Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

--SUPERBOWL--

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Martin
    replied
    Kaarel - Tallinna Piraajad
    Kasss - Tartu Pegod Pantrid
    dimaggio - Tartu Talupojad
    Tomcat - Mustamäe Murdjad (vist, kindel pole)
    Martin - Tartu Kõmuorjad

Ülejäänud on kõik kas PMO töötajad või sugulased

vello ja lenc andsid meile näiteks korvi.

Leave a comment:

• Jürvi-Hool
    replied
    Dimadzi, me oleme fantasy's samas liigas? Ei tea absoluutselt kedagi sealt liigast peale Smuti. On seal veel foorumlasi? Ma olen Doronini All-Starid(parim meeskond) igatahes.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Algselt postitas vello99 Vaata postitust
    Mjah, Jetsi duud kes tema vastu ballistilist raketti mängis, sai 1 mängulise karistuse ja 50k USDi trahvi. See "ta on tegelikult hea kutt, ega ta seda meelega ei teinud" argumentatsioon eriti minu jaoks ei tööta.

P.S. Uus lemmik on tekkinud Philli LaDashawamann (või mis iganes) Jacksoni näol. Alates sellest juba legendaarsest touchdowni äraviskamisest (http://www.youtube.com/watch?v=HPo4vKoPd8Y) lõpetades viimase mängu "olen jube hea, woops aga nüüd jälle taavi rähn" stiilis mängust.
    Temaga saab veel kindlasti nalja.
    DeSean paganamas oleks võinud ka üleeile TD ära puterdada. Tänu temale sain fantasys napilt pähe

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Mjah, Jetsi duud kes tema vastu ballistilist raketti mängis, sai 1 mängulise karistuse ja 50k USDi trahvi. See "ta on tegelikult hea kutt, ega ta seda meelega ei teinud" argumentatsioon eriti minu jaoks ei tööta.

P.S. Uus lemmik on tekkinud Philli LaDashawamann (või mis iganes) Jacksoni näol. Alates sellest juba legendaarsest touchdowni äraviskamisest (http://www.youtube.com/watch?v=HPo4vKoPd8Y) lõpetades viimase mängu "olen jube hea, woops aga nüüd jälle taavi rähn" stiilis mängust.
    Temaga saab veel kindlasti nalja.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
    PS. See, mis Boldiniga juhtus, oli küll väga kole vaatepilt. Alguses ehmatas ikka korralikult ära. Loodame, et temaga on kõik korras!
    Vaatasin ka ära. Karm.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Algselt postitas Kaarel Vaata postitust
    Minu arust on oluline, et töötas. Kõik mu on ilmselgelt ebaoluline.

Söötmine oli tõesti üsna ülaltav, loogiline otsus oleks olnud lihtsalt joosta, ükskõik, kas saad viis jaardi või mitte, sest kui:

a) FG blokitakse ning jookstakse tagasi - vahe 6 punkti ning Arizonal on võimalus.

Samas kui:

b) Isegi sööt 4 & 5 on olukorras incomplete (või jooks jääb lühikeseks), saab Arizona palli kõigest sügaval oma alas, kusjuures vahe on 13 punkti ning aega vähe.

Arvestada tuleb, et 41-jaardine löök ei ole automaatne õnnestumine.
    Siiski on õnnestumise tõenäosus suurem kui selle blokeerimine..samuti on see ohutum kui seles olukrras sööta... nagu sa ütlesid, jooks oleks olnud loogilisem
    Aga samas, vb olen ma liialt vanamoeline

PS. See, mis Boldiniga juhtus, oli küll väga kole vaatepilt. Alguses ehmatas ikka korralikult ära. Loodame, et temaga on kõik korras!

Leave a comment:

• Kaarel
    replied
    Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
    Jets juhib 48-35
    2 minutit mängu lõpuni
    4th and 5 Arizona 24 jardi joonel
    Field goal? EI! TD sööt

tahaks küsida, et WTF??
    Täiesti tobedaks on see asi juba muutunud.

(mitte et ma ise fantasyt ei mängiks )
    Minu arust on oluline, et töötas. Kõik mu on ilmselgelt ebaoluline.

Söötmine oli tõesti üsna ülaltav, loogiline otsus oleks olnud lihtsalt joosta, ükskõik, kas saad viis jaardi või mitte, sest kui:

a) FG blokitakse ning jookstakse tagasi - vahe 6 punkti ning Arizonal on võimalus.

Samas kui:

b) Isegi sööt 4 & 5 on olukorras incomplete (või jooks jääb lühikeseks), saab Arizona palli kõigest sügaval oma alas, kusjuures vahe on 13 punkti ning aega vähe.

Arvestada tuleb, et 41-jaardine löök ei ole automaatne õnnestumine.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Jets juhib 48-35
    2 minutit mängu lõpuni
    4th and 5 Arizona 24 jardi joonel
    Field goal? EI! TD sööt

tahaks küsida, et WTF??
    Täiesti tobedaks on see asi juba muutunud.

(mitte et ma ise fantasyt ei mängiks )

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Algselt postitas Kaarel Vaata postitust
    Pärast avapäeva altminekut ei maksa siis kohe usku Palmerisse minetada
    Kui aus olla, siis pole mul temasse kunagi usku olnud (fantasys lihtsalt ei jäänud muud üle, kuna kõik teised QB-d napsati nina alt ära)
    Otsustavatel hetkedel ei saa talle kunagi loota, kuna aeg on näidanud, et sellistel momentidel susserdab ta peaaegu alati. Võtame talt ära Chadi või Dushi ning tulemus ongi käes.

Leave a comment:

• Kaarel
    replied
    Pärast avapäeva altminekut ei maksa siis kohe usku Palmerisse minetada

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Vigastust ei soovi küll kellelegi, kuid karma is a bitch!
    Küll võib Bellicheat nüüd kahetseda, et eelmisel hooajal Matt Casselile mänguaega ei andnud...oldi ju nii ametis fantasy punktide kogumisega.

Ning mis fantasy footballi puutub, siis äkki soovib meeskond 'Mumunnonteisemeheperses' uut QB-d?
    Mul oleks Cornholio Palmer sulle mõistliku mängija eest pakkuda

Leave a comment:

• Kaarel
    replied
    Sellel Super Bowli kaotaja needusel on ikka imepärane mõju, nagu ta järjekordselt tõestas. Brady'l läks põlv ning hooaeg on tema jaoks läbi.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Find all the latest ProFootballTalk news, live coverage, videos, highlights, stats, predictions, and results right here on NBC Sports.

Et siis selline lugu

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
    Kuidas selle fantasy'ga siis on? Saame meeskonnad ikka täis? Kas drafti aeg on see, mis seal kirjas on? Kas trashi tohib juba rääkida?
    Toimub ja peaks see drafti aeg olema, kodumaal siis õhtu.

Sellega seoses. Kui keegi tahab veel osaleda, siis kolm kohta peaks vabad olema.

Leave a comment:

• Jürvi-Hool
    replied
    Kuidas selle fantasy'ga siis on? Saame meeskonnad ikka täis? Kas drafti aeg on see, mis seal kirjas on? Kas trashi tohib juba rääkida?

Leave a comment:

Working...
X