Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Loodus tühja kohta ei salli, EKRE läheb Ivnitskaja häälte järgi.

https://www.err.ee/866153/ekre-lubab...aksuleevendust

äärmused on sarnased, mõnikord päris otseses mõttes

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma tunnistan, et viimasel ajal pole viitsinud enam poliitikauudiseid jälgida, aga kas mõned inimesed tõesti muutuvad?
    Ma ei usu. Alles mingi nädalake tagasi oli Jüri Ratas raadios vastamas kuulajate ja saatejuhi küsimustele. Iga kolmas vastus oli a la selline. "Ennem kui ma küsimuse juurde lähen. Kuulsin, et olete Hiiumaalt. Teate teil on vedanud, Hiiumaa on väga kaunis ja kahjuks pole ma sinna pikalt jõudnud. Aga soovin teile sinna terviseid ja garanteerin, et Eesti elu liigub ülesmäge". Ühesonaga ma olin poolaega rodolis ja kujutasin ette kuidas Savisaar oma andekaid vastuseid Jürile edasi smsib Go Jürka !

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui ma kunagi surivoodil mõtlen, et mida ma olen elus teinud, mis on maailma muutnud, siis esimene asi on DJ Heiki kuulsaks tegemine ja teine asi on Jüri Ratase ümmarguste vastuste generaator, mis ajas Ratase naerualuseks jäämise hirmus esinemiskoolitusele.
    Enesekiitus muidugi on kiiduväärt. A kõik ei ole tõsi, mis kuulukse.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui ma kunagi surivoodil mõtlen, et mida ma olen elus teinud, mis on maailma muutnud, siis esimene asi on DJ Heiki kuulsaks tegemine ja teine asi on Jüri Ratase ümmarguste vastuste generaator, mis ajas Ratase naerualuseks jäämise hirmus esinemiskoolitusele.
    Kui üldse keegigi suuremal määral esinemiskoolitust vajaks, on selleks Tõniste. Teda kuulata on alati äärmiselt piinlik.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    viimased päevad delfis igalepoole kuhu kerid näed mingit EKREga seotud teemat.
    Võibolla asi minus, a tundub, et see vastupidist efekti tekitab ja ajab veel rohkem inimesi nende poolt hääletama?
    Kui EKRE ainuvõimu saaks, siis peate enamuses teid ehitama minema, kuna 5 miljardit võetakse laenu ja tehakse kiiresti enamus teed neljarealisteks jm suuremad mastaapsed tööd. Kuna migrante justkui ei soovita näha, siis jäävad üle kohalikud, keda aga hetkel ei jätkuks. Minule, kui ikkagi juba pensionieelikule ehk antakse armu.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Aga on ju veel:
    Eesti Iseseisvuspartei - (liikmeid 2x rohkem, kui vabaerakonnal!)
    Eesti Vabaduspartei - Põllumeeste Kogu (ka liikmeid rohkem, kui vabaerakonnal!),
    Eestimaa Ühendatud Vasakpartei - (sotsialism juhhei!)
    Rahva Ühtsuse Erakond - (liikmeid no peaaegu samasse auku, kui vabakatel!)
    ja
    pealegi on kohe kohe ilmavalgust nägemas ka Talviku eluliste ja rõõmsate vaadetega Elurõõmu Partei!

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Mida see vastuhääletamine anna peale patiseisu tekkimise?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma tunnistan, et viimasel ajal pole viitsinud enam poliitikauudiseid jälgida, aga kas mõned inimesed tõesti muutuvad?

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Ise ka endine reformi valija, aga enam vist ei tõuseks käsi neid hääletama. Tuleb okse kurku, kui mõtlen, et aitaks mingeid Rosimannuseid ja Michalit võimule lähemale.
    Variant on vist jätta suurematele hääl andmata ja loota, et võim jaotuks tasasemalt eri erakondade vahel, kes siis suudaks otsustes mingi kuldse kesktee leida ja mitte kasutada buldooseriga ülesõitmist otsuste tegemisel. Tundub, et minust on saamas sotside valija...

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    tegelikult mida järjest valimised lähenevad saab selgeks, et polegi kedagi valida.
    reform- noh, vanasti sai neid valitud küll ja ajasid normi asja taga, aga noh, nüüd mulle pigem tundub, et nad ei tea ise ka, mida nad pooldavad ja mitte. perekonnatülisi lahendavad rohkem, kui tegelevad eesti asja ajamisega.
    sotsid - Kui Ossikas oleks oma bläkki tunnistanud ja öelnud, et ou mehed, tegin sitasti ja sheerisin naabritele liiga palju cashi oleks kõik okei, aga noh, sittagi sellega. põgenes hoopis.
    rohelised - zuzu nagu tundus täitsa normi asja ajavat taga, roheline pealinn ja värki aga siis otsutas, et härra Aas on ikka tore inimene ja müün talle ennast ikka korralikult maha. no go zuzu, see oli odav.
    kesikud - tegelt mulle Ratas meeldib, üsna konkreetselt räägib ja seletab mis toimub hetkel meil riigis, aga seda sahkeramdist erakonna ümber on endiselt liiga palju, vassimist ja skandaale, veidi juba kopa ette visanud.
    vabakad- vabakate majanduprogrammi hea irooniline lause on järgmine "
    Maksustame pigem rikas olemist, mitte rikkaks saamist, " kui keegi suudab seda lauset tõsiselt võtta, siis andku minna, tuld!
    isamaa- mulle on jäänud mulje, et Seeder, kes on tegelikult täitsa vutifänn ja tore, aga tal pole piisavalt mune, et seda uppuvat erakonda päästa.
    ekre - ei aitäh, ei. erakond kes ei lähe mu maailmavaadetega lihtsalt kokku.

ja siis ei jäägi muud üle, kui valimistel lihtsalt üks pits viina võtta ja loota iseendale, sest kes seda maailma ikka paremaks teeb, kui mitte sa ise.
    Suurem osa minu tutvusringkonnast räägib sama asja. Seepärast ongi vaja vastuhääletamist. Kui kellegi poolt ei oska hääletada, siis vastu ikka.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Minu arust ka kui Ratas on saanud küsimuse aiaaugu kohta siis ta isegi ei hakka mitte aiast rääkima (rääkimata siis aiaaugust) vaid hoopis ilmast.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    kesikud - tegelt mulle Ratas meeldib, üsna konkreetselt räägib ja seletab mis toimub hetkel meil riigis

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    Võibolla asi minus, a tundub, et see vastupidist efekti tekitab ja ajab veel rohkem inimesi nende poolt hääletama?
    tegelikult mida järjest valimised lähenevad saab selgeks, et polegi kedagi valida.
    reform- noh, vanasti sai neid valitud küll ja ajasid normi asja taga, aga noh, nüüd mulle pigem tundub, et nad ei tea ise ka, mida nad pooldavad ja mitte. perekonnatülisi lahendavad rohkem, kui tegelevad eesti asja ajamisega.
    sotsid - Kui Ossikas oleks oma bläkki tunnistanud ja öelnud, et ou mehed, tegin sitasti ja sheerisin naabritele liiga palju cashi oleks kõik okei, aga noh, sittagi sellega. põgenes hoopis.
    rohelised - zuzu nagu tundus täitsa normi asja ajavat taga, roheline pealinn ja värki aga siis otsutas, et härra Aas on ikka tore inimene ja müün talle ennast ikka korralikult maha. no go zuzu, see oli odav.
    kesikud - tegelt mulle Ratas meeldib, üsna konkreetselt räägib ja seletab mis toimub hetkel meil riigis, aga seda sahkeramdist erakonna ümber on endiselt liiga palju, vassimist ja skandaale, veidi juba kopa ette visanud.
    vabakad- vabakate majanduprogrammi hea irooniline lause on järgmine "
    Maksustame pigem rikas olemist, mitte rikkaks saamist, " kui keegi suudab seda lauset tõsiselt võtta, siis andku minna, tuld!
    isamaa- mulle on jäänud mulje, et Seeder, kes on tegelikult täitsa vutifänn ja tore, aga tal pole piisavalt mune, et seda uppuvat erakonda päästa.
    ekre - ei aitäh, ei. erakond kes ei lähe mu maailmavaadetega lihtsalt kokku.

ja siis ei jäägi muud üle, kui valimistel lihtsalt üks pits viina võtta ja loota iseendale, sest kes seda maailma ikka paremaks teeb, kui mitte sa ise.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Loodus tühja kohta ei salli, EKRE läheb Ivnitskaja häälte järgi.

https://www.err.ee/866153/ekre-lubab...aksuleevendust
    Väga hea tähelepanek.

Leave a comment:

Working...
X