Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    ja automaks peaks olema puhtalt varamaks, mitte mingi keskkonnamaks. Loodetavasti see KIK-i toetus lõpetatakse ka ära. Isegi Norra sai aru et jõukaid ei pea toetama Tesla soetamisel
    Ehh... see oleks sinu arust hea lahendus kui pool Eestit sõidaks mingite vanade väikeste diiseltoyotadega ringi? Sest kui automaks oleks puhtalt varamaks, siis see oleks ilmselt optimaalne valik kõigile vaestele kellel autoga vaja igapäevaselt sõita.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
      ja automaks peaks olema puhtalt varamaks, mitte mingi keskkonnamaks
      Ütle meile täpselt, mis kuradima vahet sellel kategoriseerimisel on? Mitte mingit vahet, maks on maks.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
        Keir Starmer accused of handing Hamas its greatest prize

paljude meelest ka mitte lihtsalt Hamasi premeerimine,
        vaid ka lihtsalt järeleandmine leiboristide sisepingetele antud küsimuses

Starmer only recognising Palestine to ‘achieve peace in Labour’

Ka meie ekspertide arvates pigem sümboolne samm
        Ekspert: Palestiina tunnustamine pole tulevikus vaid sümboolne samm | Eesti | ERR​​
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
          Ütle meile täpselt, mis kuradima vahet sellel kategoriseerimisel on? Mitte mingit vahet, maks on maks.
          ot sa reaalselt ei saa aru mis vahet on kas automaks on varamaks või keskkonnamaks?
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kuna etv ja jutud seda ei puuduta, siis mainime ära, et Kimmel töötab nüüd Trumpi alluvuses.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ilmselt me teeme teatud asju ikka väga õigesti

Kommentaar

Ja inimesed pidasid uuteuudiste linkijaid napakateks.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma ei tea, kas vihastada või olla veelgi enam pettunud. See linn on alati proovinud olla kõige hullem KOV Eestis. Vahel proovib Narva ka ja siis tundub tiherebimine, aga siis tuleb selline uudis. Meenutab mulle seda, et kui Solovjov võimult ära võeti, siis pandi linnapeaks pearaamatupidaja, kes loobus Solovjovi vastu nõudega kohtusse minekust, sest miks peaks. Huvitav küll miks. Olles veidi kuulnud ka sisejutte, küll pealiskaudselt, siis ma ei tea, kuidas need inimesed seal endale peeglis otsa vaatavad.
                  Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Kui vale piisavalt korrutada, siis muutub see tõeks.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                      Ja inimesed pidasid uuteuudiste linkijaid napakateks.
                      Mis sul valesti läks, kui Financial Times ja Uued uudised ühte võrdlusesse jõudsid?

Kommentaar

Mis sul valesti läks, kui Financial Times ja Uued uudised ühte võrdlusesse jõudsid?
                        Heal juhul võetakse mingi pooltõene infokild ning sellest voolitakse dramaatilise järeldusega uudis. Mida siis hakkavad tavalised kahtlusalused levitama - kõlakoda - järelikult tõde. Ja kui see lasta veel läbi redditi (ei tea küll millepärast), siis... UU.

Kommentaar

No Reddit on siin sama kui oleks pannud ERR-i või Delfi, kes lihtsalt Financial Timesi on tõlkinud - ja see kõlakoja jutt, see käis eile absoluutselt kõigi vähegi ÜRO istumisel osalenud ajakirjaniku jutust läbi, et me toome tihti lauale teemad mis on hetkel USA administratsiooni jaoks "ebameeldivad" - sest nad tahaks rohkem tegeleda oma asjadega kui koguaeg Venemaaga*

Kommentaar

... teemad mis on hetkel USA administratsiooni jaoks "ebameeldivad" - sest nad tahaks rohkem tegeleda oma asjadega kui koguaeg Venemaaga*
                            Ja mis siis selles halba on?

Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

No Reddit on siin sama kui oleks pannud ERR-i või Delfi, kes lihtsalt Financial Timesi on tõlkinud - ja see kõlakoja jutt, see käis eile absoluutselt kõigi vähegi ÜRO istumisel osalenud ajakirjaniku jutust läbi, et me toome tihti lauale teemad mis on hetkel USA administratsiooni jaoks "ebameeldivad" - sest nad tahaks rohkem tegeleda oma asjadega kui koguaeg Venemaaga*
                              Täiesti null info. Kui tahta sealt miskit välja lugeda, siis EU saamatust - tulistatakse endale jalga ja siis vingutakse. Kõlakoda.

Ah, ja Googeli kaasuse kajastamine on ka kõrvulukustav. Läheb samasse auku Meta, Twitteri jne kaasustega.

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                                Ka meie ekspertide arvates pigem sümboolne samm
                                Ekspert-pekspert.....Kas Eerik Niiles Kross näiteks ei ole ekspert?
                                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Working...
                                X