Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
-
Imola nädalavahetus tõotab tulla väga tihe jälle. Bottas võttis mõlemad vabatreeningud, aga Ferrari ja Alpha Tauri on väga kiired + alati Max ja Red Bull.
Leave a comment:
-
Hooaeg algas võimsalt, need 10 ringi Verstappen vs Hamilton olid erilised
Leave a comment:
-
Tundub, et jääb Haasi. Kõik chill. Probleemid lahendatud "majasiseselt" - kommentaare ei jagata.
Haas omandas uute "budget cap" reeglite tõttu ka paar Ferrari tehasehoonet Itaalias koos kaadriga. Üsna B-tiimi moodi üritus, aga mida rohkem tiime sarjas, seda tingimata parem on.
Leave a comment:
-
Just lõppes üks tore animafilmikene 2020 hooajast ning kusagil viimase kolmandiku peal läks livechat täielikult käest ning tuhandeid või kümneid tuhandeid #wesaynotomazepin sai küll vist nähtud.
Tundub, et see idioot saab tõesti kinga...
Leave a comment:
-
Mazepin saab Haasist kinga juba enne uut aastat? Twitteris ja Instas kõik Haasiga seotud maha võetud, samal ajal Pietro Fittipaldi ennast F1 Racing Driver’iks teinud.
Leave a comment:
-
Meie mees siis testib Red Bulli ka avalikult S Buemiga Abu Dhabis järgmine nädal peale viimast etappi.
Leave a comment:
-
Ma isegi ei oska kuidagi Mazepini käitumist kommenteerida. Sa oled tuntud kui täielik tropp, kuid saad ikkagi kuidagi isa rahaga F1 koha ja siis vähem kui nädal hiljem postitad enda Instagrami sellise asja:
Ma ei oleks liiga üllatunud kui Mazepinist saab esimene F1 sõitja, kelle leping lõpetatakse enne esimest etappi.
Leave a comment:
-
Jah, aga kas tippvormis Schumacher Eesti tänavustel kardimeistrivõistlustel oleks hakkama saanud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustHamilton võttis esimese tiitli oma teisel hooajal. Debüüthooajal jäi sellest ülinapilt ilma aga saavutas võrdsed punktid tiimikaaslase Alonsoga, kes oli siis valitsev maailmameister.
Schumacher on loomulikult legend ja ma olin lapsena tema suur fänn aga tema karjääri jäävad igavesti varjutama tiimikorraldused, erinevad diskvalifitseerimised ja muud ebaspordlikud võtted.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustAlustuseks mainin, et antud väidetele Ma siiski ei leidnud veel kinnitust. Proovin siis põhjendada Sinu poolt väljatoodud kahte punkti:
Schummi ja Hamiltoni personaalküsimus - puhtobjektiivses võtmes eri ajastu sõitjad eri ajastu parimates masinates - üks pole V10-ga sõitnudki ja teine jälle turbohübriidiga. No tee, mis tahad - isegi statistikat ei võrdle väga, kuna punktisüsteeme jne piisavalt muudetud. Puhtsubjektiivses võtmes pani Schummi üsna kiiresti kaks tiitlit järjest, mõtles, millises tiimis koos Todti ...
Schumacher on loomulikult legend ja ma olin lapsena tema suur fänn aga tema karjääri jäävad igavesti varjutama tiimikorraldused, erinevad diskvalifitseerimised ja muud ebaspordlikud võtted.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustAlustuseks mainin, et antud väidetele Ma siiski ei leidnud veel kinnitust. Proovin siis põhjendada Sinu poolt väljatoodud kahte punkti:
Schummi ja Hamiltoni personaalküsimus - puhtobjektiivses võtmes eri ajastu sõitjad eri ajastu parimates masinates - üks pole V10-ga sõitnudki ja teine jälle turbohübriidiga. No tee, mis tahad - isegi statistikat ei võrdle väga, kuna punktisüsteeme jne piisavalt muudetud. Puhtsubjektiivses võtmes pani Schummi üsna kiiresti kaks tiitlit järjest, mõtles, millises tiimis koos Todti ja Brawniga tegusid teha, valis Ferrari (kes ei olnud tol momendil 17 aastat korralikku edu kogenud), elas mõned hooajad sisse, valis õige kaadri kokku (khmm, Rubens) ning võttis 5 tiitlit järjest. Äärmiselt lihtsustatud roosade prillidega mõttekäik, kuid Minu jaoks peitubki MSC ja HAM personaalküsimus aastates 1995-1996. Iga mees ei lahku võitvast tiimist ning piltlikult öeldes ei hakka mõtlema sellele, kus ma ennast tõestamise nimel rohkem surve alla panna saan. Sellist käitumist ega mõttelaadi mina Lewises ei näe - pigem mitmeid vastupidiseid märke. Minu jaoks on ja jääb Schummi peale!
Mercedese vandenõuteooria - kas see ometi ei tundu üks võimalik ja loogiline mõttekäik? Hamiltoni seitsmes tiitel (minu poolest ka eelmised kuus) oleks ikka väga hapu maiguga jäänud. Niisamuti ei leia Ma ka, et Russelli võit oleks kuidagi Mercedesele ülekaalukalt positiivselt mõjunud - läbi huumoriprisma küsiks, et äkki sõidabki see auto enamjaolt ise?
(tegelikult mind massiivselt häirivad need Lewise "ambassadori" teemad ka)...
Leave a comment:
-
Schummi ja Hamiltoni personaalküsimus - puhtobjektiivses võtmes eri ajastu sõitjad eri ajastu parimates masinates - üks pole V10-ga sõitnudki ja teine jälle turbohübriidiga. No tee, mis tahad - isegi statistikat ei võrdle väga, kuna punktisüsteeme jne piisavalt muudetud. Puhtsubjektiivses võtmes pani Schummi üsna kiiresti kaks tiitlit järjest, mõtles, millises tiimis koos Todti ja Brawniga tegusid teha, valis Ferrari (kes ei olnud tol momendil 17 aastat korralikku edu kogenud), elas mõned hooajad sisse, valis õige kaadri kokku (khmm, Rubens) ning võttis 5 tiitlit järjest. Äärmiselt lihtsustatud roosade prillidega mõttekäik, kuid Minu jaoks peitubki MSC ja HAM personaalküsimus aastates 1995-1996. Iga mees ei lahku võitvast tiimist ning piltlikult öeldes ei hakka mõtlema sellele, kus ma ennast tõestamise nimel rohkem surve alla panna saan. Sellist käitumist ega mõttelaadi mina Lewises ei näe - pigem mitmeid vastupidiseid märke. Minu jaoks on ja jääb Schummi peale!
Mercedese vandenõuteooria - kas see ometi ei tundu üks võimalik ja loogiline mõttekäik? Hamiltoni seitsmes tiitel (minu poolest ka eelmised kuus) oleks ikka väga hapu maiguga jäänud. Niisamuti ei leia Ma ka, et Russelli võit oleks kuidagi Mercedesele ülekaalukalt positiivselt mõjunud - läbi huumoriprisma küsiks, et äkki sõidabki see auto enamjaolt ise?
Hamilton liitus Mersuga aastal 2013, Mersu (taas)liitus sarjaga 2010 aastal ja oli suht kräpp. Aasta enne Hämiltoni liitumist varem sõitsid Mersuga Schummi ja Rosberg. Hooaja lõpus olid nende kohad üldkokkuvõttes 9 (Rosberg) ja 13 (Schummi). Meeskonna arvestuses oldi 5ndad. 2013. aastal jäädi meeskondlikult teiseks, Hämilton neljas. 2014.a Hamilton võitis ja the rest is history. Seega võib lihtustatult öelda, et mees tuli Mersusse, lõi pooleteise hooajaga korra majja (ilma Todti ja Brawnita) ja nüüd võidab.
Päeva lõpuks on mõlemad legendid
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustVabandust härra, aga mis soga sa nüüd ajad?
Hamilton on end aastate jooksul piisavalt tõestanud kiire sõitjana. Kiire sõitja sattus lihtsalt kiireimasse vormelisse ja nii need järjestikused tiitlid on tulnud. See on ikka totaalne täielik BS mis jutte aetakse, et Hamiltoni tiitlid pole võrdväärsed Schummi omadega. Nutate lihtsalt oma suurt legendi taga ja tahate kinnitada, et ta on läbiaegade parim. Lollakas võrdlus. Mõlemad sama head.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
- kas MB tegi seda kõike meelega, et Lewis seal samas lähedal hotellitoas ennast oksa ei tõmbaks? Sisulises mõttes tuli võistlejate pingerea viimane mees, surus inseneeriaprobleemide tõttu jalga tervelt ühe numbri jagu väiksemad rallisussid, hoiatas kõiki vabatreeningutel, sõitis sõidus botasega teistel eest ära, pani seejärel tiimikaaslase tasku nagu mütsi ning vist soovis võita kah veel? On alles jultunud... Meil on LEWIS "BLM" HAMILTON, all-time best!
- kas kogu kulminatsioon peitub selles idiootses "topeltstäkkimises", millel puudus reaalne vajadus (kuigi oli üsnagi hea võimalus seda teha, kui seda suudetud oleks)? Noh, vana vandenõuteoreetikuna, ei tundu niivõrd keeruline minu ülaltoodud skeem peita nüansside sisse ära (njah meil oli ju kiire, ütlesime küll, et mis rehvid kellegile, aega eriti polnud, ah "its all coming down as a "team error" jne).
Hamilton on end aastate jooksul piisavalt tõestanud kiire sõitjana. Kiire sõitja sattus lihtsalt kiireimasse vormelisse ja nii need järjestikused tiitlid on tulnud. See on ikka totaalne täielik BS mis jutte aetakse, et Hamiltoni tiitlid pole võrdväärsed Schummi omadega. Nutate lihtsalt oma suurt legendi taga ja tahate kinnitada, et ta on läbiaegade parim. Lollakas võrdlus. Mõlemad sama head.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: