Algselt postitas kaala
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustTopelteituse panid, et Sorose hunta jaoks jälgi segada? Aga palun pane kolm oma top kaitse või välispoliitika eksperti keda kindlasti tasuks kuulata? Kui tahaks tasakaalustatud ja hästi läbi analüüsitud infot saada.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Eestis? Pole kedagi. No okei, Alatalu ja sedagi mitte koguaeg.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Sa toetad ka siis seda KGB liikumist jah?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Ekspert ei tähenda kvaliteeti ja spiooni töö on miskit muud. Kui tahate kvaliteeti, siis vaadake, kelle rahakott pole "ekspertlusega" seotud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma ei saa küsimusest aru. Mis KGB liikumine?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
PalestiinaHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Palestiina on Ühendkuningriigi ebaõnnestunud vusserdis. Mis see kgb siia puutub?
on venelased teisel pool rindejoont
selles mõttes annab Niiles Krossi tänane intervjuu lähiajaloost üsna adekvaatse pildi
(nagu ka hetkeseisust, kus Eesti vaatepunkt on veidi muutumas)
Igatahes võid mürki võtta, et igasugu nõudmiste taga
Eesti-Iisraeli riigkogu sõprusühing "laiali saata"
on mingi järjekordne tiblunn või Itaalia kommunistide juures end täiendanu (juhul, kui ta peaks olema meie rahvuskaaslane nagu Oudekki L.)
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
sest kui USA on nagu mitte ainult Iisraeli, vaid ka meie olulisim toetaja,
on venelased teisel pool rindejoont
selles mõttes annab Niiles Krossi tänane intervjuu lähiajaloost üsna adekvaatse pildi
(nagu ka hetkeseisust, kus Eesti vaatepunkt on veidi muutumas)
Igatahes võid mürki võtta, et igasugu nõudmiste taga
Eesti-Iisraeli riigkogu sõprusühing "laiali saata"
on mingi järjekordne tiblunn või Itaalia kommunistide juures end täiendanu (juhul, kui ta peaks olema meie rahvuskaaslane nagu Oudekki L.)
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Täna oli värskendav lugeda meite meediat ja ETV saateid vaadata - teemaks siis YT ja tsenseerimine.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Palestiina on Ühendkuningriigi ebaõnnestunud vusserdis. Mis see kgb siia puutub?
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Puutub niipidi, et praegune Palestiina identiteet on muudetud KGB poolt araabia moslemite rahvuse pöhiseks eesmärgil juudid hävitada. Varem oli see lihtsalt nimetus piirkonna kohta, kus enamus elanikud olid juudid. Golda Meir? nimetas ennast palestiinlaseks kuna ta elas seal. Palestiinlased on tegelikult enamus jordaanlased. Uuri mida Ion Mihai Pacepa on selle kohta rääkinud, kuidas KGB kaaperdas palestiina identiteedi eesmärgil juudid hävitada. Yasser Arafat ja PLO on samuti KGB moodustised. Edu muidugi kui mingeid Varro ja Tucker Carlsoni vasakäärmuslaste narratiive palestiinast levitad.
Situated at a continental crossroad, the Palestine region was ruled by various empires and experienced various demographic changes from antiquity to the modern era. It was treading ground for the Nile and Mesopotamian armies and merchants from North Africa, China and India. The region has religious significance. The ongoing Israeli–Palestinian conflict dates back to the rise of the Zionist movement, supported by the United Kingdom during World War I. The war saw Britain occupying Palestine from the Ottoman Empire, where it set up Mandatory Palestine under the auspices of the League of Nations. Increased Jewish immigration led to intercommunal conflict between Jews and Palestinian Arabs, which escalated into a civil war in 1947 after a proposed partitioning by the United Nations was rejected by the Palestinians and other Arab nations.
Ma ei saa endiselt aru mis sa selle KGB kaardi vehkimisega saavutada üritad. Et inimsuse vastased kuriteod on õigustatud kui seda sooritatakse inimeste vastu kellest mõned olid kunagi seotud Vene eriteenistustega?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Oh jeesus. See on mingi Alex Jonesi taseme värk. Aga...
Ma panen sulle lingi ka:
Ma ei saa endiselt aru mis sa selle KGB kaardi vehkimisega saavutada üritad. Et inimsuse vastased kuriteod on õigustatud kui seda sooritatakse inimeste vastu kellest mõned olid kunagi seotud Vene eriteenistustega?
Sinu väidete allikad on Hamasi terviseministeerium, mis on pühendunud valeinfo levitamisele ja ohvri mängimisele, et sinuuguseid lollitada. Sama tase nagu "vaeseid venelasi kiusatakse ja pommitatakse donbassis" mida Amnesty ja ÜRO on ka levitanud.
Sul naine töötab ÜRO s vöi mida? See on mitte ainult kasutu, vaid kahjulik moodustis oma 57 liikmelise moslemi kogukonnaga mis mitte ainult ei vaadanud pealt, vaid mille allüksus UNWRA vöttis aktiivselt osa Okt 7 tapatalgudel Iisraelis.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar