Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• zaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
    Paroodia, ei?
    Siiralt.
    Arvan, et majandusliku heaolu nimel tuleks vahel jäigad seisukohad kõrvale jätta.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Mina ei näe küll mingit probleemi ka majanduspõgenike siia lubamises. Tööd meil on, olgu aga mihklid ja lasku käia.
    Töökad inimesed on tänulikud ja kindlasti sulanduvad okeilt ka ühiskonda.
    Paroodia, ei?

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nahkpea poolt
    Szijjarto märkis, et enamik inimestest, kes tulevad Euroopasse mass-sisserände raames, ei ole põgenikud, vaid majanduspõgenikud, kes tahavad leida paremat elu majanduslikus mõttes.

Selle oleks võinud küll märkimata jätta, see on ju niigi selge. Siin muidugi mõnele pole ja laulavad ikka kooris sellest, kuidas inimesed kannatavad ja aitama peab.
    Kusjuures.
    Mina ei näe küll mingit probleemi ka majanduspõgenike siia lubamises. Tööd meil on, olgu aga mihklid ja lasku käia.
    Töökad inimesed on tänulikud ja kindlasti sulanduvad okeilt ka ühiskonda. Seda muidugi juhul kui valgetes linades "rahvuslased" oma käitumisega neid enne minema ei peleta või radikaliseeruma sunni.

AGA kogu see teemaaretus on siin kaks-kolm sammu liiga vara veel. Sest noh, meie ühiskond ei ole ju veel valmis, või nii.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Szijjarto märkis, et enamik inimestest, kes tulevad Euroopasse mass-sisserände raames, ei ole põgenikud, vaid majanduspõgenikud, kes tahavad leida paremat elu majanduslikus mõttes.

Selle oleks võinud küll märkimata jätta, see on ju niigi selge. Siin muidugi mõnele pole ja laulavad ikka kooris sellest, kuidas inimesed kannatavad ja aitama peab. Imelik, et need kannatajad vabasse maailma pääsedes nii elevil on, et igasuguseid sõjaõudusi unustades naisi ööklubi tualetti jälitavad ja seksisooviga tülitavad (kui nüüd seda Baierimaa ööklubi keissi meenutada).

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja LeeRomeno poolt
    No mine loe siis selle aasta alguses tehtud prognoosi 15 aasta lõikes, äkki parem?
    Loomulikult, aga lihtsalt tundus veidi naljakas näha argumenti, et mingi prognoosi põhjal on aastaks 2100 nii ja naa. Nii kaugele tulevikku ei ole võimalik sellist asja täpselt ennustada. Väga hea õnne korral ehk, aga tõenäosus on siiski väga väga väike

Leave a comment:

• Gallacher
    replied

"Praegusel hetkel ei ole Ungari territooriumil sisserändajaid. 391 000 sisserändajat tulid käesoleval aastal Ungarisse, aga nad kõik ka lahkusid, läksid Austriasse ja Saksamaale. Paar kuud tagasi me panime kinni oma lõunapoolse piiri Serbia ja Horvaatiaga. Nüüd on võimalik tulla üle meie piiri ainult läbi piiriületuspunktide," ütles Szijjarto.
    Sõjapõgenikud...

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Igasugused prognoosid saavad käesoleval hetkel olla vaid sünni- ja kasvutrende arvestavad, nad ei suuda kuidagi ette näha näiteks olukorda Põhja-Aafrikas või Lähis-Idas, kus võib hetkega kasvada plahvatuslikult pagulaste surve Euroopale.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Pole eriti raske diagnoosi panna kui patsient sellist asja tunnistab:
    Püüan näha diskrimineerimist, aga ei näe.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Nahkpea puhul ei ole tõesti tegu rassilise vaid pigem usulise diskrimineerimisega, vabandan. Rassismi lõik käib pigem inimeste kohta, kes sõidavad ringi kleepekaga "See ei ole Aafrika", adumata, et ei Iraak ega Süüria ei asu Aafrikas, aga no see on teine teema.
    See "kultuuri üle võtmine ja usu mõju levitamine" on täiesti otseselt mingist paremäärmuslikust propagandast pärit, sellel puudub igasugune reaalne taust. Isegi kõige optimistlikumate prognooside kohaselt ei üle moslemite arvukus Euroopas 20-25% aastaks 2100. Näiteks see uuring räägib hoopis tagasihoidlikumast kasvust.
    Euroopas on praegugi linnaosasid ja piirkondi, kuhu põliselanikel pole asja ja kus nad massiliselt põgenevad - näiteks seepärast, et laps saab koolis peksa, kuna pole moslem ja sööb sealiha. Ja sina rõõmustad, et ega neid üle 25% niipea ei saa olema, milles küsimus. Ema, anna padruneid.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    Otsi netist 90ndatel või varasemalt tehtud prognoose ükskõik mille kohta ja vaata kui palju neist täppi läinud on. Paanika youtube klippe võid ise vaadata.
    No mine loe siis selle aasta alguses tehtud prognoosi 15 aasta lõikes, äkki parem?

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nahkpea poolt
    Ma saan aru, et sa püüad nii hirmsasti diagnoose panna, aga mille alusel sa usulise diskrimineerimise minu jutus üles leidsid?
    Pole eriti raske diagnoosi panna kui patsient sellist asja tunnistab:
    Aga kui ma Euroopas käin, siis ei taha ma näha kerkivaid mošeesid ja sedasama tänavapilti, mis kuskil Türgis või Saudi Araabias.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Loomulikult mitte, pigem vaata mingit paanikat külvavat youtube'i klippi. Usun, et count on varsti kohal ja annab lingi.
    Otsi netist 90ndatel või varasemalt tehtud prognoose ükskõik mille kohta ja vaata kui palju neist täppi läinud on. Paanika youtube klippe võid ise vaadata.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitanud kasutaja malagar poolt
    see on neli aastat vana artikkel ja andmed võivad olla pisut iganenud. Aga tegemist on evolutsioonilise probleemiga. Meie siin euroopas oleme loiumaks läinud ja vanaks jäänud piltlikult väljendades. Teeme oma kakelunge kuskil netiavarustes. Moslemite hulgas on palju noori ja vihaseid, kes on häälekad ja tulevad tänavatele, ning seeläbi domineerivad paikades kuhu nad koondunud on. Neil polegi arvulist ülekaalu vaja, selleks et arvestatavat mõju saavutada. Mina ei oska öelda milliste protsentide pealt jookseb kriitiline piir aga ma olen arvamusel, et immigratsioonitulva on vaja ohjeldada ja kontrollida, et tagada rahulikum euroopa meile ja meie lastele.
    100% nõus, immigratsioonitulva peabki ohjeldama ja kontrollima. Mis puudutab vananemist, siis Euroopa moslemite kogukond vananeb ka jõudsalt. Kui 90ndatel oli keskmine vanus 20, praegu on 25, siis 10 aasta pärast olevat juba 30 ringi. Vaadates särasilmset sinist äratust ja muid tõusvaid äärmuslasi, siis ma ei muretseks ainult netiavarustes vaidlemise üle ma pigem muretseks siis kui nad liiga häälekaks lähevad.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    85 aastat tulevikku ette ennustavat artiklit ei ole mõtet isegi avada
    Loomulikult mitte, pigem vaata mingit paanikat külvavat youtube'i klippi. Usun, et count on varsti kohal ja annab lingi.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Nahkpea puhul ei ole tõesti tegu rassilise vaid pigem usulise diskrimineerimisega, vabandan.
    Ma saan aru, et sa püüad nii hirmsasti diagnoose panna, aga mille alusel sa usulise diskrimineerimise minu jutus üles leidsid?

Leave a comment:

Töötlen...