Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • bubbles
    Eesti koondislane
    • Jun 2010
    • 2409

"siin on igav.."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
      Bradolf Pitler
      • Jan 2004
      • 30425

Algselt postitanud kasutaja bubbles poolt
      "siin on igav.."
      Kurat, need (mõtlen neid konkreetseid) liivlased on ikka überlollid

Kommentaar

• Nahkpea
        Reservmängija
        • Mar 2008
        • 4198

"Vihkan seda riiki, sest siin pole baare ega restorane"...no comments.
        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

• Gallacher
          Eesti koondislane
          • Dec 2008
          • 3277

Algselt postitanud kasutaja Nahkpea poolt
          Kohe zaz selgitab sulle, et see uudis on vale, kallutatud ja ignoreerib teisi uudiseid, kus pagulane ütleb, et kõrtsudest puudust väga polegi.

Kommentaar

• chac
            Eesti koondislane
            • Nov 2009
            • 2562

Algselt postitanud kasutaja Nahkpea poolt
            no nagu siin sõnuti - tähtis on ka sellistesse pagulastesse suhtuda empaatiaga!
            Tuleb ilmselt ehitada pagulasbaare ja -restorane ja võidelda kliima soojenemise eest...
            Seisan üksi mere ääres
            jalas kollased sandaalid
            valged, merevahust sääred
            hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

• zaz
              eduheidik
              • Sep 2003
              • 4587

Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
              Kohe zaz selgitab sulle, et see uudis on vale, kallutatud ja ignoreerib teisi uudiseid, kus pagulane ütleb, et kõrtsudest puudust väga polegi.
              Ma ei tea mis uudisest jutt käib. Aga allikakriitilisust võiks mõtlemisvõimet omavalt inimeselt vist eeldada ju küll.
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• raudidas
                Big dick crusher
                • Sep 2014
                • 693

Algselt postitanud kasutaja zaz poolt
                Ma ei tea mis uudisest jutt käib. Aga allikakriitilisust võiks mõtlemisvõimet omavalt inimeselt vist eeldada ju küll.
                Sinu jaoks peaks ju delfi pühagraal olema.

Kommentaar

• zaz
                  eduheidik
                  • Sep 2003
                  • 4587

Ei saa aru.
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• count
                    Forza Italia since 94!
                    • Oct 2003
                    • 5958

pagulased vallutavad Pärnut. Ülbusel ei ole piire ja nii ongi telk püsti pandud otse bermuuda keskmesse.
                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

Kommentaar

• atleticomadrid
                      Virtuaalne hullumeelsus
                      • Feb 2009
                      • 6195

On, on pagulased.
                      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...1e&oe=569434D7 Neegriihaleja on ka totaaljobiks kätte läinud

Kommentaar

• metssiga
                          Asjahuviline
                          • Jun 2006
                          • 3804

väga teemaväline värk, aga selle laulu koht on ilmselgelt eesti popi ajaloos.... kõrvuti savisaare ilusa maa laulu, mõne nexuse loo jms. see on ikka kohutav.

Kommentaar

• atleticomadrid
                            Virtuaalne hullumeelsus
                            • Feb 2009
                            • 6195

Ma jätkan offtopicuga aga sooviks teada mis need kurjad kriitikakuradid siis selle loo kohta ütlesid? Keegi ehk jagab. Vaated on ju ilusad ja hästi tehtud videos, siin pole midagi ette heita. Laul ise on muidugi oma konseptsioonilt nii ära tüüdanud s*tt juba, et seda jõudsin ma paar nädalat varem ka hirmsa muusika teemas tampida. Kui videos midagi kritiseerida, siis kuulsust kogunud muusikarahva lambikohtades näitamine teenib mis eesmärki? Ja Traffic ju hiljaaegu alles tegi sama, ainult, et hulka lahedamal kujul.
                            PS! Kui mina oleks Tallinn, siis ma oleks loll, kui ma seda lugu kusagil PR projektis a la "Welcome to Tallinn" ära ei kasutaks. Mingit euroopa kultuuri/spordi/teatri/oreli pealinna autiitlit ei ole lähimal ajal saabumas?
                            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• Nurmekas
                              Schmeeskonnaliige
                              • Oct 2003
                              • 1445

Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
                              Ma jätkan offtopicuga aga sooviks teada mis need kurjad kriitikakuradid siis selle loo kohta ütlesid? Keegi ehk jagab. Vaated on ju ilusad ja hästi tehtud videos, siin pole midagi ette heita. Laul ise on muidugi oma konseptsioonilt nii ära tüüdanud s*tt juba, et seda jõudsin ma paar nädalat varem ka hirmsa muusika teemas tampida. Kui videos midagi kritiseerida, siis kuulsust kogunud muusikarahva lambikohtades näitamine teenib mis eesmärki? Ja Traffic ju hiljaaegu alles tegi sama, ainult, et hulka lahedamal kujul.
                              PS! Kui mina oleks Tallinn, siis ma oleks loll, kui ma seda lugu kusagil PR projektis a la "Welcome to Tallinn" ära ei kasutaks. Mingit euroopa kultuuri/spordi/teatri/oreli pealinna autiitlit ei ole lähimal ajal saabumas?
                              Mis nad ütlesid - mis sa selle jama kohta ikka oskad öelda.
                              Kivirähule tundus nagu oleks see Savika tellitud lugu (sõnad mingi a la meie linn Tallinn, lahe linn, la-la-la).
                              Ja et ilusad laulud Tallinnast on juba paarkümmend aastat tagasi ära tehtud (a la "Tallinn mu tallinn sa tornide linn").
                              Teised vist lisasid, et suvaline punnitatud rütmisrääkimiseriim, millel pole teravust ja refrään ka ei jää kellelegi meelde.
                              Videot nad polnud näinud.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30425

Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
                                http://r2.err.ee/v/muusikanoukogu/sa...ndrus-kivirahk 36.55 peal umbes.

Kommentaar

Töötlen...