, kuid Steelersi võit saadaks nad otse Super Bowli ja see teeb veits rahutuks .

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Algselt postitas riven1 Vaata postitust
    mida vittu nagu ?? hahahaha mida iganes ausõna .
    hines ward on nagu tõsine 'cheap shot artist' . käigu putsi.
    mida sa ise teinud oleksid kui oleks võimalus ootamatust löögist hoiduda ?? jaaa võtad löögi vastu eks !

ainult 'ratstainsi' mängijad ??? tra mis iba sa ajad. vähe sellest et pole võimeline tiimi nime korrektselt kirjutama, vaid solvavas viisis, oled tõsine 'homer' ka.

"My little son could stand behind you and poke you in the eyes when you turn around and hurt you," Scott said. "Is that being tough?

"Is hitting someone when they're not looking being tough? To me, that's no better than taking out a quarterback's knees."

Scott mentioned Ward's block on him last season. "I had pulled up because [running back] Willie Parker was going out of bounds. I'm sure he's glad I did because I could have taken a cheap shot at him. I chose not to, but [Ward] chose to take a cheap shot at me. That's the way he is."

In that same game, Ward knocked All-Pro safety Ed Reed on his fanny with a block. "That block on Ed had nothing to do with the play," Scott said. "The play was over. [Ward] hit him anyway because he wasn't looking. He likes to hit people when they aren't looking

mis juhtus Carson Palmeri põlvega siin mõned aastad tagasi playoffides.. hmm... ainult 'ratstainsid
    ..jaa , mida iganes.

cheap shot artist my ass
    seda nimetatakse blokeerimiseks, härra! Kas ründemängijaid hoiatakse, kui kaitsja neile küljelt peale tormab?
    Kaua võivad ravensi mängijad vinguda ühe ja sama asja kallal?
    Pealegi kas polnud selles mängus Hinesi peale mingi pearaha välja pandud?! Ole nii mees ning ära tõmbu siis kerra, vaid ole oma suurte sõnade vääriline!

Palmer sai tõesti põlve, kuid kas Kemo tegi seda tahtlikult? Kas ta hooples ja ülbitsen enne või pärast mängu sellega?

Ning anna mulle andeks, kui ma su tundeid solvasin nimetades ravensit Ratstainsiks...loodan, et pulmadeks paraneb haav ära!

Leave a comment:

Working...
X