Algselt postitas Mask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
No usun,et sellel meeskonnal on perspektiivi ja ei jää see etapivõit ei jää ka tulemata.Fisichella võib seda Ferrari seiklust väheke kahetseda kuna tundub,et uueks hooajaks ta omale põhisõitja kohta ei saa
-
Peter Sauber ostis BMW-lt tagasi osaluse Sauber F1 meeskonnas.Väga kena lüke ja hea on näha,et Sauber jätkab F1 ja esisõitjaks võib saada soomlane Kobalainen.juba liikusid kõlakas ,et BMW ostab hoopis ise Sauberilt meeskonna aktsaid välja ja BMW jätkab iseseisva meeskonnana.Kui neid BMW kõlakaid kuulata siis tundub nii,et see F1 loobumine tehti hetke emotsioonide põhjal.Ma ei imestaks kui BMW jääks Sauberi mootoritarnijaks
Leave a comment:
-
Täna siis avalikustati oodatult ,et Nico Rosbergist saab järgmine hooaeg Mercedes GP sõitja.
Leave a comment:
-
Seostatakse Schummit Brawniga, aga pole veel kindel. Mõne nädala pärast peaks selguma täpne endise Brawni sõitjad.
Leave a comment:
-
Kui oleksin Buttoni fänn, siis ma ei vaataks Mäkuga liitumisse hästi. Olen suht kindel, et esimest viiulit ta seal ei hakka mängima.
Räikkönen kindlasti ei saa tagasi karuselli, kui jätkab suure papi nõudmist ja tipptiimi saamist (Ferrari, McLaren). Rahaliselt on muidugi vaheaasta talle kasulik, sest siis maskab Ferrari talle kopsaka summa.
Leave a comment:
-
Krt ma ei tea kuidas suhtuda sellesse ,et Button McLarenisse siirdus.Kahtlen kas see oli nüüd see kõige õigem samm aga eks uus hooaeg seda näitab.
aga Mask-iga olen nõus ,et kui juba Vormel 1 ära minnakse siis naljalt tagasi teed enam ei ole.On ka erandeid aga ikka väga vähe
Leave a comment:
-
Ma isiklikult ei usu ,et Räikkönen naaseb F1-te, kui ta järgmine hooaeg ei sõida.
Leave a comment:
-
Arvan, et vincent pani irooniana selle pildi siis.
Ise olen suht kindel, et mingit kokpiti klaasi küll ei tule järgmine aasta.
Leave a comment:
-
No mul on siiamaani kahju, et need jänkid oma võistkonnale ikkagi Team America nimeks ei pannud, siis juba puht selle pärast tasunuks toetada.
Aga uue hooaja autodest hakkavad ka esimesed pildid netti imbuma:
Leave a comment:
-
No Kimi kinnitab ise vaheaastat (loe: lõpetamist) F1.com-ile. Ja teisalt, miks peaks mõni tiim teda täna üldse tahtma? Kui ka sarja suurim raha ja punaseim auto ei pakkunud motivatsiooni, siis on lood ikka pahasti. Mul isiklikult pole küll nüüd järgmisel hooajal kellelegi pöialt hoida aga no hooaja alguseni on veel natuke aega ka ja olen pakkumistele avatud.Algselt postitas Mask Vaata postitust
Leave a comment:
-
Täna juba uued uudised.Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustbai-bai kimi!
ja kippis!
Ja Buttoni minek McLarenisse on ka nüüd ametlik.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: