Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas shefield
    Võiks öelda et, ebameeldiv inimene. Rassist ja pole veel homo ka..
    Vähemalt on mul olnud õppimisvõime, et koma õigesse kohta panna.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      Ühiskonda, millest sina unistad, ei ole olemas. Ta on ammu lõhestunud sajaks killuks. Mul on kõige rohkem kahju sellistest inimestest nagu sina, kes üritavad ikka veel korporatiivsest ja ühetaolisest rahvusriigist kinni hoida, mis viimati eksisteeris Pätsi kolmekümnendate unenägudes. Mul ei ole selle Toompeal pühapäeval räusanud seltskonnaga midagi ühist, ei ole kunagi olnud ega hakka kunagi olema. Vahet ei ole, kas on seadus või ei ole seadust. Ühist teed tagurlastega ei ole. Nad surevad välja.
      Just nii, tagurlased versus progressiivne proletariaat, õilsad homoseksualistid versus Toompeal räusanud seltskond, rahvusvaheline kodanlus versus nn ...hmm ...ühetaoline (?) rahvusriik.
      Mul ei ole õnneks ka sinutaolistega midagi ühist.

Kommentaar

minge magama, paraolümpialased
        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Muide, kas keegi homoapostlitest seletaks siiski ära, kuidas on võimalik, et viimase rahvaloenduse
          põhjal on vaid üle 400 inimese, kes elavad samasoolisega koos ning ilmselt neistki pole kaugeltki kõik tollest seadusest huvitatud. Kisa ja lärmi põhjal võiks arvata, et vähemalt paar nulli tuleks juurde panna. Kuidas siis nii?

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
            Muide, kas keegi homoapostlitest seletaks siiski ära, kuidas on võimalik, et viimase rahvaloenduse
            põhjal on vaid üle 400 inimese, kes elavad samasoolisega koos ning ilmselt neistki pole kaugeltki kõik tollest seadusest huvitatud. Kisa ja lärmi põhjal võiks arvata, et vähemalt paar nulli tuleks juurde panna. Kuidas siis nii?
            Aga kas sa seletaks ära, et kui neid nii vähe on ja mingi 100 paari end registreeriks, et kuidas nad siis ühiskonna, kultuuri ja pereväärtused pekki keeraksid?

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              Ühist teed tagurlastega ei ole. Nad surevad välja.
              Imelik, et just enamus välja suremisele on kuulutatud. Ei tea, mis tugevast pinnasest see vähemus küll võrsub, et nemad nii elujõulised on.
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                Imelik, et just enamus välja suremisele on kuulutatud. Ei tea, mis tugevast pinnasest see vähemus küll võrsub, et nemad nii elujõulised on.
                Päriselt küsid?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Päriselt küsid?
                  Täiesti tõsiselt.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Täiesti tõsiselt.
                    Noh, et kuskohast need homod üldse ühiskonda sattusid, kui kogu loodus nii hetero on?

Täiesti tõsiselt.

Ehk mida aeg edasi, seda rohkem pigem tuleb inimesi, kelle jaoks on enesemääramisõigus olulisem kui ühiskonna surve. See on nagu mingi uuem järk humanismist. Ehk inimese elu ja enesemääramine on ühiskonna rollist olulisem. Seega peaks olema loogiline, et vanematest ja nende seisukohtadest hoolimata, tuleb üha rohkem peale inimesi, kes eelistab jätta inimestele enesele valikuvõimalusi. Kuidas sa muidu seletad aastakümne jooksul muutunud seisukohti homoabielude suhtes, kui enamus lapsi on ikka tulnud heteroperedest? (ära nüüd hakka seda meediajama ajama)

Kommentaar

Noh, et kuskohast need homod üldse ühiskonda sattusid, kui kogu loodus nii hetero on?

Täiesti tõsiselt.
                      Eeem...ma mõtlesin küll rohkem tagurlased vs progressiivsed lillelapsed. Või sa pead kõiki selle seaduse pooldajaid homodeks? Nüüd mul hakkas küll hirm.

Kommentaar

Eeem...ma mõtlesin küll rohkem tagurlased vs progressiivsed lillelapsed. Või sa pead kõiki selle seaduse pooldajaid homodeks? Nüüd mul hakkas küll hirm.
                        Minu küsimus tähendas pigem seda, et kui pooldajate "põld" on ebaviljaka pinnasega, siis ikkagi tulevad kusagilt homod. Ja samal ajal on kasvanud ka nende elu toetavate inimeste arv. Ka nende põld ei peaks olema viljaka pinnasega.

Kommentaar

Minu küsimus tähendas pigem seda, et kui pooldajate "põld" on ebaviljaka pinnasega, siis ikkagi tulevad kusagilt homod. Ja samal ajal on kasvanud ka nende elu toetavate inimeste arv. Ka nende põld ei peaks olema viljaka pinnasega.
                          Nad on saatana sigitised!! Jumala sõnast kõrvale kaldunud inimesed!
                          Algselt postitas Iceman
                          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

No me kõik oleme mõtlevad inimesed ja saame aru, et homod olid, on ja jäävad olema. Kas nad kellegile meeldivad või mitte, see on juba igaühe enda maailmavaate/arusaamise küsimus.

Kui mina ja suurem osa Eesti rahvast oleme nö tagurlased, kes on kuulutatud välja surema, siis ma julgeks küll oponeerida sellele väitele, et ei sure me mitte kuhugi ja ega ei sure ka homod ega nende toetajad.

Kommentaar

No me kõik oleme mõtlevad inimesed ja saame aru, et homod olid, on ja jäävad olema. Kas nad kellegile meeldivad või mitte, see on juba igaühe enda maailmavaate/arusaamise küsimus.

Kui mina ja suurem osa Eesti rahvast oleme nö tagurlased, kes on kuulutatud välja surema, siis ma julgeks küll oponeerida sellele väitele, et ei sure me mitte kuhugi ja ega ei sure ka homod ega nende toetajad.
                              Pigem ikkagi see vastasus väheneb. Vähemalt viimase kümne aasta jooksul on paradigma muutunud ehk enam pole mingeid Märt Sultse arvamusliidrite hulgas. Ehk ma arvan, et olukord muutub üha liberaalsemaks. Kas see meeldib või mitte, see on igaühe eraldi nägemus olukorrast. Mulle pigem meeldib, kuna tekitab ühiskonna, kus inimene saab enda valikutes vaba olla. Ja ei pea kartma, et ta on mingil kaasakasvanud-sündinud põhjusel "ebanormaalne".
                              Aga eks see kõik ole maailmatunnetuslik küsimus. Kui Päevaleht+Delfi hakkas seda asja üles võtma, siis ma käisin nendega rääkimas. Et ärge pange seda asja praegu suure kella külge, et siis läheb asi hulluks. Ma nimelt olin seda Ekspressis korra kajastanud, aga siis pigem tahaplaanile lükanud. Soonvald nägi vist klikke ja hakati kütma ja sellega sai Vooglaid endale platvormi, kuna pidi avaldama ka vastaspoolt.
                              Ja sellest ma ei saagi aru. Et vehkida piibli ja jumal teab millega. Rääkida, et ema süda keelatakse ära ja nii edasi.
                              See on ju naeruväärne.
                              Ehk ma saan aru, et paljudele inimestele tundub homoseksuaalsus rõve ja puha. Ma ei saa ka mehena sellest aru, aga ma ei hakka ka teistele seda ette kirjutama, et mida nad voodis teevad. Mina ei saa näiteks aru paksu naisega koos elamisest. See on ju rõve. Aga kui keegi teeb sellise valiku ja nad armastavad justkui teineteist, siis kütku aga. Who cares.
                              Aga nagu öeldud, siis siin polegi õiget vastust, vaid lihtsalt maailmatunnetuslik küsimus. Et kas pidada enda arusaama piisavalt kindlaks, et seda teistele reegliks teha. Või pidada kõike piisavalt muutuvaks ja ambivalentseks, et tegelikult peaksime me enda nina võimalikult enda asjades hoidma ja laskma inimestel elada.
                              Mina olen pigem selle teise variandi esindaja. Ja nii see lihtsalt jääb.
                              Kogu see vaidlus on taandunud omamoodi Keskerakonna toetamiseks ja mittetoetamiseks. Või lihtsamalt öeldes usuküsimuseks. Ehk kui sa midagi juba toetad, siis sa toetadki seda lõpuni.
                              Samas (see on nüüd minu seisukoht) jäävad ühel juhul mingid inimesed ühiskonna silmis kehvemasse olukorda. Neil pole teiste inimestega sarnaseid õiguseid. Ja see on minu arvates väär.

Ja nüüd ma läheb magama. Naine on sigavihane. Ma ei mäleta millepärast, kuna ma tulin Trentemöllerilt üsna rõõmsas meeleolus, aga siis korraga saabusin arvuti taha ja värk. Äkki keelaks naistel mölisemise ka ära? Jubekerge elu oleks...

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                                Nad on saatana sigitised!! Jumala sõnast kõrvale kaldunud inimesed!
                                Eestis kui Euroopa ühes kõige ateistlikumas riigis, pole mõtet seda religioonijura küll ajada ja igat kooseluseadusevastast kohe mingiks usuhulluks pidada.

Kommentaar

Working...
                                X