Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"Vihkan seda riiki, sest siin pole baare ega restorane"...no comments.
no nagu siin sõnuti - tähtis on ka sellistesse pagulastesse suhtuda empaatiaga!
Tuleb ilmselt ehitada pagulasbaare ja -restorane ja võidelda kliima soojenemise eest...
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
väga teemaväline värk, aga selle laulu koht on ilmselgelt eesti popi ajaloos.... kõrvuti savisaare ilusa maa laulu, mõne nexuse loo jms. see on ikka kohutav.
Ma jätkan offtopicuga aga sooviks teada mis need kurjad kriitikakuradid siis selle loo kohta ütlesid? Keegi ehk jagab. Vaated on ju ilusad ja hästi tehtud videos, siin pole midagi ette heita. Laul ise on muidugi oma konseptsioonilt nii ära tüüdanud s*tt juba, et seda jõudsin ma paar nädalat varem ka hirmsa muusika teemas tampida. Kui videos midagi kritiseerida, siis kuulsust kogunud muusikarahva lambikohtades näitamine teenib mis eesmärki? Ja Traffic ju hiljaaegu alles tegi sama, ainult, et hulka lahedamal kujul.
PS! Kui mina oleks Tallinn, siis ma oleks loll, kui ma seda lugu kusagil PR projektis a la "Welcome to Tallinn" ära ei kasutaks. Mingit euroopa kultuuri/spordi/teatri/oreli pealinna autiitlit ei ole lähimal ajal saabumas?
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Ma jätkan offtopicuga aga sooviks teada mis need kurjad kriitikakuradid siis selle loo kohta ütlesid? Keegi ehk jagab. Vaated on ju ilusad ja hästi tehtud videos, siin pole midagi ette heita. Laul ise on muidugi oma konseptsioonilt nii ära tüüdanud s*tt juba, et seda jõudsin ma paar nädalat varem ka hirmsa muusika teemas tampida. Kui videos midagi kritiseerida, siis kuulsust kogunud muusikarahva lambikohtades näitamine teenib mis eesmärki? Ja Traffic ju hiljaaegu alles tegi sama, ainult, et hulka lahedamal kujul.
PS! Kui mina oleks Tallinn, siis ma oleks loll, kui ma seda lugu kusagil PR projektis a la "Welcome to Tallinn" ära ei kasutaks. Mingit euroopa kultuuri/spordi/teatri/oreli pealinna autiitlit ei ole lähimal ajal saabumas?
Mis nad ütlesid - mis sa selle jama kohta ikka oskad öelda.
Kivirähule tundus nagu oleks see Savika tellitud lugu (sõnad mingi a la meie linn Tallinn, lahe linn, la-la-la).
Ja et ilusad laulud Tallinnast on juba paarkümmend aastat tagasi ära tehtud (a la "Tallinn mu tallinn sa tornide linn").
Teised vist lisasid, et suvaline punnitatud rütmisrääkimiseriim, millel pole teravust ja refrään ka ei jää kellelegi meelde.
Videot nad polnud näinud.
Kommentaar