Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Gallacher, ma reaalselt isegi austaks su positsiooni, kui sa ütleksid, et "ega seal ei olegi kedagi muud valida". Mees teab, mis mees tahab ja nii on. Ma ei ole kaugeltki tegelt inimene, kes vihkaks EKREt. Kui 20% ühiskonnast ikka midagi arvab, siis neil võiks ja peaks väljund olema küll. Küll aga... IRL? III ERR ELL??
-
ma mõtlesin rohkem seda konteksti, et IRL otseselt pettis oma valijaid kui läks sotside ja keskkerakonnaga koalitsiooni. ja noh, nüüd kuulda EKRE valijalt, et teine ja ainuke võimalik kandidaat on IRL... suht max dumbfounded olen ikka.Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustKellelt IRL mandaadi sai? end. ResPi valijailt? Just ekrele valijaid kaotanud uuenenud erakond üritab küll nimemuutusega Isamaaks tagasi konserv. juurte juurde minna, aga kevadises raadiosaates väitis Lobjakas, et erakonna juht Seeder on tegelikust võimust kaugel ja see kuulub jätkuvalt formaalselt tagasi astunud justiitsminister Reinsalule
Muidugi on ka Vabaerakond, mille etteotsa tagasivalitud Herkel on selgelt end. isamaa 'kampsun', aga seal on vist veel suuremad probleemida.
Eriti rohkem variante paremkonservatiivsel tiival polegi, nii et ilkumiseks puudub justkui põhjus
Leave a comment:
-
Aga mis siis alternatiiv oleks? REF on liiga minu hinnangul liberaalne ja pole siiani üle saanud nö riigipartei upsakusest. Kesikud on venelaste partei. Sotsidest ei saa ilma ropendamata üldse rääkida. Kes siis? Eesti 200, kellest sisuliselt pole mitte midagi ju teada?Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustet sa näed ainsate valikutena erakondi, millest üks on EKRE ning teine on... erakond, mis konkreetselt tegutseb oma valijate antud mandaadi vastu? n o r m z
kodanikuna paluda, et sa selle koni paneks juba sinna urni praegu, on vist palju küsitud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustet sa näed ainsate valikutena erakondi, millest üks on EKRE ning teine on... erakond, mis konkreetselt tegutseb oma valijate antud mandaadi vastu?
Kellelt IRL mandaadi sai? end. ResPi valijailt? Just ekrele valijaid kaotanud uuenenud erakond üritab küll nimemuutusega Isamaaks tagasi konserv. juurte juurde minna, aga kevadises raadiosaates väitis Lobjakas, et erakonna juht Seeder on tegelikust võimust kaugel ja see kuulub jätkuvalt formaalselt tagasi astunud justiitsminister Reinsalule
Muidugi on ka Vabaerakond, mille etteotsa tagasivalitud Herkel on selgelt end. isamaa 'kampsun', aga seal on vist veel suuremad probleemida.
Eriti rohkem variante paremkonservatiivsel tiival polegi, nii et ilkumiseks puudub justkui põhjus
eks see oli selline ref-i vastane kambakas, muidu 51% kokku ei saa, kui koalitsioonis pole üks kahest suurestAlgselt postitas plastic'99 Vaata postitustläks sotside ja keskkerakonnaga koalitsiooni
näis, kuidas peale valimisi jõujooned jaotuvad, aga keegi peab hakkama ka siis oma sõnu sööma
(või panevad hoopis kesk ja reform jälle seljad kokku nagu varemgi on juhtunud)
Leave a comment:
-
et sa näed ainsate valikutena erakondi, millest üks on EKRE ning teine on... erakond, mis konkreetselt tegutseb oma valijate antud mandaadi vastu? n o r m zAlgselt postitas Gallacher Vaata postitustSel juhul ilmselt IRL või uue nimega Isamaa.
kodanikuna paluda, et sa selle koni paneks juba sinna urni praegu, on vist palju küsitud?
Leave a comment:
-
Sel juhul ilmselt IRL või uue nimega Isamaa. Rohkem variante küll ei ole, edasi oleks juba salaja põleva suitsukoni poetamine valimisurni.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustGallacher, saan oma õigesti aru, et sa oled siis EKRE valija? Mul tekkis peas üks küsimus, kui ei oleks EKRET olemas ja värki, siis kes oleks su järgmine valik? Et noh, kes pooldaks su vaateid ja mõtteid elus ja olust?
Leave a comment:
-
Gallacher, saan oma õigesti aru, et sa oled siis EKRE valija? Mul tekkis peas üks küsimus, kui ei oleks EKRET olemas ja värki, siis kes oleks su järgmine valik? Et noh, kes pooldaks su vaateid ja mõtteid elus ja olust?Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMuidu võime ennast leida 2015. aasta 31. detsembri Kölni kesklinnast. Immigrantide mass käperdab ja röövib avalikult rohkem kui tuhandet noort naist ja politsei ei suuda midagi ette võta. Ning järgmistel päevadel valetavad poliitikud, et midagi erilist ei juhtunud, ja suur osa ajakirjandusest ei julge iitsatadagi.
Heh, esialgu arvasin, et Tarmo Vahter tsiteeris mind ennast. Täpselt sama juttu pea samas sõnastuses olen isegi rääkinud.
Leave a comment:
-
Muidu võime ennast leida 2015. aasta 31. detsembri Kölni kesklinnast. Immigrantide mass käperdab ja röövib avalikult rohkem kui tuhandet noort naist ja politsei ei suuda midagi ette võta. Ning järgmistel päevadel valetavad poliitikud, et midagi erilist ei juhtunud, ja suur osa ajakirjandusest ei julge iitsatadagi.Pikemalt saab sellest trendist, mis Eestis toimub, lugeda siit: https://www.ohtuleht.ee/883784/kes-k...-teada-ei-tohi
Heh, esialgu arvasin, et Tarmo Vahter tsiteeris mind ennast. Täpselt sama juttu pea samas sõnastuses olen isegi rääkinud.
Leave a comment:
-
mitte, et ma nüüd otseselt samasse teemasse ja pigem niisama OT, aga mul ka muidu tööandja sisekorraeeskirjas kirjas, et ma ei või meediaga rääkida ning pean selleks luba küsima. afaik on see väga paljudes kohtades.Algselt postitas zelee Vaata postitustEespool mainit, et Ungariga jauratakse ilmaasjata.
Leave a comment:
-
-
Kuna valimised on tulemas ja see teema on õhus, siis.
Põhiseaduskomisjonis on menetluses kaks seadust:
a) isikuandmete kaitse seadus - siit visati välja "ülekaalukas huvi" ja mille puhul Hanno Pevkur räägib nüüd "olulisest huvist"
b) isikuandmete kaitse seaduse rakendamise seadus - eelnõu näeb ette avalike kohtuandmebaaside sulgemist jms
Kui need lähevad käiku, siis:
1) avaldatud kohtulahenditest visatakse süüdimõistetud kurjategijate nimed välja - enam ei tea avalikkus, keda süüdi mõisteti
2) kohtukalendrist visatakse kohtuotsuse kuulutamise puhul kohtualuste nimed välja - enam ei tea avalikkus, kelle otsust kuulutatakse
3) riigikohtu leheküljelt visatakse välja nimed, kelle kassatsioonid võeti/ei võetud menetlusse - kusjuures mittevõtmine tähendab otsuse jõustumist - enam ei saa avalikkus teada, kelle kohtuotsused on jõustunud.
Mõelge korraks olukorrale, kui keegi ei saa teada, kelle üle kohut mõistetakse ja mis karistuseks mõisteti. Pane sellele inimesele enda nimi. Mis oht võiks olla?
Muudatusettepanekute tähtaeg on 11. oktoober.
Kui on mingi hetk aeg oma saadikule helistada/kirjutada, siis nüüd võib see hetk olla. Põhiseaduskomisjoni liikmed on: https://www.riigikogu.ee/riigikogu/k...eaduskomisjon/
Pikemalt saab sellest trendist, mis Eestis toimub, lugeda siit: https://www.ohtuleht.ee/883784/kes-k...-teada-ei-tohi
Leave a comment:
-
Ma pean lugema vahel jah seoses sellega, et Põhjarannik on minu ettevõtte klient.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustSa pead mitu korda päevas lugema?
Noh, alustame sellega, et kui sa lubad ise mitte nii käituda nagu nemad ja paari nädalaga oled kõik asjad ära teinud nagu nemad, siis pole vaja kaugemale vaadata. Kas see uus abivallavanem on ka Ossipenko tuttav?
Jah, Ossipenko on ka müstiline mees, kes tundub kogu aeg puhtalt pääsevat.
Kui sa mõtled Jelena Bezvoditskaja, siis tema on ideaalne näide ilusast mutrit ja käepikendusest...
Siin Jõhvis ja Järvel kuni reaalset verevahetust ei toimu, siis see korruptsioon siin ka ei lõpe.
Leave a comment:
-
Pankade ette kirjutuse osas tuli mul meelde, kui ma käisin Londonis Occupy Wall Street tuuril. Ehk siis jalutasid mööda the City't ja tutvustati panganduse ajalugu ja kuidas see kriis juhtus ja miks nii läks ja millised oli asjaolud.
Viidi meid siis City Lord Mayori ukse taha ja räägiti, et seal on iga aastased lõunad panganduse eliidi ja riigi eldiidi vahel. Seal räägiti sellest kuidas iga aasta poliitikud enne kriisi mainisdi, et pankadel on liiga karmid reeglid ja neid tuleks lõdvendada (minu märkus: Sest majanduslik eliit ikka arvab ju, et majandus on ise reguleeruv ja reegild on pahad). Et talk is cheap https://www.telegraph.co.uk/news/pol...-the-City.html
Kes lugeda ei viitsi, siis paar näidet
David Cameron, speech entitled "The new global economy" in June 22, 2006
The lessons from the City are clear. Low tax. Low regulation. Meritocracy. Openness. Innovation. These are the keys to success.
The government is wedded to the impulse to over-regulate…While I see a much greater role for exhortation and leadership.
Või
Gordon Brown, Mansion House speech, June 2006
And I mean not just stability by securing low inflation but stability in our industrial relations, stability through a stable and competitive tax regime, and stability through a predictable and light touch regulatory environment - a stability founded on our strength to make the right long term decisions
Ja ärva ära mida öeldi pärast kriisi? Gary Cohn (Once the No. 2 executive at Goldman Sachs Group Inc) ütles, et “Who broke the law? I just want to know who you think broke the law,” “Was the waitress in Las Vegas who had six houses leveraged at 100 percent with no income, was she reckless and stupid? Or was the banker reckless and stupid?” ja In the aftermath of the crisis, Cohn said regulators and legislators went too far in creating restrictions that forced banks to grow in size because only the large could afford to pay for the added layers of oversight.
Ehk siis pankurid arvavad alati, et nendele tehakse liiga, isegi kui reegleid vähendatakse. Ja lõpuks on ikka teised süüdi, et nemad ei saa piisavalt kiiresti rikastuda.
Leave a comment:
-
hetkel meenuvad üleliigsed laovarud (nn. suhrutrahv), halogeenlambipirnid, tolmuimejate võimsus...Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMmm, seda nagu küsitigi, et millised need ettekirjutused siis olid kah?
samas viimased 2 me nagunii ei saa mõjutada, sest me neid ise ka ei tooda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: