Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

--SUPERBOWL--

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• dimaggio
    replied
    that's Harrison
    kuid suva see...
    Deebo näitas, miks ta on aasta parim kaitsemängija!!!
    WOOOO!!!
    Here we go Steelers!!!

Leave a comment:

• eika
    replied
    See, mida Harrison tegi on HAIGE!

Leave a comment:

• Jürvi-Hool
    replied
    ehh fuck nimeta - just avastasin, et NASN näitab ka. kodus. kus ma seda üksinda vaadata saan. seveni särk seljas. SEVEN!!!!

Leave a comment:

• Jürvi-Hool
    replied
    Mõni rahvas siit Nimetasse ka läheb? Kuidas eelmised aastad seal olnud on? Palju rahvast? Mul on viimased paar aastat õnnestunud Superbowli lääne-euroopa ameeriklaste pubides vaadata. Need on päris normaalsed olnud.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Praeguse aja spordis oleks selline asi küll märkimisväärne, kui kõik kolm mängijat oleksid nõus nö. hometown discountiga.
    ray ray veel, kuna vanust mehel juba omajagu...kuid suggsile võib mõni snyderi sugune küll jubedat kopikat pakkuda.

Leave a comment:

• riven1
    replied
    Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
    Praegu tundub (vähemalt mulle), et asjad nii roosilised ei ole.
    Rex Ryan on läinud ning kuulujutud räägivad, et Ed Reed mõlgutab loobumisplaane (ei tea, kas sellel ka tõepõhi all)

Samuti lõppeb kõigi kolme LB leping.
    Vaevalt, et kõigiga jõutakse kokkuleppele, kuna ravensi cap seda lihtsalt ei võimalda.
    Elame näeme...
    Reed'i kohta ma midagi sellist kuulnud pole.
    aga LB-de kohta nii palju, et Suggs oleks nõus väiksema palgaga, võimalik et ka Ray ja Bart Scott.

We’ve already seen one of our other brothers (Adalius Thomas) walk. We really don’t want to see too many more of us walk away from the city of Baltimore. Hopefully we all can stay, definitely, on a home discount.” - Suggs.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Praegu tundub (vähemalt mulle), et asjad nii roosilised ei ole.
    Rex Ryan on läinud ning kuulujutud räägivad, et Ed Reed mõlgutab loobumisplaane (ei tea, kas sellel ka tõepõhi all)

Samuti lõppeb kõigi kolme LB leping.
    Vaevalt, et kõigiga jõutakse kokkuleppele, kuna ravensi cap seda lihtsalt ei võimalda.
    Elame näeme...

Leave a comment:

• riven1
    replied
    Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
    ravensi 'kõvad mehed' tunduvad küll rohkem halavat ning vinguvat kui asi puudutab Wardi!
    Ning kas sina mitte ei peaks oma LILLASSE särki nutma?
    Ma isegi ei viitsi oran˛is kostüümis ray ray 'the knife' pilti siia panna...
    Mängud rääkisid enda eest!
    Selle asemel, et endale vastu rinda siin taguda ning gorilla hääli teha, mine parem tee midagi kasulikku...

oska vähemalt kaotada!
    eem, ma olen sellest kaotusest suht üle saanud ja muidugi saan aru et Steelers oli parem meeskond. kolm mängu ikkagi võitsid vs Baltimore.

ma lihtsalt ainult nalja pärast postitasin selle video, sest selle viimase fänni kommentaar seal, ajas suht naerma .

enivei, Ben'i rookie hooajal lõppes Steelersi hooaeg suht sarnaselt kui tänavu Ravensil. Flacco tegi rookie vigu nagu Ben omal ajal. Jõuda nii kaugele kui nad jõudsid, on juba omaette saavutus. Enne hooaja algust ei ennustatud Baltimore'ile üle 8 võidu, rääkimata playoffidest.
    Igastahes järgmine hooaeg peaks paremini minema, Flacco veidi targem ja loodetavasti vigastustest mehed taastunud. Ilmselgelt tuleb neil ka ära õppida tackle-mine .

Leave a comment:

• sirmik
    replied

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    ravensi 'kõvad mehed' tunduvad küll rohkem halavat ning vinguvat kui asi puudutab Wardi!
    Ning kas sina mitte ei peaks oma LILLASSE särki nutma?
    Ma isegi ei viitsi oranžis kostüümis ray ray 'the knife' pilti siia panna...
    Mängud rääkisid enda eest!
    Selle asemel, et endale vastu rinda siin taguda ning gorilla hääli teha, mine parem tee midagi kasulikku...

oska vähemalt kaotada!

Leave a comment:

• riven1
    replied
    bleh, cry me a river .

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Talk is cheap

Leave a comment:

• riven1
    replied
    Soccernet, meet Steelers fans :

Leave a comment:

• eika
    replied
    NASN on ka Elioni Digiteevee Spordipaketis olemas.

Leave a comment:

• PatriotsFan
    replied
    Algselt postitas vandersell Vaata postitust
    Sõber soovib teada, mis kanalite pealt Eestis oleks võimalik Superbowli jälgida. Ja kui ei õnnestu kodus, siis ehk mõni (Tallinna) pubi teeb öise eriürituse?

Ette tänades.

edit: kiire pilk Nimeta kodukale- nemad näitavad. Seega kodune variant huvitaks kõige rohkem.
    Kui su sõbral on Starman siis NASN(alates 01.02 ESPN America) peaks näitama Super Bowli .

Leave a comment:

Working...
X