Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• budu
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Seda ka veel ,et FI jätkab järgmine hooaeg Liuzzi ja Sutili duoga.
    No usun,et sellel meeskonnal on perspektiivi ja ei jää see etapivõit ei jää ka tulemata.Fisichella võib seda Ferrari seiklust väheke kahetseda kuna tundub,et uueks hooajaks ta omale põhisõitja kohta ei saa

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Seda ka veel ,et FI jätkab järgmine hooaeg Liuzzi ja Sutili duoga.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Peter Sauber ostis BMW-lt tagasi osaluse Sauber F1 meeskonnas.Väga kena lüke ja hea on näha,et Sauber jätkab F1 ja esisõitjaks võib saada soomlane Kobalainen.juba liikusid kõlakas ,et BMW ostab hoopis ise Sauberilt meeskonna aktsaid välja ja BMW jätkab iseseisva meeskonnana.Kui neid BMW kõlakaid kuulata siis tundub nii,et see F1 loobumine tehti hetke emotsioonide põhjal.Ma ei imestaks kui BMW jääks Sauberi mootoritarnijaks

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Täna siis avalikustati oodatult ,et Nico Rosbergist saab järgmine hooaeg Mercedes GP sõitja.

Leave a comment:

• salajane33
    replied
    Seostatakse Schummit Brawniga, aga pole veel kindel. Mõne nädala pärast peaks selguma täpne endise Brawni sõitjad.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Kui oleksin Buttoni fänn, siis ma ei vaataks Mäkuga liitumisse hästi. Olen suht kindel, et esimest viiulit ta seal ei hakka mängima.

Räikkönen kindlasti ei saa tagasi karuselli, kui jätkab suure papi nõudmist ja tipptiimi saamist (Ferrari, McLaren). Rahaliselt on muidugi vaheaasta talle kasulik, sest siis maskab Ferrari talle kopsaka summa.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Krt ma ei tea kuidas suhtuda sellesse ,et Button McLarenisse siirdus.Kahtlen kas see oli nüüd see kõige õigem samm aga eks uus hooaeg seda näitab.
    aga Mask-iga olen nõus ,et kui juba Vormel 1 ära minnakse siis naljalt tagasi teed enam ei ole.On ka erandeid aga ikka väga vähe

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ma isiklikult ei usu ,et Räikkönen naaseb F1-te, kui ta järgmine hooaeg ei sõida.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Mis mõttes irooniana. Massa käskis, neegrid keevitasid.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Arvan, et vincent pani irooniana selle pildi siis.
    Ise olen suht kindel, et mingit kokpiti klaasi küll ei tule järgmine aasta.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Üpris kipa. See kokpiti klaas on mingite uute reeglite tagajärg?

Leave a comment:

• vincent
    replied
    No mul on siiamaani kahju, et need jänkid oma võistkonnale ikkagi Team America nimeks ei pannud, siis juba puht selle pärast tasunuks toetada.

Aga uue hooaja autodest hakkavad ka esimesed pildid netti imbuma:

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    No Kimi kinnitab ise vaheaastat (loe: lõpetamist) F1.com-ile. Ja teisalt, miks peaks mõni tiim teda täna üldse tahtma? Kui ka sarja suurim raha ja punaseim auto ei pakkunud motivatsiooni, siis on lood ikka pahasti. Mul isiklikult pole küll nüüd järgmisel hooajal kellelegi pöialt hoida aga no hooaja alguseni on veel natuke aega ka ja olen pakkumistele avatud.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
    bai-bai kimi!
    ja kippis!
    Täna juba uued uudised.

Ja Buttoni minek McLarenisse on ka nüüd ametlik.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Jama värk..

Leave a comment:

Working...
X