Algselt postitas olll
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
suht kindel laks ju, et tuleb british racing green kollaste ja mustade sekundaartoonidega.
-
Toro Rosso STR5:

Ja pilte testidelt ka juba
Täna Valencias rajal:
McLaren Gary Paffett
Mercedes Nico Rosberg (hommikul), Michael Schumacher (pärastlõunal)
Ferrari Felipe Massa
Sauber Pedro de la Rosa
Williams Rubens Barrichello
Renault Robert Kubica
Toro Rosso Sébastien Buemi
Leave a comment:
-
Väga õiget tiimi toetab!Algselt postitas Epic Vaata postitustKuna nüüd on juba igatepidi 1. veebruar, siis tõmmake kardinad ette ning kustutage tuled. Kuna budukas on Frankfurtis, siis andis ta mulle selle au teatada selle vormeliaasta kõige põletavam uudis.
Meeskond, keda budukas tänavusel hooajal toetab on...
trummipõrin....
....Sauber!
Aga see ei ole veel kõik!
Nimelt jätkab ta veel ka Buttoni toetamist ja kui kuri 7-kordne maailmameister peaks taaskord pensile minema, siis naaseb ta oma juurte juurde, Mercedes GP toetajaks.
Isegi hoian sellele tiimile pöialt, Pedro ja Kobyashi on väga meeldivad F1 piloodid minu jaoks.
Leave a comment:
-
Ma panustaks sellele, et tuleb roheline. Noh, ma vähemalt loodan, et klassikalised nö rahvuslikud värvid mingilgi kujul tuleks Vormelt ühte tagasi (Suurbritannia – roheline, Prantsusmaa – helesinine, Itaalia – punane, Saksamaa – hõbehall ja ka valge, USA – valge sinise triibuga, Jaapan – valge, punase rõngaga). Jaguar paar aastat tagasi oli Suurbritannia esindajana roheline ja miks ei võiks nüüd Malaisia-Inglise segatiim Lotus samades jälgedes astuda.Algselt postitas Mask Vaata postitustLotuse värvikujunduse kohta ei oska midagi öelda, aga eks 12. veebruaril näeb, kui mitte varem. Ma siiski julgen arvata, et ta must tuleb.
Leave a comment:
-
Ei tõesti, pael kaela olukord budukal.
Lotuse värvikujunduse kohta ei oska midagi öelda, aga eks 12. veebruaril näeb, kui mitte varem. Ma siiski julgen arvata, et ta must tuleb.
Leave a comment:
-
Vaene budukas, mida kõike peab ta üle elama schummi pärast.Algselt postitas Epic Vaata postitustKuna nüüd on juba igatepidi 1. veebruar, siis tõmmake kardinad ette ning kustutage tuled. Kuna budukas on Frankfurtis, siis andis ta mulle selle au teatada selle vormeliaasta kõige põletavam uudis.
trummipõrin....
....Sauber!
Nimelt jätkab ta veel ka Buttoni toetamist ja kui kuri 7-kordne maailmameister peaks taaskord pensile minema, siis naaseb ta oma juurte juurde, Mercedes GP toetajaks.
Leave a comment:
-
Kuna nüüd on juba igatepidi 1. veebruar, siis tõmmake kardinad ette ning kustutage tuled. Kuna budukas on Frankfurtis, siis andis ta mulle selle au teatada selle vormeliaasta kõige põletavam uudis.
trummipõrin....
....Sauber!
Leave a comment:
-
kas Lotuse värvilahendust pole kusagil märgata olnud ?
loodetavasti tullakse sünge musta autoga tagasi
Leave a comment:
-
Ootan juba ülima põnevusega homset.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustEsimene veebruar on see tähtis päev.
Leave a comment:
-
Venelane Petrov sai siis enne eestlast F1 sõitjaks. Renault on see õnnelik meeskond, kes vist lisaks sõitjale ka raha sai.
Leave a comment:
-
Mis ajal see budulojus nüüd pidigi teatama, et mis meeskonda ta sel aastal toetab?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: