Kuulge ,aitab juba sellest pede värgist! Räägime parem jalkajuttu ka!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)
Collapse
X
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustLinki! Seda oleks huvitav lugeda (ilma irooniata).
Siin on käsitletud ka muid aspekte kogu sellest "geindusest".Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustKuulge ,aitab juba sellest pede värgist! Räägime parem jalkajuttu ka!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustJa see "kus kõik kümme aastat tagasi olid" lause kellegi seinalt.
10 aastat tagasi oli mul ka pohui. Mikis keegi siis ei nõudnud ning ei pasundanud? Ilmselt on ühiskond tolerantsemaks muutunud ning kindlasti on oma arvamust ka lihtsam kuuldavaks teha kui 10 aastat tagasi. Kes see ikka orkutis möllata viitsis.
Mul on tunne, et päris paljud kooseluseaduse vastased ei tea, et seksuaalne orientatsioon ei ole nii öelda valik. "Teadusliku ja meditsiinilise arusaamise järgi ei ole seksuaalne orientatsioon valik, vaid tuleneb hoopis bioloogiliste ja keskkondlike tegurite keerulisest vastastikusest mõjust,[4][5] eriti teguritest, mis mõjutavad loote varjast sünnieelset keskkonda.[6] Kuigi on veel inimesi, kes arvavad, et homoseksuaalne käitumine on "ebaloomulik" või "düsfunktsionaalne",[7][8] on uuringud siiski näidanud, et homoseksuaalsus on näide normaalsest ja loomulikust inimese seksuaalsuse variatsioonist, mis iseenesest ei põhjusta negatiivseid psühholoogilisi tagajärgi." Wikist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustEelmine lõik oli nii rämps, et ei vaja isegi tähelepanu.
Aga selle kohta: kui naised tatti panevad, kas see on nämm?
Aga küsimus sallivusapostlitele: teie jutu järgi on mehe ja mehe või naise ja naise suhe või samasugune pere nagu iga teinegi. Küsimus: miks siiski on pea kõikides tsivilisatsioonides kujunenud välja nii, et perekond koosneb mehest, naisest ja lapsest? On mingeid erandeid nagu polügaamia jõukamates klassides nt islamimaades aga ka muust maailmast täiesti eraldatud kultuurides on ikka olnud nii nende avastamise korral nii, et mees pluss naine. Mitte mees pluss mees või naine pluss naine. Kas selle taustal pole viimase paarikümne aasta trende mis toimuvad kusagil Rootsis või Hollandis, natuke enneaegne suure normaalSuse kehastusena välja tuua?
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMitte väga palju parem kui kaks meest, vähemalt lapse seisukohast.
Aga küsimus sallivusapostlitele: teie jutu järgi on mehe ja mehe või naise ja naise suhe või samasugune pere nagu iga teinegi. Küsimus: miks siiski on pea kõikides tsivilisatsioonides kujunenud välja nii, et perekond koosneb mehest, naisest ja lapsest? On mingeid erandeid nagu polügaamia jõukamates klassides nt islamimaades aga ka muust maailmast täiesti eraldatud kultuurides on ikka olnud nii nende avastamise korral nii, et mees pluss naine. Mitte mees pluss mees või naine pluss naine. Kas selle taustal pole viimase paarikümne aasta trende mis toimuvad kusagil Rootsis või Hollandis, natuke enneaegne suure normaalSuse kehastusena välja tuua?
Palun tee endale enne tagasitulekut selgeks, mis on homoseksuaalsus, kuidas see tekib ja mis juhtub, kui väike tüdruk kahe üksteist armastava naise hoole all üles kasvab.Last edited by rauulo; 08.10.14, 23:31.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMitte väga palju parem kui kaks meest, vähemalt lapse seisukohast.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustAga natuke parem ikka?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMitte väga palju parem kui kaks meest, vähemalt lapse seisukohast.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa pole küll Tofoa, aga ma ütlen, miks see minu perset torgib. Sest ma tahan elada avatud ühiskonnas, kus inimesed ei pea kartma tänaval liikuda, kui ta ei kattu "enamusega". ja see lause lõpp
Sest me ei hääleta ka olulisemate otsuste üle, nagu näiteks Riigieelarve, mis puudutab iga siin elavat inimest. + inimesed, eks elavad välisriikides, aga on eesti kodanikud (saadikud, diplomaadid, sõjaväelased välisriikides etc).
Või peaks iga aasta tegema rahvahääletuse, et kas eelarve on OK? ja siis üle kahe aasta korraldama erakorralisi valimisi, sest
Ma küsiks siis vastu, miks see seadus segab neid inimesi, keda ta segab? MIlles see teie elu muudab? Kuidas ta teie huve kahjustab?
Mis kõige kurvem on see, et ühiskond on jälle toredalt "lõhki löödud". Nii mõnedki toredad sõbrad enam omavahel ei räägi. Loodetavasti ei saa sellest järgnevate aastate läbiv valimisteteema. Siiani on meid hirmutatud venemaaga, äkki nüüd homodega. Ise pole poolt valinud. Ja seda mõlemapoolsete räigete sõnavõttude tõttu.
Keegi siin nõudis pidevalt argumenteeritud väitlust. Kõik ei peagi olema argumenteeritud siin elus. Ka see küsimus on puhtalt emotsionaalne. Või miks te arvate miks need inimesed on näiteks selle seaduse vastu? Eks ikka emotsionaalne põhjus, isiklik moraalitunne jne.
Ja kas me peaksime rohkem rahvahääletusi tegema? Ma ei tea, mulle meeldib Sveitsi kodaniku ühiskond, kus rahvas minu teada otsustab päris palju rahvahääletustega.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Einoh...mehe-naise suhe on muidugi põhiline. Vastupidist polegi keegi väitnud.
Lihtsalt on ka näiteid sellest, et kahe mehe või kahe naise suhet on vaadatud kui midagi väga normaalset paljude põlisrahvaste juures. Näiteks ameerikas ja ka siberi-aladel. Sellised perekonnatüübid sattusid põlu alla "külalisrahvaste" ja kritluse pealetungiga. Eks need olid ka erandid nagu praegugi, kuid sellest hoolimata suhtuti neisse austusega.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
Ja kas me peaksime rohkem rahvahääletusi tegema? Ma ei tea, mulle meeldib Sveitsi kodaniku ühiskond, kus rahvas minu teada otsustab päris palju rahvahääletustega.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitusthttp://cdn.ca9.uscourts.gov/datastor...7/amicus29.pdf
Siin on käsitletud ka muid aspekte kogu sellest "geindusest".
1. Uuring on läbi viidud Californias. Eesti ja California on 2 täiesti erinevat asja.
2. Nagu nad ise seal tunnistasid, siis enamus uuringuid on läbi viidud lesbide kohta, samasooliste meeste kohta on uuringuid vähe.
Mul ei olegi lesbide suhtes endal absoluutselt kartusi, et nad ei saaks lapse kasvatamisega hakkama, pigem vastupidi. Tean koguni ise ühte lesbipaarist vanemaid. Siin tuleb muidugi märkida, et lapsed on neil varasematest heterosuhetest.
Mul on isiklik veendumus, et lesbidel on mõttemaailm rohkem korras kui samasoolistel meestel. Võimalik, et siin mängivad rolli igasugused Oksmaad, Madised, Kübarad, kes seda minu veendumust on oluliselt kujundanud.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustVäike laps koliks heameelega ka Kaur Hansoni või Toomas Meola juurde, kui too lahlekt naerataks ja kompvekki pakuks. On alles argument.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar