Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Kõik need vene äridega seotud majanduslikud probleemid on siis olnud ainult rumalate inimeste süü? Kui vaid kõik oleks nii edumeelsed ärimehed ja näeks seda suuremat pilti.
    Whaaat?

Ausaltöeldes on 10 vs 1 keeruline kirjalikult vaielda ja lõpliku tõde me välja ei vaidle. Lihtsalt mulle teeb muret, et aina enam EL võtab riikidelt rohkem otsustus õigust. Naljakas muidugi, et oodati kuni mu jutust käiks läbi sõna pagulased ja hakati seda kaarti suruma ja EKREsse paigutama. Kuigi mu jutu point oli hoopis mujal. See EKRE kaart on üldse naljakas. Ei ole mullegi vastuvõetavad kõik nende populistlikud ja lärmavad ideed. Siiski on ka neil huvitavaid punkte. Nagu ma mitmelkorral ka välja tõin, oli mu point mujal, aga las ta jääb. Las ma olen nende rumalate inimestega ühes paadis. Veel on tore, et poliitikas vähem saavutanud ja väiksema haridusega inimesed tituleerivad inimesi rumalateks ja lollideks ja väidavad, et nad midagi ei jaga.

Veelkord lõpetuseks. Ma ei arva, et me peaks mingi Estxitit tegema. Aga vabadel riikidel võiks olla rohkem otsustus õigust. Ja jutt ei käi banaani kõverusest või 10st pagulasest. Kuigi ka see peaks jääma iga riigi otsustada keda ja miks ja kui palju riiki lastakse. Aga see on teisejärguline probleem. Olge mõnusad ja elagu Eesti !

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Mingit järjepidavust oligi EKRE-lt liig oodata. Helme määris venelastele mett moka peale
    Kui nö puhtalt lehelt loeksin Helme interjuud, siis ühineksin täielikult kriitikaga. Aga olles ta arvamusartikleid lugenud nii 15 aasta jooksul, siis raske on talle Kremli-meelsust ette heita. Helme kritiseeris Venemaa välispoliitikat jube enne Gruusiat ja Ukrainat. Siis peeti teda radikaaliks, praegu räägivad sama juttu iga päev Mikser, Mihkelson ja muud limukad.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Mingit järjepidavust oligi EKRE-lt liig oodata. Helme määris venelastele mett moka peale

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Kindlasti ei käi lihtsalt. Aga siiski on võimalusi kindlustada asju niiviisi, et sellist krahhi ei tuleks.
    Kõik need vene äridega seotud majanduslikud probleemid on siis olnud ainult rumalate inimeste süü? Kui vaid kõik oleks nii edumeelsed ärimehed ja näeks seda suuremat pilti.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Hakkab jälle tulema mingi “Putin strong” jutt. Katsu olla. Jap, tegelikult ma olen Venemaa “siseorganitest” ja käin vaatamas ega mõni foorumlane juhuslikult mäluspeaga riigisaladusi ei uploadi.

Kõik kes ei ole samas paadis ELiga on kohe Putiniga ? Samas kui Saksamaa tahab ise väga Venemaaga suhteid luua eri tasanditel.

Ma endaarust ei ole ka kordagi väitnud, et out ELst aga see kontseptsioon võiks väheke muutuda. Vähem Liitu, rohkem Euroopat ja rohkem vabade riikide vabalt otsustamist.
    ot aga millised otsustusmomendid on meie jaoks siis kahjulikuks saanud? Riigieelarve on meie otsustada, majanduspoliitika on meie otsustada, seadused ja juriidika on meie otsustada, sotsiaalpoliitika on meie otsustada... banaani kõverus ja kalapüügikvoot on tõesti nii suure paugu pannud?

kusjuures meil võiks hoopis rohkem liitu olla. eriti mis puudutab sotsiallhartat, miinimumpalka, ametiühinguid

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Rahvusvahelises äris ei käi asjad nii lihtsalt, et kui üks müügiauk kukub äa hakkan kohe järgmisesse müüma ning elu lill. Vt ka piim peale vene turu ärakukkumist ning tänu sellele järgnenud kahh piimandussektoris.
    Kindlasti ei käi lihtsalt. Aga siiski on võimalusi kindlustada asju niiviisi, et sellist krahhi ei tuleks.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Need sanktsioonid on otsene vastus ukraina ründamisele mitte mingi banaanidirektiiv. Kui sinu jaoks on okei, et venemaa naaberriikides sõdimas käib "putin strong" agendaga, siis pole tõesti millestki rääkida.
    Hakkab jälle tulema mingi “Putin strong” jutt. Katsu olla. Jap, tegelikult ma olen Venemaa “siseorganitest” ja käin vaatamas ega mõni foorumlane juhuslikult mäluspeaga riigisaladusi ei uploadi.

Kõik kes ei ole samas paadis ELiga on kohe Putiniga ? Samas kui Saksamaa tahab ise väga Venemaaga suhteid luua eri tasanditel.

Ma endaarust ei ole ka kordagi väitnud, et out ELst aga see kontseptsioon võiks väheke muutuda. Vähem Liitu, rohkem Euroopat ja rohkem vabade riikide vabalt otsustamist.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Gaasijuhtme puhul Venemaa müüb siiski. Venemaaga äri teha oleks minuarust igati mõistlik. Sellesuhtes kui hetkel on suhteliselt null see tegevus. Oleks see ju ka Eesti majandusele hea tõuge, ning kui peaks midagi nihu minema ja kraanid kinni on uuesti siis oleme tagasi pm. samas seisu mis praegu. Kus me saame ka ilma hakkama. Aga igasugu sanktsioonid matavad need plaanid juba eos maha.
    Rahvusvahelises äris ei käi asjad nii lihtsalt, et kui üks müügiauk kukub äa hakkan kohe järgmisesse müüma ning elu lill. Vt ka piim peale vene turu ärakukkumist ning tänu sellele järgnenud kahh piimandussektoris.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Sellised avaldused näitavad, kui pehmeks on sinusuguste ajud EKRE foorumites triigitud.

Ehk siis asi pole tegelikult ju vaidluses, vaid selles, et on õpitud mingid kindlad punktid, mille vastu on võimatu vaielda:
    - banaan.
    - Brüssel on nagu NSVL
    - pagulased
    - Poola on ju suveräänne ja demokraatlik riik (ehk kui meil saab üks erakond ainuvõimu, siis on ka tal õigus kasvõi kohtuvõim endale allutada, kuna rahvas tahab).

Kui ühele vastu vaielda ja lihtsalt loosung läbi saab, siis minnakse järgmise juurde ja siis jälle järgmise juurde. Ja kui muud ei jää, siis tuleb "vasakliberaal" või "ah, ajakirjanikud ei tohigi muud rääkida". Need on tegelikult kõik sisutühjad ja ümberlükatavad loosungid, kuid ega see ekrelasi suurt ka ei huvita. Aja lihtsalt kergelt arusaadavat ja polariseerivat joga ja rahvas jaurab.

Näiteks - tuleb külm talv, küte on kallis. "Meie valitsuse all korvaksime küttekulud, mitte ei maksaks Vao pagulaste eest!"
    Rahvas jaurab, pagulsed saavad molli ja kohe hakkab veidi soojem, et küll meil on EKREga hea elada!

Põllumeestel on iga suvi nina kärnas, saba sirge. Lubame kohe, et meiega saaksite kohe rämedalt pappi, kuna meie ei kavatse maksta 200 000 mingiks LGBT ühingu asjaks. Jälle kõik rahul, mõelda pole vaja, küll kunagi hakkab maruhästi minema.

Ja nii edasi ja nii edasi. Kurb on asja juures taaskord see, et on tõesti tekkinud ka vasakradikaalid, kes jauravad samamoodi, aga väärtuspõhiselt. Aga seda ma vist olen kuskil kirjutanud ja rohkem ei viitsi.

EL-i vastu olla on meie riigis ääretu lollus, aga nagu ka öeldakse, siis lollus ongi piiritu. Võib olla mingite ideede vastu ja sellest ka märku anda, aga tõmmata mingi banaani- või pagulasjoga peale üles jaur, et ilma EL-ta oleks meil sitaks hea olla, siis, noh, küsi emalt padruneid.
    Kui sa banaanist ja pagulastest kaugemale ei näe siis soovitan sul ka padruneid varuda. Küsin emalt kohe hulgim ?

E: ET SA IKKA ARU SAAKSID. Ma tegelikult ei arva, et sulle kirjutatakse ette mida sa kirjutama pead.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Sellised avaldused näitavad, kui pehmeks on sinusuguste ajud EKRE foorumites triigitud.
    Haha, ära kuse. Ise oled kõva iroonia ja nalja kunn. See on nüüd samahea kui ma ütlen, et su ajud on ÕL kontoris pehmeks “triigitud”. Aga ma ei lähe seda teed, ning EKRE foorumit pole külastanud. Peale soccerneti foorumi pole vist kuskil käinud. Kasutajat kindlasti pole. Üldiselt on need suhteliselt mõttetud kohad. Aga selle EKRE jutu peale on mul sulle üks hea tsitaat varuks.

“Samas on meil tekkinud olukord, kui teatud teemade või isikute puudutamise eest võib inimest igat moodi sildistada ja isegi arvata ta liikumiste või erakondade ridadesse, kellega tal pole mõtteski olnud isegi lävida mitte.”

Ivan Makarov.
    Postimees.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Gaasijuhtme puhul Venemaa müüb siiski. Venemaaga äri teha oleks minuarust igati mõistlik. Sellesuhtes kui hetkel on suhteliselt null see tegevus. Oleks see ju ka Eesti majandusele hea tõuge, ning kui peaks midagi nihu minema ja kraanid kinni on uuesti siis oleme tagasi pm. samas seisu mis praegu. Kus me saame ka ilma hakkama. Aga igasugu sanktsioonid matavad need plaanid juba eos maha.
    Need sanktsioonid on otsene vastus ukraina ründamisele mitte mingi banaanidirektiiv. Kui sinu jaoks on okei, et venemaa naaberriikides sõdimas käib "putin strong" agendaga, siis pole tõesti millestki rääkida.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    E: Mitte midagi iskliku. Aga Mõnu ma ei ootagi, et sa ELi väga kritiseeriks. Muidu oleksid ilmselt varsti Sputniku ajakirjanik kui tahaksid edasi töötada. ��

Ehk siis asi pole tegelikult ju vaidluses, vaid selles, et on õpitud mingid kindlad punktid, mille vastu on võimatu vaielda:
    - banaan.
    - Brüssel on nagu NSVL
    - pagulased
    - Poola on ju suveräänne ja demokraatlik riik (ehk kui meil saab üks erakond ainuvõimu, siis on ka tal õigus kasvõi kohtuvõim endale allutada, kuna rahvas tahab).

Kui ühele vastu vaielda ja lihtsalt loosung läbi saab, siis minnakse järgmise juurde ja siis jälle järgmise juurde. Ja kui muud ei jää, siis tuleb "vasakliberaal" või "ah, ajakirjanikud ei tohigi muud rääkida". Need on tegelikult kõik sisutühjad ja ümberlükatavad loosungid, kuid ega see ekrelasi suurt ka ei huvita. Aja lihtsalt kergelt arusaadavat ja polariseerivat joga ja rahvas jaurab.

Näiteks - tuleb külm talv, küte on kallis. "Meie valitsuse all korvaksime küttekulud, mitte ei maksaks Vao pagulaste eest!"
    Rahvas jaurab, pagulsed saavad molli ja kohe hakkab veidi soojem, et küll meil on EKREga hea elada!

Põllumeestel on iga suvi nina kärnas, saba sirge. Lubame kohe, et meiega saaksite kohe rämedalt pappi, kuna meie ei kavatse maksta 200 000 mingiks LGBT ühingu asjaks. Jälle kõik rahul, mõelda pole vaja, küll kunagi hakkab maruhästi minema.

Ja nii edasi ja nii edasi. Kurb on asja juures taaskord see, et on tõesti tekkinud ka vasakradikaalid, kes jauravad samamoodi, aga väärtuspõhiselt. Aga seda ma vist olen kuskil kirjutanud ja rohkem ei viitsi.

EL-i vastu olla on meie riigis ääretu lollus, aga nagu ka öeldakse, siis lollus ongi piiritu. Võib olla mingite ideede vastu ja sellest ka märku anda, aga tõmmata mingi banaani- või pagulasjoga peale üles jaur, et ilma EL-ta oleks meil sitaks hea olla, siis, noh, küsi emalt padruneid.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Tiit Vähi siin foorumis?

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Samas Saksamaa teeb Venemaaga mõnasaid gaasijuhtme lepinguid. Ja khmkhm kas mitte Macron ei öelnud, et on vaja muuta lähenemist ja Euroopal tuleb Venemaaga hakata läbi saama. Aga kui sõbrustad siis langed ju mõjusfääri. Või oled sõber siis kui Saksamaa ja Prantsusmaa on. Ning kui nad enam ükshetk ei ole, siis jälle vastupidi ?
    Eks seda ongi lahatud, et Venemaaga oleks väga tulus äri hakata ajama, sest see on ju põhjatu auk kuhu kõike müüa, aga reaalseks peetakse stsenaariumit kui Venemaal niiöelda ,,kusi,, pähe lööb ja järsult kõik asjad päevapealt canceldab ja ongi Euroopa käpuli kaasaarvatud meie.

Leave a comment:

Working...
X