Algselt postitas futbolidipaul
Vaata postitust
Ausaltöeldes on 10 vs 1 keeruline kirjalikult vaielda ja lõpliku tõde me välja ei vaidle. Lihtsalt mulle teeb muret, et aina enam EL võtab riikidelt rohkem otsustus õigust. Naljakas muidugi, et oodati kuni mu jutust käiks läbi sõna pagulased ja hakati seda kaarti suruma ja EKREsse paigutama. Kuigi mu jutu point oli hoopis mujal. See EKRE kaart on üldse naljakas. Ei ole mullegi vastuvõetavad kõik nende populistlikud ja lärmavad ideed. Siiski on ka neil huvitavaid punkte. Nagu ma mitmelkorral ka välja tõin, oli mu point mujal, aga las ta jääb. Las ma olen nende rumalate inimestega ühes paadis. Veel on tore, et poliitikas vähem saavutanud ja väiksema haridusega inimesed tituleerivad inimesi rumalateks ja lollideks ja väidavad, et nad midagi ei jaga.
Veelkord lõpetuseks. Ma ei arva, et me peaks mingi Estxitit tegema. Aga vabadel riikidel võiks olla rohkem otsustus õigust. Ja jutt ei käi banaani kõverusest või 10st pagulasest. Kuigi ka see peaks jääma iga riigi otsustada keda ja miks ja kui palju riiki lastakse. Aga see on teisejärguline probleem. Olge mõnusad ja elagu Eesti !
Leave a comment: