ma ei kirjutanud argumenti, ma lihtsalt rääkisin.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kooselu, võrdsus, homo, tolerants, Eesti, kultuur jms seadusteemad (kooseluseadus)
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustma ei kirjutanud argumenti, ma lihtsalt rääkisin.
Kommentaar
-
Nojah. Hea töö, Tofoa. Vist. Sinu tausta järgi oodanuks siiski veidi vähem emotsionaalset ballasti ja veidi rohkem faktipõhist konstruktsiooni. Mind mu mugavalt ükskõiksest keskpunktist ei kalluta sa sellise, ütleme otse, sõnadevahuga ei enda poolele ega lükka teisele poole. Lõppkokkuvõttes on su üllitis samasugune argumentum ad populum nagu sa oponentidele ette heidad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHuumorit oleks lisanud, kui kapist oleks välja tulnud Risto Mehine.
edit: lugesin ka paar kommentaari sealt läbi ja sain labidaga pähe - olin siinse teema vaoshoituse ja viisakusega juba harjunud. See mis seal vastu vaatas oli ikka päris hirmus.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustkui ma hakkan seda teemat algusest peale lugema, kas nalja ka saab? väga ei viitsi muidu lapata
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust"Slippery slope" argumendid, mis puudutavad polügaamia, pedofiilia ja zoofiilia legaliseerimist on alusetud nii teoorias kui ka Põhjamaade näitel praktikas.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustwut..?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Antud sententsist võib välja lugeda, et Põhjamaades on legaliseeritud polügaamia, pedofiilia ja zoofiilia ja praktika on näidanud, et see ei olnudki halb mõte. Mis, esiteks, ei vasta obv tõele, ja teiseks, ilmselt pole see, mida sa silmas pidasid. Seega paluks täpsustusi põhjamaade praktika osas.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustAntud sententsist võib välja lugeda, et Põhjamaades on legaliseeritud polügaamia, pedofiilia ja zoofiilia ja praktika on näidanud, et see ei olnudki halb mõte. Mis, esiteks, ei vasta obv tõele, ja teiseks, ilmselt pole see, mida sa silmas pidasid. Seega paluks täpsustusi põhjamaade praktika osas.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustAntud sententsist võib välja lugeda, et Põhjamaades on legaliseeritud polügaamia, pedofiilia ja zoofiilia ja praktika on näidanud, et see ei olnudki halb mõte. Mis, esiteks, ei vasta obv tõele, ja teiseks, ilmselt pole see, mida sa silmas pidasid. Seega paluks täpsustusi põhjamaade praktika osas.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMm, ma loen ikka pigem selle välja, mida Tofu mõtles. Aga mina muidugi ei saanud täna tasuta raha ka
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKuskohast ma järjekorranumbri saan? Ma tahan ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMm, ma loen ikka pigem selle välja, mida Tofu mõtles. Aga mina muidugi ei saanud täna tasuta raha ka
"Youth activists from Norway's governing Progress Party have voted to push for men and women to be allowed to marry as many partners as they desire", "Sweden is perhaps today’s most polyamorous nation; they’ve got “Poly Day” (August 2) and “poly groups” in Goteborg, Malmo, Stockholm, and Uppsala." jms sõnumit jagavad artiklid hüppavad guugeldades kiirelt välja.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar