Kas jutt käib viimastest aastatest? Kunagi said tõesti Tallinna nn esindusmeeskonnad linnalt mingit pappi, tegelt ka Cramo (ja kunagi sai Cramo ka riigilt midagi aga see oli väga ammu). Seda ma ei tea, kas Selver ja Levadia on ka hiljem saanud. Selveri puhul oleks see küll ime sest kohe tekib mõttekonstruktsioon a la "Edgar ja Vilja läksid lahku aga Vilja oli ju võrguliidu president, Selver on aga võrgumeeskond jne".
Aga kõik see ei puutu väga asja, lõviosa tuleb ja tuli profitasemel pallimänguklubidesse nagunii erasektorist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKuidas ta laest on võetud? Jutt käis ju profiklubidest ja pallimängijatest, mitte Kanterist ega Nabist. Ja Cramo ei saa ei riigilt ega KOVilt sentigi (ilmselt ka Levadia, Selver jne).
See on muidugi stipendiumi mõiste hägustamine kui 32-aastasele NBA veteranile makstakse 10 000 eurorubla kuus stippi aga järgmises lauses vastad ise sellele. Kui seni selles keegi probleemi ei näinud, miks ei.
Loodetavasti leitakse mingi mõistlik lahendus.
Optiumsil on ilmselt muidugi õigus, et see Skele värk ja põhjendused olid nii rämedad, et just seetõttu võeti Cramo erilise hooga ette.
Leave a comment:
-
Aga see balletitantsija ja näitleja võrdlus on ikka täiesti laest võetud. Ka sportlased saavad riigilt toetust
See on muidugi stipendiumi mõiste hägustamine kui 32-aastasele NBA veteranile makstakse 10 000 eurorubla kuus stippi aga järgmises lauses vastad ise sellele. Kui seni selles keegi probleemi ei näinud, miks ei.
Loodetavasti leitakse mingi mõistlik lahendus.
Optiumsil on ilmselt muidugi õigus, et see Skele värk ja põhjendused olid nii rämedad, et just seetõttu võeti Cramo erilise hooga ette.
Leave a comment:
-
Eks Cramo ajas ametnikud vihale selle Skele petuskeemiga, kus ei makstud ametlikult isegi stippi. Kuidas skelel Türgis läheb, kas inkassoagent käib seal ka, pealtnägija peaks valgustama
Leave a comment:
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustÄra nüüd petmisjutuga hõiska. Ootame Reimi kooli kaasuse ära.
Sa kirjutasid, et sportlased olgu võrdsed iga teise palgatöölisega. Ma üritasin mõista anda, et nii see päris ei ole. Sinu mainitud Cramo (Levadia, Selveri jne) mängija ei saa maksumaksjalt palka. Vanemuise näitleja või Estonia balerinka saab. Kui see stippide süsteem on nii ebaõiglane, kuskohal siin õiglus on?
Ja kui ikkagi makstakse aastaid aastaid mingitele ameeriklastele, 30-aastastele tulevikulootustele ja jumal teab kellele stipendiumi, et lihtsalt tuimalt maksudest hoiduda, siis on see ka ikkagi klubide enda mure. Tõsi, maksuamet on käitunud ka täiesti kummaliselt, et seda olukorda sündida on lasknud. Samas ilmselt tasub otsida linki sellele, et kunagi oli Kalev/Cramo väga lähedalt seotud Ansipi nõustajatega ja seetõttu võisid mõned reeglid olla leebemad. Aga nüüd on J. Ligile pandud ülesanne leida igalt poolt raha ja seetõttu ei muudeta lihtsalt seadust, vaid nõutakse ka tagantjärgi raha. Mis on siis natuke kummaline.
Leave a comment:
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustno mu arust on üsna loogiline, et sellises olukordades tehakse ära mingi liikumine, lepitakse kokku, kes kellele katte paneb ja kes siis katte tagant viskele vähemalt proovitakse mängida. kalevi poisid hakkasid seal iga üks eri asjadega tegelama, tulemuseks palli kaotused ja muu jura. treeneri asi on sellised olukorrad ära hoida.aga jah see on küll huvitav et see millage toodi, väitega et sokk on väga hea nr 2. no ei ole tegelikult.täna hommikul võis lugeda juba et millage tõenäoliselt ka jääb hooaja lõpuni.
Leave a comment:
-
no mu arust on üsna loogiline, et sellises olukordades tehakse ära mingi liikumine, lepitakse kokku, kes kellele katte paneb ja kes siis katte tagant viskele vähemalt proovitakse mängida. kalevi poisid hakkasid seal iga üks eri asjadega tegelama, tulemuseks palli kaotused ja muu jura. treeneri asi on sellised olukorrad ära hoida.aga jah see on küll huvitav et see millage toodi, väitega et sokk on väga hea nr 2. no ei ole tegelikult.täna hommikul võis lugeda juba et millage tõenäoliselt ka jääb hooaja lõpuni.
Leave a comment:
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitusttänane mängu lõpp näitas selgesti ära, et ilmselt pole seal klubis treeneril erilist sõnaõigust. iga jorss kukkus nö ära tegema mängu, mingit plaani või liikumist kui sellist ei paistnud küll olevat. ukrainlased pakkusid võitu, cramo ei tahtnud.
Probleemid on pigem muud:Sokk on harjumatul kohal mängides null, Abbott pidi mängima 37 minutit, kuna uue mehena toodi nr 1, keda otseselt vaja ei olnud, Bamba jätkuv alavorm.
Leave a comment:
-
Millage või mis iganes ta nimi ka oli pidi lõpus tehnilise ka välja mölisema ja viimasegi võimaluse lisaajale maha mängima. Bambalt sisse, teine mööda, Elegar lauda (või Kajupank või kes iganes veel pikematest alles olid) ja pall korvi.
Leave a comment:
-
tänane mängu lõpp näitas selgesti ära, et ilmselt pole seal klubis treeneril erilist sõnaõigust. iga jorss kukkus nö ära tegema mängu, mingit plaani või liikumist kui sellist ei paistnud küll olevat. ukrainlased pakkusid võitu, cramo ei tahtnud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas budu Vaata postitustAga mida sa Tanel Sokk mõtlesid viimase rünnaku ajal? Sinu klubi on 3 punktiga kaotusseisus ja sa üritad korvi alt punkte saada??? Müstiline tegelane
Leave a comment:
-
Tänane Donetsk - Kalev mäng tõestab jätkuvalt,et normaalse mõtlemisega inimene ei hakka kunagi kohtunikuks! Vahet ei ole mis seisuga mäng lõppeb, aga no krt milline vile? Isegi Donetski mängijad juba naeravad selle vile peale.
Aga mida sa Tanel Sokk mõtlesid viimase rünnaku ajal? Sinu klubi on 3 punktiga kaotusseisus ja sa üritad korvi alt punkte saada??? Müstiline tegelane
Leave a comment:
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMina ei saa ka maksumaksjalt palka, aga ometi olen palgatööline ja minu ettevõte peab maksma sotsiaalmaksu minu palga pealt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustSa kirjutasid, et sportlased olgu võrdsed iga teise palgatöölisega. Ma üritasin mõista anda, et nii see päris ei ole. Sinu mainitud Cramo (Levadia, Selveri jne) mängija ei saa maksumaksjalt palka. Vanemuise näitleja või Estonia balerinka saab. Kui see stippide süsteem on nii ebaõiglane, kuskohal siin õiglus on?
Leave a comment:
-
see on juba omaette teema, kuidas riik sporti või kultuuri väärtustab, ent ma leian endiselt, et see stippide maksuaugu tekitamine ei ole küll mingi toetusmehhanism.
lisaks, siis et paljud klubid ei ole ju siin kogemata kannatajad, vaid tegelikult selgelt meelega läinud maksude vältimiseks otsima auke. seega ei ole mõtet nagu hirmsat kannatajat mängida nagu herr valdmaa seda üritab teha.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: