Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

--SUPERBOWL--

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• riven1
    replied
    mida vittu nagu ?? hahahaha mida iganes ausõna .
    hines ward on nagu tõsine 'cheap shot artist' . käigu putsi.
    mida sa ise teinud oleksid kui oleks võimalus ootamatust löögist hoiduda ?? jaaa võtad löögi vastu eks !

ainult 'ratstainsi' mängijad ??? tra mis iba sa ajad. vähe sellest et pole võimeline tiimi nime korrektselt kirjutama, vaid solvavas viisis, oled tõsine 'homer' ka.

"My little son could stand behind you and poke you in the eyes when you turn around and hurt you," Scott said. "Is that being tough?

"Is hitting someone when they're not looking being tough? To me, that's no better than taking out a quarterback's knees."

Scott mentioned Ward's block on him last season. "I had pulled up because [running back] Willie Parker was going out of bounds. I'm sure he's glad I did because I could have taken a cheap shot at him. I chose not to, but [Ward] chose to take a cheap shot at me. That's the way he is."

In that same game, Ward knocked All-Pro safety Ed Reed on his fanny with a block. "That block on Ed had nothing to do with the play," Scott said. "The play was over. [Ward] hit him anyway because he wasn't looking. He likes to hit people when they aren't looking

mis juhtus Carson Palmeri põlvega siin mõned aastad tagasi playoffides.. hmm... ainult 'ratstainsid
    ..jaa , mida iganes.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    haha..Kui scottil kiiver rinnus on, siis küll...scotty-boy lihtsalt tõmbus niivõrd kiiresti põlvili, et võis selline tunne jääda nagu oleks hemlet to helmet

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Nice helmet to helmet katse Wardi poolt muidugi. Kui vastupidi oleks, sa oleksid vist pesapallikurika juba kaasa pakkinud ja lennupileti USA-sse ostnud.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied

"His time will come. He'll get his," Scott said of Ward. "He'll come across the middle one day and someone will hit him or take out his knee. The guy will be fined and [Ward] will be gone. No one will care. No one will even care. No one will send him any cards saying they're sorry. Not to that guy.

"You reap what you sow."

Woww!! Ainult ratstainsi mängijad on selleks võimelised!
    Ning scott parem hoidku oma sitamulk kinni! Kuradi v*tupea tõmbus nagu siil kerra, kui nägu Wardi enda poole tulemas!*

*vabandan vulgaarsuse pärast, kuid juba ainuüksi fart scotti nime kuulmine ajab mul vererõhu kõrgeks

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Õnneks pole tegu pooletoobise kuldhambaga, kes mängib liiga ühes haletsusväärseimas meeskonnas

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Ocho Stinko

Huvitav, kas linnapeal tuleb paremini välja.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied

Vot nii juba läheb!

Here we go!

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Florida meeskond kukkus ju välja, seega Arizona and the passing game!
    Hehe..air it out!
    Sinu kunn Warner ning minu äss Fitz ongi ühed peamised põhjused, miks Arizona ka mulle sümpaatne on! (ahjaa..ning ka nö. Steelersi ülejääkide edu on tore vaadata )

Kuid eilne PIT - SD mäng pani mind uuesti Steelersi rünnakusse uskuma!
    Yeah baby!
    Järgmine pühapäev tuleb Ratsidega kõva andmine..eks näis, kuidas rookie vastu peab

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
    Kas Martin on tänu oma franchise QBle Cardsi poolehoidjaks hakanud?
    Florida meeskond kukkus ju välja, seega Arizona and the passing game!

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Arizona üle on tõesti hea meel! Whiz on kõrbes suurepärast tööd teinud.
    Kas Martin on tänu oma franchise QBle Cardsi poolehoidjaks hakanud?

ahjaa... Debo, unleash the pain today!!!

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Arizona, nunnu Kahju jälle, et ma pärast esimest mängu magama jäin. Täna võtab kindlalt mõlemad.

Leave a comment:

• riven1
    replied
    Whats Our Name !? - Ravens !!!!

6 aastat Ravensi fänn olnud, lõpuks ometi näen ise neid AFC championship mängus ! väga kõva !

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Mina olen rahul. Miamist on küll kahju, sest hoian Florida meeskondadele pöialt, kuid nii sitalt ei anna lihtsalt mängu juhtida. Lisaks oli lõpuks juba koomiline, kui meenutada kommentaatorite esimese viie minuti juttu Chadi kohta, et tema ja Manningu vahel oli vaid õlekõrs ja Miamigi poisu võinuks MVP olla.

Nüüd vaatavad mõlemad edasist telekast. Ja Ryan ka, kes noorukese MVP endale napsas. Ühel Titansi jooksjal on nüüd võimalus tõestada, et valijad olid oinad.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Hahahha, päris seksikad mängud olid mõlemad, teist ei suutnud küll lõpuni vaadata, kuid siis polekski magama saanud.
    Nõrk! Ma jõudsin küll Falcons-Cardinals lõpuni vaadata, siis 3 tundi magada ja Chargers-Colts lisaaja ära näha. Pärast seda küll enam magada ei saand, aga kolmest tunnist piisab kah.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Hahahha, päris seksikad mängud olid mõlemad, teist ei suutnud küll lõpuni vaadata, kuid siis polekski magama saanud.

Andke minna! Arizona and the passing game to the Superbowl!

Leave a comment:

Working...
X