Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
--SUPERBOWL--
Collapse
X
-
Hurraa, leidsin uue spordi, mida NFLi asemel jälgida. Seega arvatavasti pole mõtet teiega fantasy't mängida. Esialgu veel arvatavasti. Mõne päeva jooksul ütlen kindlalt, kas olen sees või mitte. Äkki siiski viitsin kolme ala jälgida.
-
Just pärast treeninglaagri lõppu tuleb seega üllatuslik teade, et Brett on 250-ndat korda ümber mõelnud. Kuna teadupärast ta praeguses eas enam laagrisse ei viitsinud minna, siis ilmselt lepiti juba ammu kokku selliselt: ok Brett, praegu ütleme, et sa ei tule, aga kohe kui camp on läbi, sõlmime kontrahti ning teeme läbi kohustuliku meediatsirkuse.
Ehk siis järjekordne peatükk seebiooperis. Minul on igatahes hea meel, sest NFL-i teeb see kahtlemata huvitavamaks.
Leave a comment:
-
...ning vanamehe komejant jätkub
aitab juba...su mark on nii täis, et üle ajab!!!
Leave a comment:
-
Kuid sai teatavaks täna: jääb 5. september ja kell peaks olema 18 meie aja järgi.
Leave a comment:
-
Seitse inimest on hääletanud ja teadmata hulk raha on laekunud. Tahaks enne selle nädala lõppu drafti aja paika panna, seega kui nüüd maha magate, siis jääte võib-olla rongist maha.
vt. eelmine postitus
Leave a comment:
-
Tulge liigast ja foorumist läbi, seal vaja otsustada drafti aeg ja kanda rahad.
Leave a comment:
-
Sekspomm ja lauljatar Jessica Simpson läks lahku pikaajalisest boyfriendist Tony Romost. Pole veel teada, mis paarile saatuslikuks sai.
The Sun vahendab, et paar läks lahku Jessica sünnipäeva õhtul. 29aastaseks saanud Simpson jättis seetõttu ära suurejoonelise sünnipäevapeo, mille teemaks oli Barbie ja Ken.
People vahendab, et Barbie`t meenutav Jessica on meeleheitel. Naise soov oli saada jalgpallurist Romoga laps ja luua perekond.
Pole teada jah. LOL. Ma isegi kujutaksin ette konkreetset stseeni enne "teemapidu".
Leave a comment:
-
Kutsed peaks olema edastatud, võtke siis seadete jms aruteludest osa.
Leave a comment:
-
Pange oma e-mailid mulle PMi, et saaks kutsed saata. Settingud on praegu nagu eelmisel aastal, kuid keskkonnas saab arutada, seal teisigi teemasid.
Leave a comment:
-
250-500 igalt mängijalt hooaja peale ning võitja riisub koore?
Meistrisõrmus oleks vahva, nagu päris kohe
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: