Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
tahtmatult hakkad mõtlema, kas meil ikka on nii hädasti vaja sinna 5 rikkaima riigi hulka pääseda
-
veidi kehvalt koostatud artikkel kui seal lõpus veel selline lõik- Sarnane kuritegu pandi toime mõned kuud tagasi Prantsusmaal Calais' linnas, kus Poola migrant varastas 9-aastase tüdruku ema silme alt ja vägistas ta. See õnnetus lõppes tüdruku surmaga.Jätan selle siia. Ei oska kommenteerida.
"Emast vaid loetud meetrid eemal sulges moslemist pagulane tüdruku suu, kiskus ta ratta seljast maha, lohistas lähedal olevasse põõsasse ning vägistas tüdrukukese jõhkralt. Kuna tüdruku suu oli käega kinni kaetud, ei saanud ta ema appi hõigata ning kõik see toimus nii kiiresti, et ema ei jõudnud märgatagi tütre kadumist."
http://buduaar.ee/Article/article/mi...-meetrid-eemalLeave a comment:
-
Jätan selle siia. Ei oska kommenteerida.
"Emast vaid loetud meetrid eemal sulges moslemist pagulane tüdruku suu, kiskus ta ratta seljast maha, lohistas lähedal olevasse põõsasse ning vägistas tüdrukukese jõhkralt. Kuna tüdruku suu oli käega kinni kaetud, ei saanud ta ema appi hõigata ning kõik see toimus nii kiiresti, et ema ei jõudnud märgatagi tütre kadumist."
Leave a comment:
-
Õel nali.Algselt postitanud kasutaja shefield pooltLeave a comment:
-
Tõsi, see aga ei tähenda et ei võiks ja lausa peaks tähelepanu pöörama Eesti ühiskonnas lokkavale rassismile ja ksenofoobiale (ei, jätkuvalt ei mõtle siin all ratsionaalselt arutlevaid inimesi, kes on igati arusaadavatel põhjustel väga konservatiivse pagulaspoliitika pooldajad). Kui Berk Vaherid ja muud laherid seda ei tee, siis nii mõnigi arvab, et igasugu Reitelmanid ja muud inimeselaadsed tooted ongi õiged mehed ja nii ongi normaalne.Leave a comment:
-
A ei, Koit ei ole andekas.
Tegelikult võib ju öelda, et sellesmõttes mingit filtrit ei läbita: selle massi sees tuleb siia loomulikult ilusaid, andekaid, ülitoredaid ja mis iganes ülivõrdes inimesi, samas on seal sees ka igasugust inimrämpsu, kes siin inimeste kõige hullemad hirmud tõeks teevad. Võta siis kinni, mina ka ei riskiks. See on see samm, mida ei saa tagasi võtta.Leave a comment:
-
aga nüüd kipub see asi kuidagi hapuks minema. oleks siis veel ossid, kes nagunii äsavad kõigele, mis liigub. aga pealtnäha intelligentsed inimesed - või mis - andekad luuletajad, muusikud jne - laigivad ja jagavad mingit haiget sodi, mis kõneleb vere- ja rassipuhtusest ja rahva tahtest. nii, kullakesed. mina ei ole teie rahvas, teie ei ole minu rahvas ja me ei kuulu kokku, kui te nii mõtlete. mul on endiselt hea meel, et mul on segatud veri ja kui seda poleks, oleksin ilmselt igavam inimene. või mis see veri üldse millessegi puutub. oled see, kes oled ja mida sa oma elust teed, kui vähegi südant ja ajusid.
No vot!!!! See ongi see inimrämpsu järeltulija. Ja tulemus? Poogen Eesti. Kultuur. Ahhh ma ei jätkakski. Igatahes tema sõnum on, et kaduge te eestlased siit minema. Vihakõne!!!
Berk Vaher? Mis see on mingi olevuse pärisnimi ka? Ega ei imestaks küll, kui seda möla lugeda, mis ta oma loodud legendis välja oksendas...Leave a comment:
-
Kes need postituses mainitud andekad lauljad ja luuletajad on? Ega ometi Koit Toome. Temas on alati midagi minu jaoks vastumeelset olnud.Leave a comment:
-
Selles Vaheri pseudofilosoofilises targutuses oli täpselt üks lause, millega see jutt kokku võtta - "nii et lahendusi pole, aga see kõik sai nüüd välja öeldud".Leave a comment:
-
miskit on siin vähe.... laev on Boliivia oma, La Pazi sadamas registreeritud. Boliivia pealinn La Paz on muidugi "tuntud" sadamalinn, kus vist pole isegi jõge. Küll on aga Mehhikos selline sadamalinn nimega La Paz.. võta nüüd kinni millega teguLeave a comment:
-
Viitsid äkki veel tõlketööd teha?
In einer Entfernung von 20 Seemeilen südöstlich der kretischen Stadt Ierapetra wurde am Dienstag das Containerschiff „Haddad 1“ von den griechischen Behörden aufgebracht. Das Schiff fuhr unter einer bolivianischen Flagge. Das griechische Hafenamt soll von amerikanischen Behörden entsprechende Inform...Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: