Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ma ei kirjutanud argumenti, ma lihtsalt rääkisin.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      ma ei kirjutanud argumenti, ma lihtsalt rääkisin.
      Tõesta!

Kommentaar

Väärt lugu: http://arvamus.postimees.ee/2946589/...evima-hakkavad
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Nojah. Hea töö, Tofoa. Vist. Sinu tausta järgi oodanuks siiski veidi vähem emotsionaalset ballasti ja veidi rohkem faktipõhist konstruktsiooni. Mind mu mugavalt ükskõiksest keskpunktist ei kalluta sa sellise, ütleme otse, sõnadevahuga ei enda poolele ega lükka teisele poole. Lõppkokkuvõttes on su üllitis samasugune argumentum ad populum nagu sa oponentidele ette heidad.

Kommentaar

Huumorit oleks lisanud, kui kapist oleks välja tulnud Risto Mehine.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Huumorit oleks lisanud, kui kapist oleks välja tulnud Risto Mehine.
              Risto Mehine võttis eile selgelt teise poole.

edit: lugesin ka paar kommentaari sealt läbi ja sain labidaga pähe - olin siinse teema vaoshoituse ja viisakusega juba harjunud. See mis seal vastu vaatas oli ikka päris hirmus.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
                kui ma hakkan seda teemat algusest peale lugema, kas nalja ka saab? väga ei viitsi muidu lapata
                ei saa.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  "Slippery slope" argumendid, mis puudutavad polügaamia, pedofiilia ja zoofiilia legaliseerimist on alusetud nii teoorias kui ka Põhjamaade näitel praktikas.
                  wut..?
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                    wut..?
                    Formuleeri küsimus.
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Antud sententsist võib välja lugeda, et Põhjamaades on legaliseeritud polügaamia, pedofiilia ja zoofiilia ja praktika on näidanud, et see ei olnudki halb mõte. Mis, esiteks, ei vasta obv tõele, ja teiseks, ilmselt pole see, mida sa silmas pidasid. Seega paluks täpsustusi põhjamaade praktika osas.

Kommentaar

Antud sententsist võib välja lugeda, et Põhjamaades on legaliseeritud polügaamia, pedofiilia ja zoofiilia ja praktika on näidanud, et see ei olnudki halb mõte. Mis, esiteks, ei vasta obv tõele, ja teiseks, ilmselt pole see, mida sa silmas pidasid. Seega paluks täpsustusi põhjamaade praktika osas.
                        Mm, ma loen ikka pigem selle välja, mida Tofu mõtles. Aga mina muidugi ei saanud täna tasuta raha ka

Kommentaar

Pidasin tõesti silmas seda, et Põhjamaades ei ole taoliste ilminguteni jõutud, kuigi Felipe ja co siin üritavad väita, et A -> Z (libe tee argument).
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Mm, ma loen ikka pigem selle välja, mida Tofu mõtles. Aga mina muidugi ei saanud täna tasuta raha ka
                            Kuskohast ma järjekorranumbri saan? Ma tahan ka.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                              Kuskohast ma järjekorranumbri saan? Ma tahan ka.
                              Fitti tehtud reklaam oli täna Ekspressis ja ma siis lükkasin ta honorarilehele. Et päris tasuta raha see põld.

Kommentaar

No kui selle väitega taheti öelda, et peale samasooliste abielu legaliseerimist ei ole hakatud Skandinaavias näiteks haaremipidamist nõudma, siis see ei ole ka tõsi.

"Youth activists from Norway's governing Progress Party have voted to push for men and women to be allowed to marry as many partners as they desire", "Sweden is perhaps today’s most polyamorous nation; they’ve got “Poly Day” (August 2) and “poly groups” in Goteborg, Malmo, Stockholm, and Uppsala." jms sõnumit jagavad artiklid hüppavad guugeldades kiirelt välja.

Kommentaar

Working...
                                X