Oravapartei teised kehad on gruz200 ja parempoolsed. Irw oli ka nende tõsisemaltvõetav analoog.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Ühe hooaja projektid või mitte, me peaks, rahvana, veidi õnnelikud olema, et keegi üldse tuleb pilti pakkuma midagi muud kui need olemasolevad stagneerunud mugavusistujad. Veel hullem on olukord, kus keegi (rahva poliitaktiivsem seltskond) isegi ei ürita enam. Meil on rohkem valikuid kui MAGA USAs, nii et hästi. Äärmuslikud jäävad ikka oma äärmuseid armastama, aga mingile massile on vähemalt alternatiive, kahju muidugi et tugevaid liidreid on vähe, sellest algab kõik, kas tuleb seljataha juurde tegijaid või mitte. Eesti200 on nt piisavalt tugevate liidrite puudumise tõttu nõrgaks jäänudki kahjuks.YNWA!Kommentaar
-
Mis see "äärmuslus" on?Ühe hooaja projektid või mitte, me peaks, rahvana, veidi õnnelikud olema, et keegi üldse tuleb pilti pakkuma midagi muud kui need olemasolevad stagneerunud mugavusistujad. Veel hullem on olukord, kus keegi (rahva poliitaktiivsem seltskond) isegi ei ürita enam. Meil on rohkem valikuid kui MAGA USAs, nii et hästi. Äärmuslikud jäävad ikka oma äärmuseid armastama, aga mingile massile on vähemalt alternatiive, kahju muidugi et tugevaid liidreid on vähe, sellest algab kõik, kas tuleb seljataha juurde tegijaid või mitte. Eesti200 on nt piisavalt tugevate liidrite puudumise tõttu nõrgaks jäänudki kahjuks.Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Need ei ole äärmuslased. Need on sügava vaimse puudega isikud kes peaks olema pädevate arstide järelvalve all.Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Pederastid kooli ja pedofiilid õpetajaks, kõik ikka laste vaimse tervise nimel.
nutiseadmed võiks sõimes neile kätte anda ning tore oleks ka kui AI-d hakkab seal kasutama.
Loll rahvas on hea rahvas nagu kommaritel ikka see mentaliteet on, kui koolid saaks veel delfi tehkari ka kasutusele võtta siis oleks terve eesti ajupestud
Järjekordne oksehuumor
Kommentaar
-
Kommentaar
-
❌ — Member of the European Parliament, Dominik Tarczyński:
As conservatives, we requested a minute of silence in the European Parliament to honor Charlie Kirk. The left, calling themselves democrats, naturally refused.
They are the same everywhere… Even in the face of death, they are incapable of showing human compassion. Therefore, I will organize an exhibition in the European Parliament commemorating Charlie Kirk. His legacy will bear fruit…
Dominik Tarczyński MEP (@D_Tarczynski)
Kommentaar
-
„Mulle sobiks palju rohkem, kui Eesti oleks Vene okupatsiooni all. Või isegi minu isikliku okupatsiooni all,“ sõnab enesekindlalt videos keskealine Gennadi. Teda toetab punapäine naine. Video ilmus YouTube’i kanalil „Nepatogi tiesa“ (leedu keeles „Ebamugav tõde“) ja levis kiiresti sotsiaalmeedias. Kes on need inimesed, kes ootavad nn Vene Maailma Eestisse saabumist?
valdav osa sama riigi esindajatest on sama meelt, kes siin pole aastatega ära õppinud sõnagi eesti keelt.Kommentaar
-
Hello! I´m mentaly ill.Kommentaar
-
Kui covidi ajal jäi märkamata, siis CK tapmisega seoses on uus võimalus märgata, kellel muumid on rändama läinud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Teisipäeval andis Kongressi ees pretsedenditu vaatemängu FBI juht ja endine suunamudija Kash Patel, kes pidi ridamisi vastama ebamugavatele küsimustel ja kaotas opositsiooniliste demokraatidega suheldes enesevalitsuse.
Ebapopulaarne arvamus, aga ma võtaks Sea peaga ringi jalutava Grünthali iga kell selle mitte labiilse FBI direktori asemel
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar