Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• urmar
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Mina küll sellist juttu pole kuskilt lugenud...
    pean vist vabandama, lugesin Mercedese eitust, aga paraku oli 22. novembri uudis.

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    tagasitulemisel peaks mingi mõte olema. on selge, et raha tal vaja pole. on selge, et mittesõitmine on jätnud oma jälje. ehk kompenseerib arengus mitteosalemist osaliselt see, et reeglid on jälle nii palju muutunud - ehk kellelegi (sh topeltdifuuserimeestele) pole uueks hooajaks midagi garanteeritud. samas on see jällegi teisalt vaadates põhjus, miks seda tagasitulekut ikkagi toimuma ei saa. mulle isiklikult meeldiks küll kui ta ikkagi tuleks. ja noor keke talle koha kätte näitaks.

heikki lotusesse, trulli kõrvale.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    No nüüd toob Mercedes sellesse loosse selguse, Schumi ikkagi ei liitu nendega. Ilmselt saab teiseks sõitjaks Heidfeld.
    Mina küll sellist juttu pole kuskilt lugenud...

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ma arvan ,et saad küll aru, mida Budukas mõtleb. Kui ta otsustabki tagasi tulla, ju ta siis ikka tunnetab ,et suudab kõige kõrgemate kohtade eest võidelda.

Edit: Kuskilt sai lausa loetud, et asi seisab vaid arstliku kontrolli taga ja teade liitumisest tuleb järgmine nädal.
    Selge see, et kui ta isegi liituks sarjaga, ei seaks ta endale väiksemaid eesmärke, kui võistelda võitude ning ka tiitli eest. Sellest tulenevalt ka mu küsimus. Kas on üldse mõnda pilooti, kes F1-s ei seaks endale eesmärgiks etapivõitude võtmise või MM tiitli? Selge see, et reaalsuses pole ühel või teisel põhjusel see kõigil võimalik, mis aga ei tähenda seda, et nad vähem ei pingutaks. Piloot, kel neid eesmärke poleks, ei saakski olla võidusõitja. Eespool lihtsalt kasutasin buduka väljendit.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    No nüüd toob Mercedes sellesse loosse selguse, Schumi ikkagi ei liitu nendega. Ilmselt saab teiseks sõitjaks Heidfeld.

Veidi hiljem targem olles pean ütlema, et see oli vana uudis, kus nii väideti.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Heh, nalja. On üldse F1-s mõni piloot, kes teeks seal nalja?
    Ma arvan ,et saad küll aru, mida Budukas mõtleb. Kui ta otsustabki tagasi tulla, ju ta siis ikka tunnetab ,et suudab kõige kõrgemate kohtade eest võidelda.

Edit: Kuskilt sai lausa loetud, et asi seisab vaid arstliku kontrolli taga ja teade liitumisest tuleb järgmine nädal.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Alex Yoong

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    No see on selge kui Shumi tagasi tuleb siis vaevalt nalja tegema,teda peab ka selles vanuses tõsiselt võtma

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas aron8888 Vaata postitust
    Schumi und Mercedes: Jetzt fehlt nur noch die Unterschrift - ehk siis, asi peaks vaid allkirja taga olema väga positiivne.
    Mis selle rea allikas on, Bild, jah? Väga usaldusväärne.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Tal mingi kaelavigastus ju, ei? See tõttu ei saanud Massa asemel rooli ka.
    Kaelavigastusest olevat ta paranenud ja mõnede uudiste kohaselt teeb kõvasti trenni. Ei tahaks ikkagi uskuda, et Ferrari laseks tal sõita suure konkurendi eest.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Tal mingi kaelavigastus ju, ei? See tõttu ei saanud Massa asemel rooli ka.

Leave a comment:

• budu
    replied
    No see on selge kui Shumi tagasi tuleb siis vaevalt nalja tegema,teda peab ka selles vanuses tõsiselt võtma

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
    kui ta ka saab mecedesesse siis head tulemust ta küll ei sõida.
    Ehk seletad lähemalt?

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    kui ta ka saab mecedesesse siis head tulemust ta küll ei sõida.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas aron8888 Vaata postitust
    Schumi und Mercedes: Jetzt fehlt nur noch die Unterschrift - ehk siis, asi peaks vaid allkirja taga olema väga positiivne.
    Arvatavasti see leping allkirjata jääbki.

Leave a comment:

Working...
X