MSCH oleks aeg küll lõpetada, 44 kukub järgmine aasta algul, ajad on teised. Pole mingi vastane, aga aeg teeb oma töö.
Üllatav muidugi, et Hamilton sinna läheb ja veelgi üllatavam, et Perez McLareni läheb. Ei saa ju MSCH näidete põhjal öelda, et Mersu oleks vastupidavam auto (tõsi, Rosberg pole katkestanud see hooaeg veel aga 4 sõitu väljaspool esi 10t on tippmeeskonna kohta palju). Aga ütleme, et ei saaks ju öelda, et tegu on väga kindla liikumisega, et võita tiitleid. BBCs juba osad asjapulgad nagu Eddie Jordan, ütlevad, et Hamilton võib Mersuga tiitli võita, vihjates, et McLarenil pole vastupidavus lasknud Hamiltonil rohkem tiitleid võita. Aga jällegi, nagu just ütlesin, ei saa väita ju, et Mersu oleks hetkel kindlam variant.
Kui muust veel rääkida, siis Massa jääb ka Ferrarisse järelikult, terve see hooaeg on ju seda Perezi kui kuuma kartulit liigutatud sinna Ferrari teiseks piloodiks järgmisest hooajast. Kui just Ferrari mingit imevangerdust ei tee ja näiteks Di Resta ei palka (ise arvasin, et pigem palkab Mersu Di Resta, sest hetkel sõidab Forces kel Mersu mootoritarnijaks, või siis hetke seisus isegi McLaren, kuna tegu ju briti sõitjaga, jutud on tema kohta ka olnud, et peaks suuremasse meeskonda saama, briti meedia peab teda suht talendikaks, 26a on just selline vanus kus võiks suuremasse meeskonda minna).
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Mis kinga andmisest juttu saab olla? Schumacheril oli 3-aastane leping 2010-2012. See saab nüüd läbi. Järgmiseks aastaks uue lepingu mitte pakkumine ei ole vallandamine.Algselt postitas F.Totti Vaata postitustOleks äärmiselt uskumatu kui Mersu ise Schumile kinga andis, kuna see hooaeg oli just Mersu see, kes ise lõpetas Schumacheri sõidud ja tehnilisi probleeme oli OI OI OI kui palju, kyll DRS ja KERS streikisid, mis ilmselt võisid maksta nii mõnegi poodiumi või parima stardikoha.
Leave a comment:
-
Äääretult kurb kuulda, et Schumi karjäär läbi on saamas, nüüd siis lõplikult
Arvestades, et Ferra on leidnud omale Alonso näol tõelise liidri, kelle peale panustada, siis vaevalt Schumacheril seal ruumi oleks ja pigem Schumacher jätab ja võtab need ilusad mälestused, mis tal Ferrast on.Reaalselt ta jh võiks asendada Massat, kuid mida tal seal enam ikka püüda on, Ross Brawn, Jean Todt , Rory Byrne on kõik läinud.
Oleks äärmiselt uskumatu kui Mersu ise Schumile kinga andis, kuna see hooaeg oli just Mersu see, kes ise lõpetas Schumacheri sõidud ja tehnilisi probleeme oli OI OI OI kui palju, kyll DRS ja KERS streikisid, mis ilmselt võisid maksta nii mõnegi poodiumi või parima stardikoha.
Eks igaüks võib ise mõelda, kui Schumil poleks seda värdjalikku karistust määratud Monacos, kus ta parima stardipositsiooni võitis, oleks ilmselt ka see etapivõit temapoolt äravõetud.
Ilmselt peale Schumi lahkumist mind enam väga teleka ette ei naeluta see F1, eks seegi hooaeg peale Schumi katkestamist põhimõtteliselt lükkisin teleka kinni.
Schumi tagasitulek oli just see mis pani mind taas F1-te vaatama suure põnevusega.
Üldiselt mulle tundub, et Schumacher ise oleks tahtnud jätkata, kuid kuskil keegi pani pidurit ja ehk see oligi mclareni ja mersu miskine kokkumäng.
Igatahes väga kurb , oleks oodanud palju rõõmsamaid emotsioone Schumi tagasituleku ajal.Ma ei kritiseeri Schumacherit üldse, mees tegi väga head ja kiiret sõitu ja vaevalt, et seal õnnetustes vanuses küsimus oli, teevad ka noored ja samuti kogenud sõitjad selliseid eksimusi.
Pean tunnistama, et minul oli valus, vastik, öökima ajav, kuulata kõiki neid schumacheri vastaseid artikleid, spekulatsioone, et ta on vana jne...igasugused mehed, kes heal juhul paar etapivõitu teeninud leidsid sobival hetkel sobiva juhuse mürki pritsida.
Eks legende vihatakse ja legende armastatakse, minu jaoks jääb Schumacher parimaks ja suurimaks sõitjaks F1 ajaloos.
Hamiltonile soovin edu, kuid vaevalt tal sama hea masin istumise alla antakse, kui Mclarenis, seal tuleb mehel kahtlemata rohkem pingutada.Minu meelest pole Hamiltoni viimaste aastate failide põhjused mitte masinas, vaid pigem Hamiltonis endas, ta on küll kiire sõidumees, kuid mees teeb kohutavalt palju valesid otsuseid ja kohati isegi tunne, et raiskab nii enda talenti kui masina potentsiaali.
Üks tribute ka lõppu:
Pävilt mil Schumacher lahkus veel kõigi silmis suurima autoriteedina F1 sarjast.
Minul võtab igatahes silma märjaks
Kaks kõige suuremat legendi minu jaoks Francesco Totti ja Michael Schumacher!
Üks nendest siis ilmselt riputab kiivri lõplikult varna.
Minu suurimad lapsepõlve iidolid!
Leave a comment:
-
See tähendab suure tõenäosusega seda, et Schumacher karjäär on peale seda hooaega läbi. Ma ei usu, et Schumacher läheb Sauberisse kuna paar nädalat tagasi teatas Alguersuari, et liitub tuleval hooajal taas F1 karusselliga, kuigi ta ei avaldanud veel tiimi kuhu ta läheb. Suure tõenäosusega saab see just Sauber olema. 100% veel midagi kindlat pole kuna me pole Massa kohta veel mingisuguseid uudiseid kuulnud.
Leave a comment:
-
Lihtsalt teadmiseks, Schumacher on ka varem Sauberiga sõitnud kuid mitte F1-s vaid Le Mansi 24 tunnisõidus 1991 aastal.
Sauberi tänuavaldus Schumacherile 2006.aastal.
Leave a comment:
-
Jah Sauber on üks nimi mis läbi käinud on! Vot kui see asi nii läheks,siis võib olla isegi mina esimest korda võiks tema poolt ollaAlgselt postitas difender Vaata postitustKuigi olen Schumacher fänn, siis usun siiski, et Ferrarise ta küll enam kunagi ei naase sõitjana. Sauber olevat huvitatud Schumacherist. Tooks Sauberile palju reklaami juurde. Chelseaga koostöö neil juba toimib praegu.
Leave a comment:
-
Kuigi olen Schumacher fänn, siis usun siiski, et Ferrarise ta küll enam kunagi ei naase sõitjana. Sauber olevat huvitatud Schumacherist. Tooks Sauberile palju reklaami juurde. Chelseaga koostöö neil juba toimib praegu.Algselt postitas budulojus Vaata postitustOle rahulik,Schumist saab Massa asendaja!
Leave a comment:
-
Ole rahulik,Schumist saab Massa asendaja!Algselt postitas Mask Vaata postitustMölakad.
Leave a comment:
-
-
krt pange sinna kõrgemad äärekivid,
juba mitu ringi järjest sõidetakse kurvid otseks
Leave a comment:
-
Aga Kimi ei saanudki Shampat juua!Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustlõpuks katkes ka heade inimeste kannatus
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: